|
arkadaşlar merhaba bu foruma ilk defa konu açıyorum inşallah doğru yerdedir. Sorun şu : evime fiber gpon altyapı döşendi bu hafta manisa salihli ilçesinde ikamet ediyorum tracert'de izmire oradan acıbadem rotası yapıyor veri sonra yurtdışı, pinglerden tatmin olmadım modeme reset atarak yeni ip'lerden test ettim sonuçlar : 1.IP ADRESİ : leaseweb frankfurt serverine speedtest atınca 55-60 ping veriyordu vie.valve.net 60+ ping yurtiçi 4ms min 11ms max
2.IP ADRESİ : leaseweb frankfurt --> 53 ping vie.valve.net ----> 40-45 ping yurtiçi değişmedi 3.IP ADRESİ : leaseweb frankfurt --> 45-50 ping vie.valve net --> 35-37 ping yurtiçi 3ms min 10ms max şimdi sorum şu, neden her ip den farklı ping değerleri alıyorum? ip değerimi minimal düzeye getirmek için en uygun ip'yi nasıl tespit edeceğim neye göre ip değiştireceğim. Yurt içinde ping düşmüyor allahın emri, oturduğum ilçeden illaki oradan oraya derken ping artıyor onda ümidim yok ancak yurt dışı ping değerlerini nasıl daha optimal düzeye çekebilirim? saygılar. |
|
Intel Core i5 10400 2.90GHz - Zotac GeForce RTX 3070 Twin Edge OC - MSI MAG Z490 TOMAHAWK DDR4 4800mhz - Crucial Ballistix RGB 2x8GB 3200mhz DDR4 - Samsung 970 Evo 1TB NVMe M2 SSD - Samsung 870 Evo 1TB Sata III SSD - Corsair RM850x V2 850w 80+ Gold - XPG Invader Kasa - Reeven E12 Schyte Cpu Cooler - 6x120mm ARGB Fan -Asus 24 inç 144hz FreeSync Monitor - Viewsonic 32 inç 75hz Monitör -Asus Rog Pugio II Wireless Mouse -HyperX Alloy Core RGB Membran Klavye -Soundcore Life Q10 Bluetooth Kulaklık
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler