Şimdi Ara

turk telekom gündüzleri internetin çöp olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elazığda yaşayan bitliste üniversite okuyan biriyim. Elazığ'a ocak ayında gittim ve gittiğimden beri akşam 6dan sonra hızım 2-3 mbps düşüyordu ki sözleşme 35mbps gündüz vakitleri ve gece 12-1den sonra sıkıntı yoktu. önceden böyle bi sorun da yoktu. MH aradım bana modeminiz arızalı dedi başka modem denedim. binanın ankaster arızalı dedi elektrikçi çağırdım sıkıntı yok dedi. Orayı bir kenara bırakalım yaz olsun gidince bakarım oraya. Neyse şimdi Bitlis'e döndüm burada daha da kötü bir durum var gündüz hiç bir şekilde bağlantı kuramıyorum adam akıllı. Hızım 1mbps anca görüyor belki gece 2den sonra 15 görüyorum. Anlaşma da 24mbps. Komşularıma bakıyorum onların da aynı durumu var türk telekom arıyoruz yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Kafayı yemek üzereyim. Hat değerlerim böyle Bitlis'teki evimde. turk telekom gündüzleri internetin çöp olması
    turk telekom gündüzleri internetin çöp olması

• O suçu modeme ve ankastreye atan cahili döveceksin boşuna maaş alıyor haram olsun o maaş ona.

https://twitter.com/PaulDoany bu adama yazın numaranıda bırak arasınlar bölge altyapısı problemli değerlerde sıkıntı yokta telekom bazlı problem var.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    mesaj attım umarım geri dönerler çıldırdım tabiri caizse kpss hazırlanıyorum youtubedan video izlemek istiyorum. Soruları pdf olarak indirmek istiyorum amma velakin inene kadar çalışma isteğim kalmıyor :D. Bir insan 10mb bir şeyi 20dkda nasıl indirebilir ya sadfasdf. nedense yaşadığım her yerde aynı sorun var beni mi takip ediyor yoksa türk telekomda genel bir sorun mu var anlamadım.
  • İstanbulda bile düzgün hizmet veremiyor telekomünikasyon şirketleri oralarda öyle olması normal diyoruz artık.
  • Kabin binanızda mı?

Kapasite sorunu var büyük ihtimalle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Kabine hiç dikkat etmedim bilmiyorum su an ama çok uzakta olacağını sanmıyorum. Çünkü su aya kadar Ping ve hızda ne düşme ne de kopma olmuştu. Bu arada Paul doany e mesaj attım Twitter’dan 20dk da cevap yazdı cevaptan 10dk sonra da telefonla aradılar hattımı güncellediler. Ama sorun devam etti. Arıza kaydı oluşturup ekiplere bildireceklerini söylediler. Bakalım bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi şöyşe bir durum var şayet kabin binanozda değilse derin bir ohh çekebilirsiniz zira FTTB kabinlerdeki kapasite sorunlarının bir çözümü yok ama FTTC ise (ki kabin binanızda değilse öyle oluyor) çözüm basit kabine çekilmemişse ikinci fiber hattı çekitorlar yok o da çekilmiş ise yanına bir tane daha kabin ekleyip load balace ile kapasiteyi arttırıyorlar. Genelde FTTC kabinlerdeki yetersizlikler kıza zamanda çözülür (kısa dediğim tabi ki kabin isperişi gibi bir süreçte var yani 1 sene değil de bir kaç ay gibi) zaten sizden evvel de sorun raporlanmıştır.

Ne zamandır bu sorun var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Üniversite tatildi 2 hafta oldu geleli ve geldiğimizden beri var iki bina yanımızda arkadaşlar kalıyor onların da ayni sorunu var galiba ikinci dediğiniz gibi binada değil binada olsaydi başka binada neden ayni sorun olsun ki değil mi.

• Oh iyi sevindim evet FTTC gibi gözüküyor, İnşallah en kısa zamanda çözülür. Ama siz yine de peşini bırakmayın Doany'ye kabin kapasite problemi diye ara ara yazın.

• Bu arada herhalde öğrenci nüfusunun çok olduğu bir yerde oturuyorsanız daha iyi sorun daha fazla dikkate alınır hizmete talep fazla olduğı için.

• Kapasite sorunu var millet internete yuklenmeye baslayınca hız yetmiyor düşüyor buyuk ıhtımal aizle aynı komşulardada sorun vardır bölgedeki santralı kontrol etmelerı gerekiyor birde bu problemi nasıl olurda gidip tesisata veya modeme atıyorlar ilginç oyle bişi olsa sürekli sorun olur bu turk telekom Mh ları %90 ı işi bilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Kabinden oşma ihtimali daja yüksek kapasite sorununun. Büyükten küçüğe gitmek gibi aynı.

Müşteri hizmletiernde bilgili personel çalıltırıp devrim yapacak firma var çıkar mı acaba gerçi teknik bilgisi olan da mh'de çalışmaz duyduklarıma göre tam köle düzeni mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Kabinden oşma ihtimali daja yüksek kapasite sorununun. Büyükten küçüğe gitmek gibi aynı.

Müşteri hizmletiernde bilgili personel çalıltırıp devrim yapacak firma var çıkar mı acaba gerçi teknik bilgisi olan da mh'de çalışmaz duyduklarıma göre tam köle düzeni mevcut.

mahallede dolap varsa onda kapasite düşüklüğü olabilir tahmın edılecek seyler aslında koskoca musterı hızmetlerı bunu dusunemıyor ısın acısı yazık 2015 yılında eylul ayından ocak ayına kadar aynı problemı yaşadım dilimde tüy bitti salak salak cevaplar aldım sureklı en son ilçe müdürlüğe gitmiştim onlarda salak çıktı sözde arıycaklardı en son izmirdeyım ordan bi teknik ekipten görevli aradı sorunu 2 günde çözdü baglı oldugumuz santral 150 megabit hızda çalışıyormuş 600 megabite çıkardı sorun düzeldi bilen oldugu zaman halledılıyor ama türk telekomdada bilen insan bulmak zor

• GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam, mh mümkünse hiç başvurulmayacak bir birim.

• Bugün ekip evime geldi modemin kablosunun bağlantıyı duvardaki soketi söktüler kabloyu direkt olarak duvardan gelen kabloya arada parça olmadan bağladılar. Su an normal görünüyor internet ama anlamadığım şey şu tesisatta sikinti olsa neden belli saatlerde yavaşlasın belli saatlerde hızlansın ki onu anlamadın iste. Tesisat kendi kafasına göre mi çalışıyor 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: genncoo1

Bugün ekip evime geldi modemin kablosunun bağlantıyı duvardaki soketi söktüler kabloyu direkt olarak duvardan gelen kabloya arada parça olmadan bağladılar. Su an normal görünüyor internet ama anlamadığım şey şu tesisatta sikinti olsa neden belli saatlerde yavaşlasın belli saatlerde hızlansın ki onu anlamadın iste. Tesisat kendi kafasına göre mi çalışıyor 😂

Kardeşim bu ttnet belasından nasıl kurtulacagız internet hızım 50 mb aldıgım 43 ona lafım yok lakin bu hıza ragmen youtubede rezalet durumda internet video bazen hd olarak acılıyor sonra ilerlemedigi icin kalite 480 yada 240p oluyor bazende direk 480p acıyor televizyonda andorid tv var onada vpn yüklenmezki nasıl halledecegiz bu video sorununu kotada dolu degil ama durum kötü bilgisayardada düşüyor telefondada düşüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.