TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (105. sayfa)
-
-
Kullanılan ay kadar yansır siz daha yeni geçtiğiniz için 1 aylık indirim bedeli yansır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 4 Aralık 2024; 19:51:39 > -
Evet kampanyada bitiş tarihi yazmıyor. 15 Aralık diye söylendi
-
Faturasıza geçtiğinde tekrar faturalıya 30 gün sonra geçebiliyorsunuz diye biliyorum
-
Tt den Vodafonea gitgel yaparken yetişir mi acaba? En hızlı aktarma süreci hangi operatorde ki bimcell mi denesem -
quote:
Orijinalden alıntı: general4242
Tt den Vodafonea gitgel yaparken yetişir mi acaba? En hızlı aktarma süreci hangi operatorde ki bimcell mi denesemVodafonea Geçiş yaptığınız gün Türk Telekoma geçiş için başvurabilirsiniz. 90 gün öncesi geçişte ceza var. 50 tl diye biliyorum.
-
Bimcell oluyorsa o zaman pttcell de olur dimi bayiden elim 2 tane faturalı pttcell var ve 5 gün önce taahhüt verdim uzun lafın kısası olurmu ptcell den geçiş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 4 Aralık 2024; 21:50:23 > -
Yeni tt taahhütünden 3 ay sonra başka operatöre geçmenin cezası oluyor mu -
Geçen hafta selfy 30 gb + ssm ye 480 küsüre geçtim şuan cayma bedeli görünmüyor dolayısıyla hattımı başka operatöre geçirmek yerine önce türk telekom faturasıza geçirip sonra bu faturalı pakete gelsem olurmu acaba -
Pttcelden geçiş var mı?
-
Hocam şimdi ben tt ye geceli 7 gun oldu.
Vodafone a geçerken cayma bedeli ve 50₺
Vodafonendan tt ye geçerken 50₺ ödeyeceğim doğru mu?
Vodafone a geçiş yaptığınız gün derken hocam? Hattin aktiflesmesini beklemeden mi ? 2-3 günde aktiflesiyor ya. -
Yaparsanız haber edin hocam ben de 7 gun önce 10 gb 250₺ geçtim tt ye. -
Bilmiyorum hocam ben de konudan bilgi almaya çalışıyorum 2 kat kazık yiyince -
Faturalı Olmaz diye düşünüyorum hocam. Kaldı ki bimcell paketleri faturasız ve şartlarda faturasız hatlardan geçişte oluyor yazıyor. Deneyimleri olan bilgi verebilir
-
Hocam ben örnek verdim sadece, kesin bir bilgim yok kaç tl fatura çıkacağından. Sizler diğer operatöre geçişiniz tamamlandığı, aktif olduğu gün Türk telekoma geçebilirsiniz
-
Bu 50 lira ceza bilgisinin kaynağı nedir? Nerden öğrendiniz? -
araştırın hocam 90 gün içerisinde tekrar geçiş yapılabilir. 30 tl bir cezası vardır. 50 tl oldu dediler.Tam doğrusunu bilmiyorum -
Yok öyle bir şey. -
07.08.2023 tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 31,08 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X