Daha önce vardı; kapatmış olabilirler mi? |
Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] (8. sayfa)

-
-
Turknet TT altyapısında tanımladığı IPv6'ları geri topladı. Güncel durum ne bilmiyorum ancak böyleydi en son.
-
Gigafiber benim; onun içinde geçerli mi?
Ayıp be ; insan verdiğini geri ister mi?
-
Gigafiber'de tanımlıyorlar. Bir kayıt oluşturun isterseniz.
-
Türknet Destek'e yazayım bir.
-
TT kesin yanlışlıkla vermiştir
konuyu görmezler inşallah
bu arada bunu nasıl anlıyoruz ıpv6 aktif oluşunu?
Bende böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Mayıs 2025; 19:9:24 >
-
Bende de öyle
-
yanlışlıkla değil zaten gelecekti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bazı modemlerde ipv4 sorun olup sadece İpv6 aldığını gördüm. Birde iç ağda mesh router falan varsa modemde sorun olduğunda onlar rastgele veriyor. İnterneti kesiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şakaydı zaten
-
Bu BRAS adını bir siz, bir ben kullanıyorum ki birsürü adı var BNG, SSG. Telekom'da çalışan networkçü arkadaşıma sorduğumda SSG veya Smart Servce Router (SSR) diyoruz dedi. Ben çok eskiden bu cihazlara IS IS diyordum
Mobil hep V6 sanirim
Evet TT'de genelde SSR ya da SSG denir hatta genelde SSG denir ama SSG biraz farklı. Çünkü SSG 10GE'lik asimetrik ME devresi. Hoş artık onlarda 100GE olmuş olabilir. Çünkü bir devrede problem çıktığında eskiden daha az abone etkilenirdi şimdi neredeyse ilçenin tamamı etkileniyor.
-
Aynen doğru bende ilettim 9 da arıza kaydı açıldı anlamadım bakıcaz dudullu gatewayındayım
-
BU siteler IPV6 kullanıyormuş girebiliyorum demek ki açık bende
DNS sıkıntılı galiba bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Mayıs 2025; 3:27:11 >
-
Abi şu siteye sorunsuz erişiyorsan hiç bir problem yoktur.
http://speedtest6.tele2.net
Test içinde şurayı kullanıyorum
https://ip6.biz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gulnare
Ben bazı modemlerde ipv4 sorun olup sadece İpv6 aldığını gördüm. Birde iç ağda mesh router falan varsa modemde sorun olduğunda onlar rastgele veriyor. İnterneti kesiyor.dış ağda ipv4 de sorun olunca mı yoksa local de mi oluyor bu
-
Kuşadası VDSL hattımıza da dün gece ipv6 /56 lık blok tanımlanmış. Sorunsuz çalışıyor. Haber vermek istedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kırklareli/Lüleburgaz civarı v6 alabilen var mı acaba ?
-
Local de. Mesela zyxel 3625 var. Router olarakta tplink 9970 ve cpe710 var. Bazen bakıyorum cihazlar sadece ipv6 almış. Çözüm bulamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X