Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM KABLO HIRSIZLARINA KARŞI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablo hırsızlıklarına karşı mücadele veren Türk Telekom ekipleri, zararı en kısa sürede gidermek amacıyla çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyorlar.

Samsun Atakum İlçesi Kayagüney Köyü'nde 37 telefonun bağlı olduğu ve önce avcılar tarafından parçalanan, daha sonra da hırsızlar tarafından 450 metresi çalınan kablo sorununa Türk Telekom ekipleri acil müdahale etti. Ağır kış koşullarında olay yerine 1 saatten fazla yürüyerek ulaşan ekipler, yeniden kablo çekerek iletişimi yeniden sağladı.

Kablo hırsızlıklarına karşı mücadele veren Türk Telekom ekipleri, zararı en kısa sürede gidermek amacıyla çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyorlar.

Bu kapsamda Samsun Atakum İlçesi Kayagüney Köyü'nde 37 telefonun bağlı olduğu ve önce avcılar tarafından tüfekle parçalanıp, bu arızanın ıslahı yapılırken hırsızlar tarafından 450 metrelik bölümü çalınan kablo sorununa Türk Telekom ekipleri tarafından müdahale edildi. Yolların kapalı olduğu yoğun kış ve arazi şartlarında, arıza ekipleri yolun kapandığı noktada, arıza noktasına bir saatten fazla yürüyerek ulaştı. Bölgeye ekiplerinin azimle yaptıkları çalışmalar sonrasında yeniden kablo çekildi. Hatlara verilen zararlar sonucu yaşanan kesintiler nedeniyle iletişim özgürlükleri engellenen Kayagüney Köyü sakinleri telefon ve internet hizmetlerini yeniden almaya başladılar. Türk Telekom ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, "Ya bu sırada acil bir durum olsaydı, şehre nasıl haber verecektik?" diyerek kablo hırsızlarına tepkilerini dile getirdiler.

Bu mücadelede vatandaşların duyarlı yaklaşımları ve desteğinin önem taşıdığını vurgulayan Türk Telekom yetkilileri, şüpheli durumların ivedilikle güvenlik birimlerine haber verilmesini beklediklerini vurguluyorlar.

Yeni yatırımlarını hızla hayata geçirirken, hizmetlerinin kusursuz şekilde sürdürülebilmesi için her türlü önlemi titizlikle alan Türk Telekom yetkilileri, sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde değil, yurt genelinde yaşanan kablo hırsızlık olaylarının ülke ekonomisine önemli zararlar verdiğini ve binlerce bireysel ve kurumsal müşterilerinin iletişim özgürlüğünü engellediğini söylüyorlar.

Hafta başında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce çeşitli illerde gerçekleştirilen operasyonda kablo hırsızlığı yaptıkları belirlenen 45 kişi gözaltına alınmış, 18 kişi tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

• Hırsızlar arası savaş başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Hırsızlar arası savaş başlamış

günün yorumu
  • Ankara / Balgat'ta kirada otururken, yeni tip dslamın 15dk içinde yerinden sökülüp götürülmesine şahit olmuştum. ( çalındı. ) kablo pek bir şey değil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• Mafyaların iç hesaplaşması diyelim biz ona :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

Ankara / Balgat'ta kirada otururken, yeni tip dslamın 15dk içinde yerinden sökülüp götürülmesine şahit olmuştum. ( çalındı. ) kablo pek bir şey değil yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hırsızlar arası kanlı savaş
  • hırsızların telefon numarasını bilen var mı? bizim bakır kablolarıda bir zahmet çalsınlar.mazot parası benden.çalındıktan sonra belki telekom fiber kablo çeker bizim hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaahmet61

hırsızların telefon numarasını bilen var mı? bizim bakır kablolarıda bir zahmet çalsınlar.mazot parası benden.çalındıktan sonra belki telekom fiber kablo çeker bizim hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: aaahmet61

hırsızların telefon numarasını bilen var mı? bizim bakır kablolarıda bir zahmet çalsınlar.mazot parası benden.çalındıktan sonra belki telekom fiber kablo çeker bizim hatta.

• Numarayı alan banada pm atsın ch2 depo önü.. 1 T yang cekicem + 10 tane beyaz inci vericem.. +9 celik hediye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

Ankara / Balgat'ta kirada otururken, yeni tip dslamın 15dk içinde yerinden sökülüp götürülmesine şahit olmuştum. ( çalındı. ) kablo pek bir şey değil yani

Telekom görevlileri yeni dolabı aktive edemeyince veya tamir edemeyince belki hırsızlar tamir edip veya sorununu giderip geri getirmek üzere (ç)almışlardır.

• bıravol alkış çalsınlar belki akıları başlarına gelir bizim mahalede de var yeni dslm kutusu çalın bi zahmet hala aktif omadı korkuyorum acaba fiber yerine normal kablomu çektiler acaba bakıyorum dsl yanına bakır kablo sıryrıkları var umarım yanılırım
  • quote:

Yerinde tespit dostum tebrikler

• quote:

+150000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

bıravol alkış çalsınlar belki akıları başlarına gelir bizim mahalede de var yeni dslm kutusu çalın bi zahmet hala aktif omadı korkuyorum acaba fiber yerine normal kablomu çektiler acaba bakıyorum dsl yanına bakır kablo sıryrıkları var umarım yanılırım

ustam sizin dslam ne zaman kuruldu aktif olmadı. ? ? benim mahalede de var çalışıyor ama bakırmı fibermi cektiler bilmiyorum..

• 3 ayı geçti çalalsınlar bali hırsızlarda yok diye üzlülelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

3 ayı geçti çalalsınlar bali hırsızlarda yok diye üzlülelim

Bizimkide 2 ay geçti çalışıyor ama hat kalitemde iyi fakat yanılmıyorsam bakır kabloları dslama eski düzen bağladılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.