Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü, 4 Mobil
5 sn
37.928
Cevap
851
Favori
2.801.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
91 oy
Sayfa: önceki 1...948...1894189518961897
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kendileri veriyorlar wifi 6 fiber modem yeterli olur.

Kendi aldığınız modemde normalde sorun olmaz.

Bir çok model var firmaların online satışta mevcut araştırabilirsiniz.

Ben Telekom'un ZTE 3600 wifi 6 modemini kullanmıştım iyidi sinyali kapsaması vb.

Bunu 2 el olarakta satış sitelerinde bulabilirsiniz ortalama 700 800 TL gibi.

Kablonetçiler vb bunu alıp köprüleme yapıp kullanıyor kendi modemleri zayıf diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 5 Ekim 2026; 19:14:23 >

@Evropos Onların verdiğini biliyorum, zaten kendileri teklif ediyor ama ben kendim daha iyisini alıp olası modem/router/sinyal v.s.v.s. kaynaklı bir sorun yaşamak istemiyorum.. TT, Türknet, kablonet. v.b.v.b. hepsi idare eder kalitede ürünleri veriyor insanlara, sonra 50 defa git laf anlat uğraş dur, değiştirmeye çalış falan gerek yok uğraşmaya, kendim gider nispeten onların vereceği modem/router ne ise daha iyisini Sıfır alırım en azından ürün tamamen benim olur düşüncesindeyim..

Bana firmaların verdiğinden biraz daha iyisi ama Özellikle TT'nin 1000 mb ile sorun yaratmayacak bir ürün marka model ismi gerekiyor. PC'i her zaman kablolu bağlantı ile kullanıyorum, Wifi ise telefon tablette gerekli o da idare etse yeter. Önemli olan PC'nin hız kaybi yaşamaması..

Bunu şu yüzden istiyorum, gerek forum gerekse de çevremde çoğu kullanıcısı ISS'lerin verdiği modemle sorun yaşıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Ekim 2026; 23:40:10 >

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• Keenetic f/p markadır

@Sedat.@

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam amacınız pc de online oyunlarda düşük ping is telekomun verdiği modemle bir test edin düşük ping geliyorsa ne ala, 1000mbps da yüksek pingli bir hattı piyasada ortalama 15 bine satılan router bile düzeltemez yönetemez. evde wifi ağına bağlanan fazla cihaz varsa ortalama bir router almanızda fayda var keenetic markasına bakabilirsiniz.

Benim 1000mbps da upload da 150ms ping vardı çeşitli modem router denedim olmadı çözümü evde boşta duran pc ye openwrt kurarak buldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fiberde arıza çıkmaz kolay kolay çıkan yerler genelde kentsel dönüşüm bölgeleri en çok İstanbul Avrupa yakası Telekom Turknet Türksat farketmez bina yıkılımlarından kablolar kopuyor hatlar zarar görüyor.

Oyun ping yurtdışı çıkış için Turknet iyi Telekomda iyi sayılır.

Süperonline Turksat bant daraltma ping sansür çok araştırın bakın firmalara.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.