Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber Çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 yıldır hem dijital kanallar hem ilçe müdürlüğü hem de muhtarlık araciligiyla fiber getirmek için caba veriyorum. Nihayet bu sene BTK taleplerimde ilk defa fiber dönüşüm için net bir tarih alabildim (Ağustos 2025 en geç) fakat icraat acisindan kendi sokagimda 1.5 ay kalmasına rağmen hicbir adım göremedim.

Kirmiziyla isaretledigim 7000 sokakta dün kablo cektiklerini ve fiber kutularinin yerlestirildigini gordum. Hatta cekim isini yapan taseron ekipten birisinin numarasini bile aldim gelisme olursa diye.

Kırmızıyla işaretlediğim ve benim 2 yan sokagimda bulunan 7039-40 sokaklarda 2 aydan uzun suredir direklere kablo atilmis ve öylece bekliyor hala.

Sarıyla isaretledigim kendi sokagimda ise fibere dair hicbir belirti yok.

Bugun ilce mudurlugune tekrar gidip mudur yardimcisi ile gorusmem sonucu 7039-40’ın ruhsat izninin alindigini ve ay sonuna kadar kablolama islerinin orada bitecegini belirttiler. Benim sokak(sarı renk) icin ise ruhsat onayı beklediklerini ve en geç yil sonuna kadar biteceğini söyledi.

BTK ve diger resmi dijital kanallardan israrla Agustos 2025’e kadar bitecek deniyorken ilçe müdürlüğü bugün yil sonuna kadar en geç bitecek diyor. Kime neye inanacagimi bilemediğim icin bu süreçlerde tecrübesi olanlar beni bilgilendirebilirse cok mutlu olurum.
    Türk Telekom Fiber Çıkmazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukan Kaya SLNAU -- 10 Temmuz 2025; 21:43:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• müdürlük ne derse o hatta müdürlük bile geçiştirmiş olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Altyapı
    5 yıl önce açıldı
    Türk telekom fiber sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.