Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
91
Favori
176.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺
    Kampanya 20 Nisanda sonlandırılacağı bildirildi.
    Numara taşıma, yeni hat alımı ve Türk Telekom faturasız hatlardan bu paketlere geçiş yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enparlayan kullanıcısına yanıt

Sınırsız sosyal medya özelliğini pc ye bağlayıpda faydalanabiliyormuyuz hocam_?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

bu kon6 hakkında bilgim yok hocam

Merhaba zaten mevcuta TT deyim.

Şimdi Türkcell e geç gel yapsam Enfes Prime Limitsiz Sosyal Tarifesi ne geçebilir miyim resimde görülene

• Cavdarkenan kullanıcısına yanıt

Evet hocam başka operatöre geçtiğin an tt a başvurup yıldızlı günlerden yararlanabilir siniz

Teşekkür ederim tt mobil faturalıdan geçtim, bugün vodafone bayisine gideceğim. Bugün tekrar Türk Telekom’a başvurayım mı yarın mı yapayım Türk Telekom başvurusunu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şimdi Türkcell geçiş. Başladım bakalım ne zaman geçecek. 170 kusurluk tarife. Onda kontur ws almama gerek yok her halde . Birde arkadaş TTNet den yeni hat almış demin aradi buna getirmediler iptal edin o zaman daha teslim almadım dedi tekrar buna sifirdan hat da alınca giriyor deni bu seferde yeni hat alma bedeli 900 müş bunu burda da vererek demi bem bu kadar olduğunu bilmiyor dum 900 TL Yeni hat miş.

Bakalım su operatör kere o kadar cok kızıyorm ki vatandaş dolaylı yoldan işe sevk ediyorlar ugraşmak istemeyen de yüksek fiyattan dayıyorlar.

Herkeze standart fiyatlar olsa böyle şeyler le ugraşmasak bunun bir yasal düzenleme ile önüne geçmeli. Bir kişiye bu tarifeyi 360 satarken digerine her ne olursa olsun ne düşük nede yüksek satsmamalı. Ve tarifede de cok az değişiklik ile yeni ad koyamamalı tüketiciyi koruyan yok ki siyasi ceolar aldipi parayi biliyor

• ThumpS kullanıcısına yanıt

Hocam hocam Vodafone geçişiniz 3 gün içerisinde tamamlanır. Tamamlandıktan sonra Tt numara taşıma yapabilirsiniz

• Türk telekom son 18 günüm. Rakipe geçip döneceğim. Cayma çıkar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • voldemort1923 kullanıcısına yanıt

çıkmaz hocam.son faturan tam çıkar

Tam niye çıksın 18 günü varmış ?

• Ssm gerçekten sınırsız mı 100 gb gibi vbir gizli kota var mı

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Paket fiyatın çıkar demek istedim

Paket kullanmıyor ki ?TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ 

Gün bazlı tarife ücreti çıkacaktırTÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ 

Halihazırda tt faturalı dayım. Taahhüt daha 2 gün önce bitti. Şimdi bimcell e geçip, hat açıldıktan sonra bu tarifeye geçiş yapabilir miyim ?

• Turkcell faturalı (taahhütsüz) geçiş başvurusu yaptım. Sms geldi. Kabaca turkcelle taşımam 2 gün sürdü. Turkcellde hattı dikkatli kullanacağım 2 3 gün. Faturalı olduğu için. Turkcelldekiler dikkatli kullanımla 80 100 tl çıkar fatura dediler. Faturasız da boş paket yok, en az 200 TL olduğu için bunu yaptım.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Hayır hocam bimcel faturası tt altyapısını kullandığı için 30 gün içerisinde faturalıya bu paketlere geçemezsiniz

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Yapan bayi bulursanız geçebilirsiniz

30 gün bekleme süresi kaldırıldı

yanlış bilgi verenlere paket tarife ayrımı yapamayanlara bakmayın TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ 

• 3 Nisan 2025 taahhüt verdim teknosacell de. 320 tl 20 gb paketi. Numaramı taşısam Yıldızlı günler 20 gb a geçsem. Ne kadar ceza öderim teknosacell ilk faturamda. Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Nasıl yapabiliriz bunu?

Benim taahhütümde bitti, vodafone turkcelle geçip geri dönmeyi düşünüyordum. Direkt geçebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.