< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

4 Mobil
|
turknet gigafiberde arıza durumunda ne olur bilgim yok ama kendi altyapısındaki bir arızaya müdahale etmesi, ttnet altyapısındaki bir arıza için toptancı türk telekomu, perakendeci türk telekoma rakip olan turknetin abonesinin problemini çözmeye sevk ettirmesinden çok daha kolay olur herhalde. forumda gördüğüm kadarıyla insanlar genel olarak gigafiberden memnun. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batdunyabat -- 30 Eylül 2026; 13:30:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Biz kullanıyoruz Turknet Gigafiber. Yoğun kentsel dönüşümde değilsen İstanbul avrupa yakasının bazı ilçeleri gibi on numara olur gigafiberde 1000/1000 alırsın. Yeni abonelikte ilk ayda bedava kullanırsın davet koduyla. İlk 3 ay 749 TL istersen 12 aylık peşin ödemeyle sabitleyebilirsin fiyatı. Kentsel dönüşüm bölgesiyse telekom bile kablo koptuğunda 2 hafta sürdüğü oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 30 Eylül 2026; 13:53:9 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 30 Eylül 2026; 14:43:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1 ocaktan önce türk telekom paket fiyatlarına zam gelmez değil mi? |
|
Turknet Gigafiber kullanıyorum her ilçede kendi ekipleri var. Kentsel dönüşüm bölgelerinde diğer telekom vb gibi bina yıkımlarından yoğunluk olsa da gelip kontrol ediyorlar ilgileniyorlar. Çoğu firmayı kullandık. Türksat Telekom Süperonline Vodafone vb hepsi kendi altyapısında öncelikli. Telekom altyapısında başka firma kullanıyorsan özellikle fiberde bölgende sorun yoksa sorunsuz kullanırsın. Ama sorun yaşarsan işin zor. |
|
Taahhütümün bitmesine 55 gün kaldı. Online işlemlere dün baktığımda "Evde Avantaj" kampanyasını görebiliyordum. Ama şimdi bugün mevcut teklifler arasında bu kampanya çıkmıyor. Turk Telekom'un kendi resmi sitesinde ise bu kampanya Başvuru Süresi Devam Eden Kampanyalar arasında görünüyor (31.12.2026'ya kadar geçerli). Arada bir baksam bu kampanya yeniden eklenir mi? Yoksa X'ten TTDestek'e mi yazayım? EDIT: X'ten TTDestek'e yazdım. Hemen aradılar. "Evde Avantaj Kampanyası 2026"ya geçişim yapıldı. Eğer mobilde ya da online işlemlerde size bu kampanya çıkmıyorsa, benim gibi yapın. Şu anda en avantajlı kampanya bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 2 Ekim 2026; 13:44:17 > |
|
turknetin'in kablo kopmasında kendi ekibi yok, Türk telekom gibi Turknet de taşeron firma ile çalışıyor. Kentsel dönüşüm bölgesinde bir kablo koptuysa minimum 1-2 hafta internetsiz kalıyorsunuz. özellikle istanbul-bahçelievler-Bayrampaşa bölgeleri en rezalet yerler. Hiçbir şekilde ilgilenmiyor turknet ekipleri. Ya da daha doğrusu taşeron olan firma ilgilenmiyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 2 Ekim 2026; 13:24:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Turknet Gigafiber kullanıyorum bahsettiğiniz bölgenin insanıyız. Zeytinburnu Bakırköy Bayrampaşa Bahçelievler vb. Kablo kopmasında hepsi taşeronla çalışıyor doğru. Bu bölgede kentsel dönüşüm yoğun. Türksat Telekom Turknet hepsi sorun yaşıyor çok bina yıkıldığı için. Geçen Üsküdar İcadiye'ye gittim orada da yoğun yıkımlar var. Yani kentsel dönüşüm olan her yer bunları yaşar. Geçen gün sinyal sorunum oldu Turknet ekibi adrese gelip kontrol etti. Yoğun kentsel dönüşümde 1 hafta 10 güne kadar internet bağlantısı olmayabiliyor kablolar koptuğundan. Telekom kullanan arkadaşlarda da oldu geçen 2 haftaya yakın. Sonuçta hangisi yaşadığınız bölgede sorun yaşatmıyor ve kentsel dönüşüm bölgesinde çözüyorsa onu kullanın. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 3 Ekim 2026; 13:47:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|