Snr ile oynama yapamadan SS atarmısınız bide < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (Genel-Sohbet) (2080. sayfa)

-
-
Öyle çıkıyorsa Türk Telekomun eski bakır altyapısıdır kiralama olayı olduğu için her yerde Superonline adsl geçer bu tarz eski bakır yerlerde interneti telekomdan almak daha mantıklı hiç değilse bir sorun olduğunda müdürlüğe gidince muhatabınız oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bu saha dolabına giden fiber TT ye mi ait. Bı turktelekom yetkilisi dedi burdan geçen kablolar Superonline nin kabloları ama etraf da Superonline alakalı hiçbir şey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
🤣🤣 arkadaşın hattı adsl olduğu için o değerleri alıyor. VDSL geçerse ancak gerçek değerleri görebilir
Hocam SNR oynamadan 10.7 civarı oluyor hız yine 100 sadece max rate 150 civarı.
Hocam şimdi farkettim evimize gelen kabloda kiracimiz bir ek yaparak kendine çekmiş ek yapilan bolgeyide siyah bantla kapatmislar sorun ondan kaynaklaniyor olabilir mi sizce
Hocam vdsl de 35 alabilmek istiyorum alabilir miyim sizce bu degerler ile
Çanakkale merkez çarşı bölgesine Ftth geliyor önümüzdeki sene ödeme çıkarsa
dün Türk Telekom çalışanı planlama proje hazırlıyordu bana bu bilgiyi verdi
Fttc bile yok şuan santralden geliyor bakır kablolar
-
pendik istanbul güllübağlar mahallesinde devam eden bir altyapı çalışması hakkında bilgisi olan varmı yıllar oldu sadece adsl alabiliyorum.
-
sizin kablonuza sizden isinsiz müdahele de bulunamaz bu suçtur. söyleyin eski haline getirsin internette yaşadığınız sorunlar bundan kaynaklı olabilir eski haline geldiğinde düzelecektir muhtemelen
-
Evet hocam bunun yapan kiracim birde çok sinirlendim yaptıkları işe bi konuda sorum olacak kabloya ek yapılmiş şuan ek iptal edildiği zaman sorun düzelir mi sonuçta kablonun performansı direk etkiledi (snr margin degeri hattaki parazit demek galiba ve ek artarsa snr margin degeri dusuyor) yoksa tekrardan kablo mu çekmem gerekecek
https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr/
Arkadaşlar bu adresten baktığımda bi yan sokakta fiber var bizde yok.Nasıl bir yol izlemek lazım fiber getirmek için ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadakat16🤣🤣 arkadaşın hattı adsl olduğu için o değerleri alıyor. VDSL geçerse ancak gerçek değerleri görebilir
Gülerek tepki vermen yersiz. Ben fikrimi belirttim. Bir yanlış olduysa sen de fikrini belirtirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tprk16Evet hocam bunun yapan kiracim birde çok sinirlendim yaptıkları işe bi konuda sorum olacak kabloya ek yapılmiş şuan ek iptal edildiği zaman sorun düzelir mi sonuçta kablonun performansı direk etkiledi (snr margin degeri hattaki parazit demek galiba ve ek artarsa snr margin degeri dusuyor) yoksa tekrardan kablo mu çekmem gerekecek
Kablonuzun durumu az çok bellidir. Benim binam eski bina olduğu için telefon altyapısı yok. Ankastre kutusu zaten yok. Direkteki kutudan zamanında tt ciler kablo çekmişti hemen hemen 10 yıl olmuş kabloyu çekeli. Geçen gün elektrikci vasıtasıyla direkten yeni bi cat6 kablo çektirdim.Değerlerde bi farklılık olmadı boşa para harcamışım.
Ek kablonun iptalinde sorunun bir tık düzelmesi muhtemel. Ayrıca vdsl konusuna gelince. Buradaki tavsiyeler ancak teoride kalıyor maalesef. Bana kalırsa vdsl geçin denemek amaçlı 35lik paket alın. ( taahhütsüz paketler kullanıyorsunuzdur umarım ki ben de öyle o yüzden rahatım bu konuda ) Bi deneyin bakalım hattınız taşıyor mu? Olurda taşımazsa 16indirme sabitler öyle devam edersiniz. Zaten adsl ile vdsl arasında pek fiyat farkı yok.
Gerçi bu dediğim için port durumu v.s. de gerekli olabiliyor. Belki de kablonuzun takılı olduğu port sadece adsl desteklidir. Böyle olursa port değişimi 2 gün sürebiliyormuş.
-
Bu turktelekom sorgulama sitelerindeki portları kaç günde bir güncelliyor? 3 aydır port yok yazıyor
her gün kontrol etmen gerekiyor
https://www.extranet.com.tr/altyapi/?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR
burdanda sorgula boş port olduğu zaman yapıştıracaksın hemen :)
-
İmkanınız varsa sıfır lablo çekin her zaman daha sağlıklıdır
Bizim evde VDSL olduğu ve bölgede çok sayıda boş port olduğu halde binalara fiber getirildi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim binada durum bu, önceki mesajlara baktım ancak anlayamadım, şuan montaj bitmiş mi?
Türk Telekom arıyorum hâlâ vdsl altyapısı olduğunu söylüyorlar çünkü, 10 dairelik binaya 8 portluk takmışlar, herkesten önce almak istiyorum. Bir de sistem boş port sorununu çözer mi, vdsl ile aynı kutuya mı bağlı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X