Şimdi Ara

Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
21
Favori
53.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam merhabalar ben size özelden yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

hocam evet yazmissiniz ozelden ama acamiyorum. telegram @M_Ozan_G ulasabilirsiniz. oradan numarami paylasayim,yapalim beraber

Hocam Telegram kullanmıyorum ki kullansam size ulaşırdım

Hocam ne zaman donanım haberden sizin mesajları açarlar ayarlar düzelir o zaman ulaşın yapalım zaten online oyun amaçlı yapacaksanız inanın ki hiçbir işe yaramıyor Online oyun performansında çünkü gelen internet zaten sinyal olarak kaliteliyse hocam varsayılan fabrika ayarlarında sorunsuzca oynanabiliyor ama internet kalitesi yetersizse ne yaparsak yapalım çözüm olmuyor ama tabii ki de ben size yardımcı olacağım sıkıntı yok siz benim numaramı gördüğün zaman bana ulaşın her türlü hallederiz nasip olursa

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

Hocam Telegram kullanmıyorum ki kullansam size ulaşırdım

Hocam ne zaman donanım haberden sizin mesajları açarlar ayarlar düzelir o zaman ulaşın yapalım zaten online oyun amaçlı yapacaksanız inanın ki hiçbir işe yaramıyor Online oyun performansında çünkü gelen internet zaten sinyal olarak kaliteliyse hocam varsayılan fabrika ayarlarında sorunsuzca oynanabiliyor ama internet kalitesi yetersizse ne yaparsak yapalım çözüm olmuyor ama tabii ki de ben size yardımcı olacağım sıkıntı yok siz benim numaramı gördüğün zaman bana ulaşın her türlü hallederiz nasip olursa

tamam hocam ozel mesaj acilinca yazayim. bifferbloat yuksek o bakimdan yapmayi dusunuyorum. tv de sorun oluyor cunku

Tamamdır hocam sorun çözülince ulaşın halledelim elimden geldiğince her türlü yardımcı olurum

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Merhaba bu modemi vdsl bağlantı için kullanabilirmiyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayır

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • ceylinnaz kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hayır! Zira bu cihaz teknik olarak bir VDSL modem değildir, bir Wi-Fi Routerdır (Kalosuz Yönlendirici...). VDSL için gerekli olan RJ-11 tipi DSL (telefon hattı) girişine sahip değildir. İç yapılanmasında da bir modem devresi yoktur!...

Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • Selam arkadaşlar. Bende de bu modem var. Ama kendi modemimi kullanmak istiyorum buna aylık ücret ödemek istemiyorum. Bunu müdürlüğe verip kendi modemimi kullanmam mümkün mü

• Bugün akrabamın evine gelip FTTH için bunu kurdular, yanına da bir ONT. Bu modemde (router) 2.4 Ghz ile 5 Ghz ağları ayırana ve SSID adlarını tanımlayana kadar göbeğimiz çatladı. Belirlediğimiz SSID isimlerini kafasına göre devamlı değiştirdi konfigürasyon sırasında. Bant yönlendirme ayarını 5 Ghz'den uncheck yapınca sanırım düzeldi. Kullanıcı ile bu kadar inatlaşılmaz, rezillik. Allah yardımcısı olsun bu cihazı kullananların. Hadi hayırlısı.

Not: 100 mbps paket var, hız testinde en fazla 92 mbps kadar veriyor modemin dibinden 5 Ghz ile. Az mı sizce, normal mi? ONT kısıtlaması mı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ekim 2025; 19:5:39 >

Bildiğimiz kadarıyla mümkün değil. Bu Forumda sadece birkaç kişi (2 ya da 3) bağlı olduğu Telekom Md. ile anlaşıp tartışıp başarmış ama söz lafta kalıyor. Somut teyit yok.

Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ispanak Namık

Huawei ONT, 100/20 Türk Telekom Fiber kullanıyorum.

Bu cihazda optik giriş yok değil mi hocam? OptiXstar modelinde var, bunda yok galiba, sonu "50" ile biten model olduğundan sanırım.

Bugün akrabaya bağladılar, yanına ONT bağladılar. Türk Telekom. Yalnız hız testinde 92 mbps/20 mbps geliyor. 100 mbps göremiyoruz.

@Ispanak Namık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ekim 2025; 23:10:19 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Önceki sayfalarda yazılmıştı o ayar tembellik yapmışın  testi hangi cihazla yaptığına bağlı olarak düşük çıkabilir hız, yani cihazın wifi adaptöründen dolayı mesela ben de bu modemi kullanırken yan oda arada 1 duvar varken ip 15 ile yaptım 115 çıkıyordu o zaman hızım 100 Mbps di  kablolu yapman gerek doğru sonuç için 

donanımhaber forum
    Türk Telekom-Huawei LG8245X6-50 Wifi 6 Router Ana Konu
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159673330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ekim 2025; 2:21:2 >
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W

• Arkadaslar türktelekom lg8245x6-50 root erisebilen veya root yetkisi alabilen var mi?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.