Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
91
Favori
176.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bayi bulmanız lazım

Faturasıza geçseniz ücretli faturaya yansıyacak telsiz vergisi hepsi gelecek

bimcele taşınmanız lazım

bimcelden geçiş yapmamak işin sim kart yok geçiş olmaz sim kart parası vermeniz lazım diyen bayiler olacak

karar sizin TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enparlayan kullanıcısına yanıt
    YouTube durumu nedir dahil mi sınırsıza değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sosyal medya kullanırken mevcut tarifede olan gb dan yiyor diyenler var. kullanıma bağlı olarak bir kısıtlama var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhallens -- 12 Nisan 2025; 19:10:20 >
  • bayrak14531881 kullanıcısına yanıt

Dahil görünüyor. Fakat ben kullanmadım. Sınırsız Sosyal Medyalı paketi kullananlar cevaplayabilir

• Zamanında bu tarifeye geçenlerin taahhütü bitmiştir ne kadar ödüyorsunuz şimdi oeki merak ettim. 395 liradan kaça çıktı fiyat 70Gb lik tarife üçin söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 14 Nisan 2025; 1:43:24 >
  • Yeni olan prime enfes 40gb sinirsiz sosyal medya olan paketde, PRİME AYRİCALİK yazip kayit olan var mi? Bu 24 ay yaziyor internet sitesinde, simdi PRİME DİJİTAL yazmamiz gerekiyormuş onda 12 ay yararlanabiliyoruz. Prime Ayricalik yazip 5555 e gönderen arkadaşlar bilgi verebilir mi rica etsem

• TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺
    Türk Telekom yıldızlı günler kampa ya fiyatlarını güncelledi .11 Mayısa kadar diğer operatörlerden geçiş, yeni hat alımı ve faturasız hattan geçişte geçerlidir.

• quote:

Degerli musterimiz, basvuru evraklariniz ulasmadigi icin numaranizi tasima talebiniz durdurulmustur. B001

Böyle mesaj geldi az önce bu neyin nesidir dijital kurye ile başvuru yapmıştım :/

• n i s a N kullanıcısına yanıt

Hocam başvurun iptal olmuş. bugün son gün diye biliyorum TT bayisi veya kurumdan işleminizi yapmanızı tavsiye ederim.

Dediğiniz gibi gittim müdürlükten yaptım işlemi bi sorun çıkmadı hattım yarın açılacakmış teşekkürler.

• xhallens kullanıcısına yanıt
    Evet harciyor

• Türk Telekom Yıldızlı günler kampanyası güncellendi. Diğer operatörlerden numara taşıma, yeni hat alımı ve Tt faturasız hatlardan geçişlerde geçerlidir. Son gün 25 Mayıs.

Numara taşıma işlemi yapanlar dikkat.

Artık son 30 günde cayma bedeli çıkmaz cümlesi tarihe karışıyor.
    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ Kesin bilgi olmamakla beraber günlük cayma bedelinin yansıtılacağı söyleniyor. Bu bilgiyi doğrulayabilen var mı acaba?

• Arkadaşlar geçen sene türk telekom prime aşımsız 25 +5gb paketine geçmiştim 250 tl ödüyordum taahhütün bitmesine 2 ay kaldı ve fiyatlar aşırı artmış. Primedan da baya memnundum açıkçası ayrıcalıkları güzeldi. Yeni bi kampanya gelir mi sizce? Yeni kampanya gelene kadar bimcell veya pttcell gibi taahhütsüz faturasız bir operatöre geçsem, türk telekoma geri döndüğümde yeni müşteri sayılır mıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet maalesef dogru. bende arkadasima bu bilgiyi verip vodafone a tasidi 26 gun kalmisti 600 tl cayma bedeli cikti. Artik son gune kadar beklemek gerekli. Çakallik yapmaya baslamislar. Ülkede kanun kural mi var vatandasi kaziklayan kaziklayana.

• Cayma bedeli de şu sekilde cikiyor. Tahhutlu kullandigin tarifenin taahhutsuz fiyati faturanin ikinci sayfasinda yaziyor. Bu tutari 30 a bulup kalan gun sayisiyla carpinca cayma bedeli cikiyor. Genelde taahhut fiyati cok sisirip daha fazla kazikliyorlar. Herkes buna mutlaka dikkat etsin.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt

Benim tahahhütsüz 800 tl tahahhütlü 360 tl oluyor.18 gün var sürem. 800/30=26,667 bir günlük fatura yani bunu kalan gün 18 ile çarpınca 26,667•18=480,06 TL çıkıyor . Yani sizin hesaba göre böyle cayma bedeli herhalde.kesin mi bu peki

• fb.kaan F kullanıcısına yanıt
    Tam kesin ince hesap yapmadim. Fotograflari atiyorum. Herkes ona gore hesaplayabilir. Anlayan biri varsa detayli anlatsin. Ama biz yandık yani. Uyanik olsun herkes.

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

• fb.kaan F kullanıcısına yanıt
    Asagida paylastim. Ayrica musteri hizmetleri artik 1 gun bile kalsa cayma bedeli cikar dedi.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    Hocalar bir şeyi merak ediyorum. Ben tt hattımı türkcel yapıp geri yıldızlı günlere yetişeyim diyorum ama burdaki bayiler işi yokuşa sürüyor. Mesela türkcel sitesinden online başvursam faturasıza geçiş için. Bayiden hat alamaz mıyım gidip?
    Bide 3 gün geçiş sürüyor ya pazara yetişir mi acaba? 25i son kampanyada.
    Benim taahhüt 26sında bitiyor ama 1 günden bişe olmaz 2000 tl imiş taahhütsüz tarifem. 66 tl ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.