Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM KURULUMA GELMEME REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şikayetvar'a yazdığım şikayetten kopyalıyorum;

"3 Haziran 2017 tarihinde, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesindeki TTNET bayisinden yazlık için "3 aylık yazlık internet" aboneliğine şahsım U** Ç* adına başvuru yaptım. Şu anda tarih 28 Haziran 2017 (şu an 6 Temmuz) ve hala kurulum yapmaya TTNET tarafından gelinmedi. Telefonuma sürekli Türk Telekom tarafından randevumun hep ileri ki bir tarihe ertelendiğine dair SMS geliyor (elimdeki en iyi kanıt). Başvuru esnasında en fazla 2-3 gün içerisinde kurulum yapmaya gelineceği söylenmişti. Ben bu internete yaz tatili için başvurdum, şu anda bayram tatilindeyiz, sürekli burada olamayacağım zaten 10-15 gün için başvurmuştum. Bayram bitti hala ne gelen var, ne giden. Bu saatten sonra gelseniz ne fark eder! Haziran bitti, tatil bitti tatil! Bu durumu telefonla bayiyi arayıp belirttiğimiz halde yine hep oyalama taktiğini kullandılar. TTNET'ten şikayetçiyim, olmayan internetimin sözleşmesinin derhal iptal edilmesini istiyorum."

Ekleme: Ben böyle saçmalık görmedim yahu tatilim bitti ya ayıptır günahtır yazık ya... NİYE O ZAMAN "YAZLIK İNTERNET" DİYE PAKET YAPIYORSUNUZ MADEM GELMİYORSUNUZ ... NİYE BENİ MAĞDUR EDİYORSUNUZ, ALLAH SİZİN BİN TÜRLÜ CEZANIZI VERSİN.

En son bu şikayetten önce telefonuma randevunun 15 Temmuz'a ertelendiğine dair SMS gelmişti, sürekli böyle erteleme SMS'leri geldi bana 1 ay boyunca. Şikayetvar'da 28 haziran diyor ama Temmuz'a girdik 1 ayı geçti bile süreç...

Sonuç: Dün bayiye gidip iptal etmek istediğimi söyledim, hiçbir imza-evrak işlemi yapmadan tamam o zaman iptal ediyoruz deyip yolladılar. Daha doğrusu şöyle oldu; teknik ekipten birisini arayıp ismimi söyleyip benim işlemin iptal olduğunu söyledi oradaki bayan ve yolladılar. Açıkçası kafam karıştı bunlar aboneliği sadece dondurdular herhalde diye düşünüyorum.

Ayrıca dün bayiye gittiğimde benim gibi mağdur olan başka insanların da oraya şikayette bulunmaya geldiğini gördüm, hatta şöyle ki ben oradayken telefon çaldı ve bayan telefondaki kişiye de ekiplerin yoğunluğundan falan filan bahsetti, muhtemelen arayan kişi de bizim gibi mağdurdu. Allah kahretsin böyle firmayı. Kıç kadar bölge burası ne yoğunluğu ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 6 Temmuz 2017; 17:2:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.