Arkadaşlar TT'nin 5 seneyi aşkın faturalı müşterisiyim. Her ay 33 TL civarı fatura ödüyorum. Bu ayın 9unda taahütüm bitiyor az önce müşteri hizmetlerini arayıp indirim istemek için elimden geleni yaptım ama rest çektiler. Öneriniz nedir ne yapayım sizce? Vodafone'ye geçip 3 ay sonra geri TT'ye geçip 11GB tarifesine girmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım fikir verir misiniz?
Benim de bitiyor 9 unda bende ama cihaz var hatta bana indirim verdiler 4 senedir kullanıyorum ama az geldi bir daha dene bence Aynı gün arama görüyorlar aradığını bi kaç defa aynı şey icin
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Benim de bitiyor 9 unda bende ama cihaz var hatta bana indirim verdiler 4 senedir kullanıyorum ama az geldi bir daha dene bence Aynı gün arama görüyorlar aradığını bi kaç defa aynı şey icin
Düzgün bir müşteri hizmetlerine denk gelmemişsiniz anlaşılan biraz sınırları zorlayın baktınız olmuyor. Vodafone'ye geçin 600 dakika , 1000 sms , 3 gb internet 19 TL belli bir süre kullanın geri zaten dönersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Düzgün bir müşteri hizmetlerine denk gelmemişsiniz anlaşılan biraz sınırları zorlayın baktınız olmuyor. Vodafone'ye geçin 600 dakika , 1000 sms , 3 gb internet 19 TL belli bir süre kullanın geri zaten dönersiniz.
Hatti gecirip direkt onu kullanabilir miyim hocam?
Ventriküler Fibrilasyon
kullanıcısına yanıt
Anlamadım nasıl yane ?
quote:
Anlamadım nasıl yane ?
Yani olası vodafone gecme durumunda bu dediginiz tarifeyi kullanabilecek miyim hocam yoksa belli bir syre1beklemem mi gerekir?
Ventriküler Fibrilasyon
kullanıcısına yanıt
Dediğim paketler gizli olduğu için sms yoluyla yapmanız gerekir. TARİFE: MEGA 2GB
Her Yöne 400 DK+ 1000 SMS + 2 GB 15 tl ( MEGA2GB->7000) Tarife Doldur Özelliği Vardır.
TARİFE: MEGA 3GB
Her Yöne 600 DK+ 1000 SMS + 3 GB 19 TL ( MEGA3GB->7000) Tarife Doldur Özelliği Vardır.
10 TL'ye 3 gb ekstra doldurma yapabilirsiniz.
quote:
Dediğim paketler gizli olduğu için sms yoluyla yapmanız gerekir. TARİFE: MEGA 2GB
Her Yöne 400 DK+ 1000 SMS + 2 GB 15 tl ( MEGA2GB->7000) Tarife Doldur Özelliği Vardır.
TARİFE: MEGA 3GB
Her Yöne 600 DK+ 1000 SMS + 3 GB 19 TL ( MEGA3GB->7000) Tarife Doldur Özelliği Vardır.
10 TL'ye 3 gb ekstra doldurma yapabilirsiniz.
Cok teşekkür ederim hocam sanırım bunu yapacağım vodafoneye gecersem
Ventriküler Fibrilasyon
kullanıcısına yanıt
Ben son günü bekli cem duruma göre bakacağımda blof yapmaktan başka şansınız yok 1000dak 1000sms 8gb 29 liraya alanlarda var
5 senedir kullanıyorum bi güzelliğiniz yok mu deyince indirim yapıyordu
3 ay diğer operatörde kalıp tekrar geleceksin
quote:
Ben son günü bekli cem duruma göre bakacağımda blof yapmaktan başka şansınız yok 1000dak 1000sms 8gb 29 liraya alanlarda var
5 senedir kullanıyorum bi güzelliğiniz yok mu deyince indirim yapıyordu
3 ay diğer operatörde kalıp tekrar geleceksin
Hocam bir gelisme yasarsaniz haber vermeniz mümkün müdür acaba?
Ventriküler Fibrilasyon
kullanıcısına yanıt
Pazarertesi alo dicem ona göre yazarımda ne gelişmesinden bahsediyorsunuz
quote:
Pazarertesi alo dicem ona göre yazarımda ne gelişmesinden bahsediyorsunuz
Hocam yani bir indirim falan verirlerse.
Ventriküler Fibrilasyon
kullanıcısına yanıt
2gun önce aradım eşsiz ekstraya geçecektim 33 liraya son gün geceyim dedim kapadım bugün aradı bayan %10 tanımlayabilirim dedi istemiyorum dedim eşsiz ekstraya Geçiş kapalı dedi bende faturasıza çevirin dedim bakalım ne çıkacak
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
Ben bugun vodafoneye geçeceğim hocam bunlarla boğusamıyorum tekrar aradım yine rest cekti gecersen gec diye
Ventriküler Fibrilasyon
kullanıcısına yanıt
Geçin çok kullanmak istiyorsanız 3 ay sabredin sonra tekrar gelin
quote:
Geçin çok kullanmak istiyorsanız 3 ay sabredin sonra tekrar gelin
Aynen öyle yapacağım hocam. Bu geçişte bir ücret var midir acaba hocam ?
Ventriküler Fibrilasyon
kullanıcısına yanıt
Hat taşımada ücret yoksa taahhüttün varsa cezai bedel yansır faturana
quote:
Hat taşımada ücret yoksa taahhüttün varsa cezai bedel yansır faturana
Taahutum bitti hocam bugün son faturam kesilecek. Hat taşıma ücreti var mı ?
Ventriküler Fibrilasyon
kullanıcısına yanıt
Bugün değil 10 unda kesilecek
Taşıma en az 3 gün sürüyor kesildikten sonra gün bazında tekrar faturanız çıkar 2 tane fatura ödersiniz Yeni fatura döneminde Taşınacağı gün kullanım haklarınızı bitirmeyin