Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.113
Cevap
88
Favori
168.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam güçlü firsat 10 gb in aciklamalarjna bakıyorum da böyle yazıyor; kalan tüm ayları ve faydalandigim indirimleri cayma bedeli olarak mi yansıtacak yani binlerce tl mi çıkacak anlamadim
    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Kullanılan ay kadar yansır siz daha yeni geçtiğiniz için 1 aylık indirim bedeli yansır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 4 Aralık 2024; 19:51:39 >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt

Evet kampanyada bitiş tarihi yazmıyor. 15 Aralık diye söylendi

Faturasıza geçtiğinde tekrar faturalıya 30 gün sonra geçebiliyorsunuz diye biliyorum

• enparlayan kullanıcısına yanıt
    Tt den Vodafonea gitgel yaparken yetişir mi acaba? En hızlı aktarma süreci hangi operatorde ki bimcell mi denesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Tt den Vodafonea gitgel yaparken yetişir mi acaba? En hızlı aktarma süreci hangi operatorde ki bimcell mi denesem

Vodafonea Geçiş yaptığınız gün Türk Telekoma geçiş için başvurabilirsiniz. 90 gün öncesi geçişte ceza var. 50 tl diye biliyorum.

Bimcell oluyorsa o zaman pttcell de olur dimi bayiden elim 2 tane faturalı pttcell var ve 5 gün önce taahhüt verdim uzun lafın kısası olurmu ptcell den geçiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 4 Aralık 2024; 21:50:23 >
  • Yeni tt taahhütünden 3 ay sonra başka operatöre geçmenin cezası oluyor mu
  • Geçen hafta selfy 30 gb + ssm ye 480 küsüre geçtim şuan cayma bedeli görünmüyor dolayısıyla hattımı başka operatöre geçirmek yerine önce türk telekom faturasıza geçirip sonra bu faturalı pakete gelsem olurmu acaba

Pttcelden geçiş var mı?

Hocam şimdi ben tt ye geceli 7 gun oldu.
    Vodafone a geçerken cayma bedeli ve 50₺
    Vodafonendan tt ye geçerken 50₺ ödeyeceğim doğru mu?
    Vodafone a geçiş yaptığınız gün derken hocam? Hattin aktiflesmesini beklemeden mi ? 2-3 günde aktiflesiyor ya.
  • AlgosTR kullanıcısına yanıt
    Yaparsanız haber edin hocam ben de 7 gun önce 10 gb 250₺ geçtim tt ye.
  • alix1058 A kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam ben de konudan bilgi almaya çalışıyorum 2 kat kazık yiyince
  • alix1058 A kullanıcısına yanıt

Faturalı Olmaz diye düşünüyorum hocam. Kaldı ki bimcell paketleri faturasız ve şartlarda faturasız hatlardan geçişte oluyor yazıyor. Deneyimleri olan bilgi verebilir

Hocam ben örnek verdim sadece, kesin bir bilgim yok kaç tl fatura çıkacağından. Sizler diğer operatöre geçişiniz tamamlandığı, aktif olduğu gün Türk telekoma geçebilirsiniz

Bu 50 lira ceza bilgisinin kaynağı nedir? Nerden öğrendiniz?
  • araştırın hocam 90 gün içerisinde tekrar geçiş yapılabilir. 30 tl bir cezası vardır. 50 tl oldu dediler.Tam doğrusunu bilmiyorum
    Yok öyle bir şey.
  • 07.08.2023 tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 31,08 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.