ARKADAŞLAR BU TÜRK TELEKOM İNTERNETTEN BIKTIM . GECELERİ İNTERNET GİDİYOR . GĞNDÜZLERİ İNTERNET GİDİYOR . 16 MB LİK PAKETİM VAR 1 MB ALAMAZ OLDUM . LİG MAÇLARINI VE NBA MAÇLARINI DİGİTÜRKPLAY'DEN TAKİP EDİYORDUK BURNUMUZDAN GELDİ . BİDE SÜREKLİ BİNA ESKİ DİYİP DURUYORLAR 6 AY ÖNCE İYİ KÖTÜ İNTERNETİMİZ VARDI.2 SENE ÖNCE PİNGSİZ FALAN BAYA İYİ İNTERNET KULLANIYORDUM . GEÇEN DE TEKNİK SERVİSTEN BİR ADAM MODEMDENDİR DEDİ ? NEDEN OLUR NİÇİN OLUR BİLEN VAR MI ? NASIL HALLEDERİM ? NE YAPARIM ? KAHRAMANMARAŞ İLİNDE YAŞIYORUM .GAYET DE MERKEZİ Bİ BÖLGEDEYİM ASLINDA AMA Bİ SALAK İNTERNETLE OLMUYOR ?? FİBER DE GELMİYOR . FİBER DEDİYSEM 20 MB İNTERNETE RAZIYIM. BU SÜPERBOX HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI Bİ DE ? AŞAĞIYA DA ALDIĞIM DEĞERLERİ KOYUYORUM .
O peketin sözleşmesi gerçekten daha sınırlayıcı 2 konum harici farklı adres kullanımı yasaklaması ve 1tb kota, daha alt seviye lte modem gibi kısıtlama var kalabalık bir ailede ciddi olarak soruna yol açabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme