Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hsnzby , mustafasadık Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.853
Cevap
642
Favori
2.186.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15301531153215331534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim. Malesef fiyatlar yüksek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncelde hangi modemi getiriyor telekom? wifi 6 olarak

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

ne kadar teklif aldınız ya da buldunuz?

• özket kullanıcısına yanıt
    50 lik 545 tl dedi diye hatırlıyorum

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Tp-link EX20v AX1800

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Bu modem wifi6 mıdır? ont dahil mi ayrı mı bağlıyorlar

• Yeni abonelik aldım şimdi arkadaşlar kimlik doğrulama için mobil kurye gönderiyorlarmış 150 tl miş doğrumudur bu muhabbet . 2.ttnet aboneliğim olacak bu şuanda diğeri aktif zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.dmr20 -- 12 Aralık 2024; 20:43:10 >

Doğrudur bende dün başvuru yaptım. Tüm firmalar dijital sözleşmeye geçmişken kurye beklemek falan sıkıntı, iş de var nasıl denk getireceğim bilmiyorum. Kurye işi olmazsa Türknete geçecek gibiyim. Aldığım fiyat 15 ay 585 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Evet wifi 6 ont ayrı cihaz rrouter ayrı

örnek

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
  • lordert kullanıcısına yanıt
    Çok çok tşkler ederim efendim eksik olmayınız sağolun varolun 🙏🙏👍👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de önümüzdeki ay taahhütüm doluyordu. Telefonla aradıklarında 100mbps için 600 küsur fiyat teklifi verdiler. "Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2" den yararlanmak istediğimi söylediğimde sistemde gözükmediğini söyleyip, son teklif olarak 580 civarı bir teklif yaptılar. Kabul etmeyip, X'ten mesaj attım ve aradılar, 409 TL'ye uzatmış oldum. Ek olarak 29,99 modem ücreti olduğunu söylediler. Kampanya ile ilgili paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler, durduk yere aylık +200 fazla ödeyecektik.

Hocam bende yeni abonelik aldım Dijital kurye için 150 TL, 10 TL X 15 ay şeklinde ücret var evet fakat itiraz ettim arayan temsilciye, 2 x 100 TL fatura indirimi verdi ücreti karşılamak için. Bakalım fatura çıkınca göreceğiz indirim yaptıysa.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt
    İyi yine siz indirim almışsınız yapmıştır umarım . 10x15 kitlediler bana

• sabradres S kullanıcısına yanıt
    Tutturabildiklerine geçirme derdindeler işte hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki şu forum var. "Fiberde Yılın Kampanyası 2" tarifesine 15 aylık taahhütle aylık 409 liradan geçiş sağladım. X'den yazdım. 1 saat içinde dönüş yaptılar.

• x den yazarak bende fiberde yılın fırsatı 2 kampanyası ile yenileme yaptım 30 tl modem ücreti eklenecekmiş

zte h298A modemi kullanıyorum senelerdir bu modemi geri verip daha üst bir modem alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Sabah turknet e başvurdum, telekom ekibi geldi, sıfır zyxel ex3501-t0 wifi6 modem getirdi. nasıldır bu modem dedim, bize geri dönüş çok az oldu dediler, bakalım göreceğiz akşama internet açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 13 Aralık 2024; 16:16:51 >
  • Selam arkadaşlar comnet 1 gbit paketinden türktelekoma geçtim.

+ - ile sorunlarım var.

1. comnet ping değerleri düşüktü
    2. Comnet de discord vs açılıyordu.

Hem mağdur olduk hemde üstüne engeller çıktı karşıma

Ben Discord kullandığım için zorbalık veya adam öldürmeyeceğim. Bu yasaklardan çıkmanın yolu yok mu ? Vpn kullanınca ping ve download düşeceğini düşünüyorum. Server kiraladığımda aynı. Dpi devre dışı bırakacağım bir mini pc veya modeme uygulama kursam. Güvenlik açığı olacak mı bilmiyorum.

• Arkadaşlar bu Türk telekom da gameon diye Bi kampanya varmış benim online işlem merkezinde taahhüt yenileme diyince çıktı normal olarak 35 mb vdsl yenileme 15 ay ayda 489 tl fakat yine aynı hız yani 35 mb vdsl gameon ile uzatılırsa aylık 509 tl ye denk geliyor yani bana sunulan teklif bu yönde online işlem merkezinden acaba bu gameon kampanyası nedir yani ben fiber kullanmıyorum vdsl de de Gecerli olurmu bu yani portumu değiştiriyorlar daha hızlı ping için vs yoksa vdsl için gereksiz yere Extradan aylık 20 tl fazladan vermeye değerimi sizce ne dersiniz?? Acaba bu gameon kampanyası sadece fiber içinmi daha iyidir yani vdsl için veya adsl için gerek varmı buna Tşkler

• mustang_1964 M kullanıcısına yanıt
    Neden o kadar yüksek fiyatli tarifeye geçiyorsunuz ben 1 ay olmadi 24 mbps 329 tl ye yeniledim vdsl. 35 mbps de 359 tl ye yenileyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 15301531153215331534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.