Şimdi Ara

Türk Telekom Jet Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil'de akk yi kaldırmışlar. Gerçi daha önce taahütlü kullanmıştım modem 20mbps hızı geçemiyordu. Yeni modemleri nasıl bir bilgim yok. Sabah evime yakın olan müdürlüğe gittim kimsenin yeni paketlerden bilgisi yoktu. Bu yeni sınırsız tarifeden alıp kullanan veya bilgisi olan var mı?

    quote:


    Sınırsız tarifelerde 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 15GB internet kotasına ulaşıldıktan sonra, kullanım hızı 128kbps'a düşürülmeyecek yüksek hızda devam ettirilecektir.

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/bilgisayarimdan/jet-wifi-tarifeleri.aspx







  • Bende bailere ve genel mudurluge gittim musteri hizmetlerini aradım,telekomun sitesinden bize ulaşın kısmından yazdım geri dönüş yapmadılar hiç kimsenin bu tarife hakkında bir bilgisi yok çok başı boş bir kurum.
  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Bende bu paketi araştırıyorum ancak internet üzerinde bir bilgi yok, rica etsem herhangi bir bilgiye ulaşırsanız özelden veya buradan benimle paylaşır mısınız ?
  • Müsteri hizmetleri bu paketin yeni musteri alimina kapandigini söyluyor
  • Bir baska konuya yazdigimi buraya yapistiriyorum,


    Bu tarifeyi yilbasindan once ben de bayagi kosturdum ama yok arkadaslar, gecilmiyor. Ya kurumsal musteri olacaksiniz ya da imkansiz. 4-5 Turktelekom bayisi (telefoncularla karistirmayin) gezdim, 2-3 defa farkli musteri hizmetleri temsilcisi ile gorustum ve sonuc olarak ya musteri alimina kapanmadan alacaktiniz ve sinirsiz kullanacaktiniz ya da gecemiyorsunuz maalesef.

    Ben de internet arayisindaydim yil bitmeden, turkcell vinnwifi alayim dedim, 50gb kota ve gece 2-8 sinirsizdi. Sansima (belki de dogum gunume denk geldiginden) paket sinirsiz oldu ve suan bir cok arkadas sinirsiz kullaniyoruz forumda. Ama turkcell de TT nin yolunu izleyerek paketi degistirdi ve artik alinanlar sinirsiz olmuyor..

    Forum konusu linki




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.