Şimdi Ara

Türk Telekom Hizmetinden Memnun Olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hep olumsuzluklardan bahsediyoruz. Hiç mi olumlu yanı yok bu Türk telekomun?

Bağlantı sorunu yaşamayan, kopma sorunu yaşamayan, hızı hep sabit olan, ping sorunu yaşamayan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 29 Aralık 2018; 7:37:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Benim fttb(gpon) bağlantıda çok şükür daha sorun yaşamadım o yuzden turk telekom ile taahhüt yeniledim... Eğer olumsuzluk yaşasaydım direk interneti iptal ederdim... Yurt dışında pingler yüksek oluyor ama o kadar çok değil.. Bağlantı hızım 50mbps ve yaklaşık ortalama 47-49 mbps arası alıyorum bazen test ettiğimde 50mbps de oluyor... Memnunum 77.90 TL ye kullanıyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akşamları hız düşümü oluyor. Onun dışında memnunum tt den..

Memnunum diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 29 Aralık 2018; 11:1:40 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • 100 Mbit kullanıcısıyım 2015 ten beri memnunum.
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Ben de genelde memnun olan azınlıktan birisiyim. Hız konusunda hiç sorun yaşamadım da, bazen telia sunucularına ki buna oynadığım World of Tanks oyunu bağlantıları kullanıyor, ping sorunu yaşayabiliyorum, özellikle akşamları , ama uzun sürmüyor. Gene de tabii can sıkıcı olabiliyor.

10 üzerinden 8 puan verebilirim. 1 puan pingler, 1 puan da fiyatların daha uygun olması gerektiğini düşünüyorum, o yüzden kırdım.

50 mbit Aralık başında taahhüt yaptım 81,90 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 29 Aralık 2018; 12:29:47 >

TEST
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2014'ten bu yana çok memnunum. 35Mbps 70 Tl ödüyorum. Hız, ping, kopma vs hiç problem yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 29 Aralık 2018; 14:50:33 >

Orijinalden alıntı: BJK

Ben de genelde memnun olan azınlıktan birisiyim. Hız konusunda hiç sorun yaşamadım da, bazen telia sunucularına ki buna oynadığım World of Tanks oyunu bağlantıları kullanıyor, ping sorunu yaşayabiliyorum, özellikle akşamları , ama uzun sürmüyor. Gene de tabii can sıkıcı olabiliyor.

10 üzerinden 8 puan verebilirim. 1 puan pingler, 1 puan da fiyatların daha uygun olması gerektiğini düşünüyorum, o yüzden kırdım.

50 mbit Aralık başında taahhüt yaptım 81,90 TL.

Hocam oyuncu adınız nedir oyunda (benimki nick: deatless22 ), bende aktif olarak oynuyorum oyunu.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    Sharp1903 benimki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adsl kullanıyorum memnun değilim 1 yıl 2 aydır sürekli ttneti aramaktayım, ne altyapı çekiyorlar ne sorunu düzeltiyorlar

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.