Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM HIZIMI ARTTIRMAYI UNUTMUŞ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kontrol ediyorum...
  • adi insanlar benimde hala aynı arıyorum açan yok bide 7/24 hizmet demezlermi
  • Yemin ediyorum mübarek gün küfür etmekten ağzım enseme kaydı. Ulan verdiğim her kuruş haram olsun size.
  • Modemi kapa aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Modemi kapa aç

Zilyon kere yaptım, en sonunda aradım ve ''unuttuklarını'' söylediler.
  • Ne olacak sizlerin bu hali net limitsiz 8 megabit hızınızla yerlerde sürünüyonuz az kalsın bende o tarifeye geçiyordum son anda 1 megabit sınırsızımda devam etmeye karar verdim. Şimdi siz 49 tl veriyorsunuz 8 megabit ok tamam ama 15gbdan sonra 512ye düşüyorsunuz ben 45 tl ödüyorum her ay 80gb üstü download yapıyorum.

Artı o tarifenin insanları strese soktuğu, sinir sistemine kalıcı zararlar verdiği söyleniyormuş :o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Modemi kapa aç

Zilyon kere yaptım, en sonunda aradım ve ''unuttuklarını'' söylediler.

Benimde hızımı düşürmeyi unutuyorlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Ne olacak sizlerin bu hali net limitsiz 8 megabit hızınızla yerlerde sürünüyonuz az kalsın bende o tarifeye geçiyordum son anda 1 megabit sınırsızımda devam etmeye karar verdim. Şimdi siz 49 tl veriyorsunuz 8 megabit ok tamam ama 15gbdan sonra 512ye düşüyorsunuz ben 45 tl ödüyorum her ay 80gb üstü download yapıyorum.

Artı o tarifenin insanları strese soktuğu, sinir sistemine kalıcı zararlar verdiği söyleniyormuş :o

geç dalganı geç

• Paranızla rezil oluyonuz
  • Aldığımdan beri hiç düşmedi. Hatta bu ay düşenler olmuş diye modemi kapamadım bile. Hız da düşmedi. Ama evde yokken kapanmışmıdır bilmiyorum.
  • quote:

Ne olacak sizlerin bu hali net limitsiz 8 megabit hızınızla yerlerde sürünüyonuz az kalsın bende o tarifeye geçiyordum son anda 1 megabit sınırsızımda devam etmeye karar verdim. Şimdi siz 49 tl veriyorsunuz 8 megabit ok tamam ama 15gbdan sonra 512ye düşüyorsunuz ben 45 tl ödüyorum her ay 80gb üstü download yapıyorum.

koçnet düşme müşme olmadı bende

• ben bugün düştü zannetim aradım tartıştım (normalde sipariş kaydı vermem gerekiyormuş ben direk kayseri müdürlüğünü aradım bi kız 555 30 20-22 diye numaralar verdi aradım kimse açmadı ben de denemeye başladım 01 02 diye 02 de adam açtı adam arıza kayıtlarını inceliyomuş dedim ne ayak düşmüş hızımız diye sözleşmeyi okumadınız mı dedi ben dedim o parayı napıyonuz 8 mbit hız da veremiyosunuz tekelsiniz diye bir şey de diyemiyoruz yaşasın superonline dedim adam sizinle bu platformda bunları tartışacak değiliz dedi sonra abi elini ayağını öpüyüm 2 gün sonra gidiyoruz dedim hızım gene 4 mbit
  • quote:

8 mbit 15 gb adil kotalıklarda 1.5 mbit hız kullanıyorum ve hızım düşmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

ben bugün düştü zannetim aradım tartıştım (normalde sipariş kaydı vermem gerekiyormuş ben direk kayseri müdürlüğünü aradım bi kız 555 30 20-22 diye numaralar verdi aradım kimse açmadı ben de denemeye başladım 01 02 diye 02 de adam açtı adam arıza kayıtlarını inceliyomuş dedim ne ayak düşmüş hızımız diye sözleşmeyi okumadınız mı dedi ben dedim o parayı napıyonuz 8 mbit hız da veremiyosunuz tekelsiniz diye bir şey de diyemiyoruz yaşasın superonline dedim adam sizinle bu platformda bunları tartışacak değiliz dedi sonra abi elini ayağını öpüyüm 2 gün sonra gidiyoruz dedim hızım gene 4 mbit

cool story bro

• quote:

Paranızla rezil oluyonuz

Simdi ben sana sorucam sen rezil olmuyomusun

Sen diyceksin ki Bende Superonline var

Sonra diycen kapak

Baska biri gelcek kapak resmi koycak
  • Hızın eski haline gelmesi için mutlaka restart mı atmamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

adi insanlar benimde hala aynı arıyorum açan yok bide 7/24 hizmet demezlermi

8 mbit hiç düşmüyor diyordunuz, o zaman bu adamlar iyiydi güzeldi. Geçin bu işleri. 1 gün geç hızlandırsınlar ne olacak, aylardır hiç düşürmediler zaten

Not: Telekom'dan zerre haz etmem ama durumda bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

adi insanlar benimde hala aynı arıyorum açan yok bide 7/24 hizmet demezlermi

10dk bekledim telde açan olmadı allahtan akşam 7 den sonra beleş tel.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.