Şimdi Ara

Türk Telekom İnternet Taahhüt Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıldır ttnet abonesiyim. Bu ay taahhütüm sona eriyor diye kalktım Türk Telekom ofisine gittim.

Doya doya yalın kampanyasından yararlanmak istiyorum dedim. Ofis ile çağrı merkezi kampyaları aynı olmayabiliyormuş gibi şeyler söyledi MT.

Doya doya 85 TL’ye geliyor, o miktarı geçmesin kafi dedim.

Türk Telekom İnternet Taahhüt Yenileme

Online işlemlerden bakınca bana tanımlanan kampanya bu. Bu da 85 TL. Fakat ücretli servislerde, Yalın internet devre hazırlama ücreti yazıyor + 12 ay aktivasyon. Bu durum benim bildiğim yeni abonelerden alınan ücret.

Kafama takıldı, 4441444’ü aradım. Ben yeni abone değilim ki sadece taahhütümü uzattım ne devre hazırlaması dedim. İncelediler ondan para alınmayacak diye bilgi verdiler. Şimdi 12 ay boyunca 85 TL + aktivasyon ücreti alırlar mı onu düşünüyorum. Çok önemli değil belki ama canım sıkıldı.

Kampanyanın adı: Ilk Ay Bizden Devam Kampanyasi_2_ikna

Edit: Ücretli servisler satırında yazan bilgilerle alakalı herhangi bir ücret ödenmeyeceğimi teyit ettirdim MH’den. Bakalım, göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 24 Eylül 2020; 18:10:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Altyapınız daha iyi hızlara destekliyorsa o fiyata o kızı almanız kazıklanmakdan başka bir şey değil. O fiyata çok daha yüksek hızlar alabilirsiniz başka firmalardan. Alt yapınızı bir kontrol edip bana yazın yol göstereyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hp_anka H kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsun da bu hıyarlar bana 24 mbps için 105 lira teklif ettiler ben ne edeyim.
    Üstelik 75 mbps ye kadar destek de var.
    Ben ne yaptım Türk Nete geçmek istiyorum dedim. Arayan müşteri hizmetleri ne dese beğenirsin
    "turk nete geçerseniz siber suçlarla başınız belaya girer" dedi Citroën çekip kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 25 Eylül 2020; 7:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet e yaz bunu bence.
    Belki dava falan açarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hp_anka

Altyapınız daha iyi hızlara destekliyorsa o fiyata o kızı almanız kazıklanmakdan başka bir şey değil. O fiyata çok daha yüksek hızlar alabilirsiniz başka firmalardan. Alt yapınızı bir kontrol edip bana yazın yol göstereyim
    Altyapı daha iyisini desteklemiyor maalesef. Eski oturduğum sitede daire içi fiber vardı, şimdi normal adsl kullanıyorum. Yapacak bir şey yok ama hız da benim için yeterli açıkçası. Uydusuz tv de izleyebiliyorum takılmadan.

Kablonet’i araştırmıştım, aynı hızı modem kirası dahil 86,99’a veriyorlar.

Açıkçası Türk Telekom ve Kablonet çok iyi firmalar değil ama 3. bir alternatifi deneme taraftarı değilim. Daha önce böyle bir risk almıştık, Türk Telekoma koşa koşa geri döndük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de tekel olmuş zengin bir kurum varken devletin onun arkasını kollamaması mümkün mü?
    Burası Amerika mı ki adalet olsun.
    Paran varsa haklısındır temel ilke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 binden fazla abonesi olan devletin yetkili kurumu tarafından tüm sertifikalarıni ve lisanslarıni almış özel bir şirkete, illegal iş yapıyor diye suç atmak.
    Hadi sen ben inanmayız ama bunu her Türknet e geçeceğim ya da sağlayıcı değiştireceğim diyen aboneye söylüyorlarsa koca devlet şirketi siber suçlar falan diyorsa bir bildikleri var başıma bela almayım diyen de çok kişi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de onu düşündüm. Bana şifreler çalınır başkası yerinize girer suçlu siz olursunuz dedi. Şimdi adam ne diyor anlamaya çalıştım anlayamadım. "İSS ile siber suçun ne alakası var" dedim. "Peki efendim siz bilirsiniz" dedi. Yani bu işlerden anlamayan biri çok kolaylıkla o taahhütü kabul ederdi.
    İşte buradan bile belli hep derim "bu ülkede herkes birbirini kazıklama peşinde" ama neden böyle neden bu kadar ahlaksızız bilmiyorum :(
  • Ne alaka siber suçlar. Şu ülkede birilerinin rakibini kötülemek için boş boş konuşması moda oldu. Ben ve çevremdeki 22 kişi Türknet kullanıyoruz. Kimse de bizi siber suçlara çağırmıyor

• reguse kullanıcısına yanıt
    Kim ne derse desin şu çağda kan emici türk telekom'a hem taahhüt hem de fazla para verilmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.