Şimdi Ara

Türk Telekom - Faturalara 1 Ay Mola

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.Nisan.2011-7.Mayıs.2011 tarihleri arasında, hat iptal talebi ile ofislerimize başvurduktan sonra hat iptal nedenleri formunu doldurarak bu konuda geribildirim vermeyi kabul eden ve hattını iptal etmekten vazgeçecek olan Bireysel (Gerçek) abonelerimizden 75.000’inin Türk Telekom faturasına 1 ay mola… Kampanya kapsamında abonelerimizden, kampanyaya katıldıkları fatura dönemi itibariyle 1 ay boyunca tarife ya da paket ücreti alınmayacağı gibi tam 100 dakika üstelik her yöne(*) konuşma da hediye edilecektir. Kampanyadan yararlanması bittikten sonra abonemiz kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir.

Kampanyada kullanılmayan bedava dakikalar bir sonraki aya devretmeyecektir. Kampanya kapsamında olmayan arama yönlerine yapılan aramalar ya da hediye olarak verilen 100dk.’yı aşan görüşmeler için abone kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Wirofon ve AileKART aboneleri de kampanya kapsamındaki bedava dakikalarını bu ürünlerimiz üzerinden de kullanabileceklerdir. Tüzel aboneler ya da şüpheli alacaklı durumunda olan aboneler kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanyadan yararlandığı süre içinde abonemiz dilerse nakil yaptırabilecek ancak kampanyadan çıkmadan devir yapabilmesi mümkün olmayacaktır. Kampanya taahhütsüz bir kampanya olduğundan çıkış durumunda ceza uygulaması söz konusu değildir.

(*) Her Yön ile kapsanan yönler: Şehiriçi, Şehirlerarası, Yurtiçi GSM ve 1. Kademe Uluslar arası’dır.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turk-Telekomdan-Faturaniza-1-Ay-Mola

• ne yapsalar da ne etselerde Türk Telekom hat iptallerini önleyemiyor bir türlü,Şener Şen amcada kurtaramıyor bunları

geçen hafta en az 25 yıllık sabit telefon pardon sabit haraç hattını iptal için telekomdaydım,iptal etmemek için yapmadıkları kampanya ıvız zıvır teklif kalmadı ama kandıramıdılar,artık yetti

ben iptal formu doldururken en az 7-8 kişi daha iptale geldi,milleti canından bezdirmişler resmen,iptaller çığ gibiadsl yide iptal etmiştim zaten,telefondanda kurtuldum yalnız anlamadığım bir olay var,telefonumu iptal edildiği söylendi fakat dışarıdan aramalarda hala telefon çalıyor açan olmuyor şeklinde hat şu anda,iptal edildiği zaman dışardan arandığında hiç ses olmaması lazım değilmi?

• insanların iliğini kurut,sonra bir parmak bal çal...sonra yine iliğini kurut...
    bu kısır döngü böyle devam eder...
  • ttnet'in abonesiydim, nisan ay'ına kadar. nisan ay'ı başladığından beri internete giremedim önce santralde sorun olduğunu daha sonra da, telefon hattımda sorun oldu felan söylediler. fakat, telefon hattımda hiçbir sorun yok.

1 hafta internetsiz kaldım ve sonunda çözüme kavusturamadılar. dün ttnet üyeligimi iptal ettirdim, bir de tivibu üyeliği almıştım onuda iptal ettirdim. şimdi evimde internet yok, güzel bir kampanya bulursam baska bir iss geçeceğim.

gerçeği bu iss'nın hepsi soyguncu, al birini vur ötekine. içlerinden en az soyğun yapanını arıyorum, yani kötünün iyisini ama, TR de o da yok... (:
  • Resmen sömürüyorlar ama mecbur da bırakıyorlar çoğu yerde TT dan başka sağlayıcı yok, konuşmadığım halde 20 tl sabit telefon ücreti sırf kota derdi tasası olmasın diye ilk etapta uygun gibi görünen sonraki zamlarla 57 tl olan netlimitsiz abonesiyim şimdi her ay 77 tl ödüyorum üstelik 8mbt olduğunu iddaa ettikleri hızı test ettiğimde hiç bir zaman 4(dört ) üzerini göremedim böyle giderse abonelerini tek tek kaybedecekler haksız kazanç olarak görüyorum( bu hıza bu kadar para vermeyi ve sabit ücret ödemeyi protesto ediyorum)
  • internet kullanmak için heray 17 tl hat haraç parası veriyordum ve 1 sene önce gittim ve hem hattımı hemde internetimi kapattırdım enaz 10 defa aradılar kapattırmayın hattınızı diye bir o kadarda ttnet aradı en eski müşterimizsiniz neden internetinizi kapattırdınız diye.boykot için kapattırdım hat kullanma zorunluluğunu kaldırın aynı gün alacam dedim yalın adsl çıkacak dediler.görüyorumki yalın adsl çıkmış oda hemen hemen aynı hesaba geliyor.
    telekom bu kafayla gittiği sürece hat kapattırmasın diye üyelerine istediği kampanyayı yapsın genede kapattırır üyeler.(benim gibi)
    aldım 3G vodem aylık 29 tl kullanıyorum ne güzel.
    telekom unutmasınki tekel değiller artık.kablonet ve 3G var.ona göre hareklet etmeliiler.
  • AZ kaldı bende kapatıyorum bir kaç güne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelson1903

