Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber Hiper Saha Dolabi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Tane T11 Yazan Saha Dolabı Konuldu 1 Tanede Büyük Bir Dolap Konuldu Büyük Dolapta IP TV VOİP Reklamı Var Küçük Dolaplarda Türkmax Speed Yazan Reklam Var Apartmana T21 Geniş Bant Erişim Kabini Yazan Kutu Koydular Neyse Onu Geçtim Simdi Santraldekilerin Dediğine Göre 3 Tane VDSL 3 Tane ADSL 3 Tane Simetrik Metro Ethernet Desteği Varmıs Bu Saha Dolaplarının Bu Ay İçinde Aktif Olacak Dendi Ama Daha Çalışma Devam Ediyor Evin İçinde Kadar Lacivert Renk Fiber Kablo Çektiler En Yüksek 150Mbit Hız Ulaşa Bilirmisim Ama Metro Ethernet Abone Olursam 1000/1000Mbit Simetrik İnternet Kullana Bilirmisim Ne Kadar Doğru Bilemiycem Ama En Yakın Zamanda Dolapların Resmini Koyacam

NOT: Resmleri Alıntıdır Bu Resimlere Benzer Dolaplar 1 Tane Sokak Başında T11 Bir Tanede Sokak Çıkışında T11 Ortalarında Büyük Dolap Ve Telefon Külübesi Var

Ayrıca 1 Yıldır Superonline Alt Yapısı Mevcut Ama Aktf Değil

Seçtiğiniz bölgede altyapı tesisi bulunan işletmeciler

SUPERONLİNE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.
    TÜRK TELEKOMÜNİKASYON
    TÜRKSAT UYDU HİZMETLERİ A.Ş

Altyapı bilgilerinin son güncellenme tarihi: 20/08/2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 6 Eylül 2013; 11:55:24 >

• Geceb gun bizim mahlemizede buyuk beyaz dolaplarardan yerlestirdiler resim cekersen bakariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

Geceb gun bizim mahlemizede buyuk beyaz dolaplarardan yerlestirdiler resim cekersen bakariz

Resimleri İnternetten Buldum Bunların Aynısı Var
  • bizim kisi tip7 a bunlardan kucuktu aktif edilmesi nekadar suruyo acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansa bak arkadaş. Ankara'da Çankaya Dikmen'de oturuyorum buradaki alt yapı maksimum 13Mbps'yi destekliyor. 8Mbps'ye kadar interneti akk dolmasa bile 400-500 ile kullanıp yurt dışı sunucularına 130-140ms ping ile bağlanıyorum. Arkadaşım Adana'da 50mbit internete 350gb akk'ye benden 10tl fazla ödeyerek sahip oluyor. Sizlere de alt yapı getirilmiş. Oturduğum yere mi lanet ediyim ttnet'e mi süperonline'a mı?
  • Zaym1n Z kullanıcısına yanıt
    Bende Ankara Dikmen De Oturuyorum Max Hız 15Mbit :) Şuan
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    Alt yapı yok dimi sizin oturduğunuz yerde. Güya başkent merkezde oturuyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom fiber kutu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yeni Çekiliyor İste Bekliyoruz Kabloların Bağlantısı Kaldı Tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

Yeni Çekiliyor İste Bekliyoruz Kabloların Bağlantısı Kaldı Tek

Neresi orası yahu. Hangi bölge veya dikmen'in neresi eğer yakınsa belki buraya da bir alt yapı çalışması yapılabilir.
    Sokullu Girişi
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    Aramızda baya fark var o zaman zannetmiyorum buraya kadar yapacaklarını. Tabi geniş çaplı bir alt yapı çalışması varsa bilemem. Umarım öyledir.
  • bizim de binanın 10 metre kadar arkasında,yolun köşesinde Türk telekom fiber kutusu var,modemin ana sayfasından giirince ulaşılabilir hız 20 küsür mbps yazıyordu.

ama bırakın fiberi,normal adsl bağlantısı için bile babamı ikna edemiyorum artık.

taahhütsüz olarak alabilirsem,kendim alıcam artık.aylık 63 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.