internet kullanmak için heray 17 tl hat haraç parası veriyordum ve 1 sene önce gittim ve hem hattımı hemde internetimi kapattırdım enaz 10 defa aradılar kapattırmayın hattınızı diye bir o kadarda ttnet aradı en eski müşterimizsiniz neden internetinizi kapattırdınız diye.boykot için kapattırdım hat kullanma zorunluluğunu kaldırın aynı gün alacam dedim yalın adsl çıkacak dediler.görüyorumki yalın adsl çıkmış oda hemen hemen aynı hesaba geliyor.
    telekom bu kafayla gittiği sürece hat kapattırmasın diye üyelerine istediği kampanyayı yapsın genede kapattırır üyeler.(benim gibi)
    aldım 3G vodem aylık 29 tl kullanıyorum ne güzel.
    telekom unutmasınki tekel değiller artık.kablonet ve 3G var.ona göre hareklet etmeliiler.

hocam 3g 29 lira hangi operatörde, turkcellmi,peki kotayı şişirmiyolarmı,nasıl memnunmusunuz?

• righteous@ :
    vodafone a gittim 39 tl modem için ücret ödedim ve 3 aylık sözleşme imzaladım 3 ay boyunca 29 tl fatura gelecek sonraki aylarda 39 tl gelecek.
    benim evim biraz ölü nokta ve 6 dişten 2 diş çekiyor ona rağmen ortalama 2mb hız görüyorum.usb uzatıcı ile modemi yükseltirsem 400 kbps ile download hızı gördüm şahsen memnunum ama 3G de download ve upload kota yiyor bu nedenle hiç download yapmayacaksınız video izlemeyeceksiniz günde 8-10 saat sanal alemde sörf yaparsanız kotanızı aşmazsınız.
    tabii elbet 3G de gelişecek şimdilik çok iyi değil ama benim işimi görüyor akşam 21:00 de evdeyim 3 saat internete giriyorum bikaç video izliyorum vb.. kota aşılmıyor.
  • Bu nasıl kampanya ya
    Hattını kapattırıp sonrada vazgeçene 1 ay bedava
  • Saçma sapan kampanyalar. Tüm internet ve sabit telefon tarifelerinin fiyatını yarıya indirseler benim gibi tekrar abone olacak veya yeni abonelik alacak çok adam var.Tabi bu bir hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Bu nasıl kampanya ya
    Hattını kapattırıp sonrada vazgeçene 1 ay bedava

Hakikaten çok ilginç. Yani kimin aklına gelmiş acaba?
  • herkesede geçerli değil
    75.000 barajı koymuş adamlar
  • 118 33 reklamlarindan sonra bende iptal etmeyi dusunuyorum
  • ben seni her ay döveyim düzenli olarak sonra az rahatla diye 1 ay dayak atmıyım...
    TT ile herşey mümkün diyorlar ya heralde bu o olsa gerek
  • Valla kendi adima konusuyorum ama ne yaparlarsa yapsinlar hem teli hemde interneti kapatacagim. Alirim 3g modemimi kablo derdi hat derdi olmadan heryerde kullanirim. Bi dahada tt ile isim olmaz.
  • yörümlardan anladığım kadarıyla türk milleti yavaş yavaş biliçleniyör arkadaşlar sizin bu gerçekleştirmek istediğiniz olayı ben 3 sene önce gerçekleştirdim okadar mutluyümki sormayın gerçekleştirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim kapattırın hattınızı alternatifler var bir sürü daha ne bekliyörsunuz sizi ezmek isteyene boyün eğmeyin herkes dık dürüş gösteririse bakalım o zaman ne yapar bu tt vesselam
  • Saçma sapan bir kampanya yapmışlar. Ne bu be...
  • AZ kaldı bende kapatıyorum bir kaç güne
  • Çakallık kokusu geliyor bu işin içinden, milletin kafasına iptal ettirmeyi koyuyorlar sonra iptal ettirme 1 ay bedava diyorlar, büyük ihtimalle belli bir süre hattını kapattırmama karşılığı taahhütname imzalatıp 6/12/24 ay daha aboneliği garantiye alma çabası içindeler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.