Şimdi Ara

Türk telekom dsl bağlantı kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün türk telekomdan internet bağladım bina içi kablo düzeneği eski olduğu için kabloyu dışardan çektim internet sorunsuz çalışıyor hızımdan da memnunum indirmede de sıkıntı yok fakat zoom a bağlandığım zaman veya video izlediğim zaman belli bir süre sonra dsl bağlantısı kopuyor 1-2 dk sonra internet tekrar geliyor sonra 20-30 dk sonra tekrar kopuyor sonra sıkıntı yok düzeliyor fakat zoom veya video izlersem yine gidiyor kabloda bir sorun olabilir mi (sanmıyorum çünkü kablo yeni cat 6 kablosu) diye 1 gün zoom a girmedim bağlantı da sıkıntı yaşamadım.Müşteri hizmetlerini de hemen aramak istemiyorum çünkü tek bildikleri çözüm hızı düşürmek .Sizce sorunun kaynağı nedir

buyrun bu da modem değerleri

• Modemin Türkçe çevirisi leş gibi, ingilizce olarak seçip tekrar atar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Modemin Türkçe çevirisi leş gibi, ingilizce olarak seçip tekrar atar mısınız?

Buyrun hocam

• Upload yönündeki zayıflamadan kaynaklı kopma yaşadığınızı düşünüyorum. Tesisatınız sağlamsa devreniz arızalı demektir. Arıza kaydı açmalısınız.
  • NT2L N kullanıcısına yanıt

hocam ilk defa hattı kontrole geldiklerinde hat sağlam dediler 55mbs kadar alabilir mişim benim için 24 yeterli olduğu için onu aldım dediğiniz gibi upload da sorun olabilir çünkü denemek için büyük boyutlu bir dosya indirdim ve ortalama 1-2 saat boyunca hiç kopma olmadı.Peki arıza kaydı oluşturursam çözüm olarak hız düşmesi yaşar mıyım yoksa sadece upload hızı mı etkilenir ?

• Telekom personeli için internet tek taraflı, upload yönüne bakmaz onlar genelde.

Muhtemelen hızınızı düşürürler, download değerleri sağlıklı olduğundan bir fark olmayacaktır. Kısaca arıza giderilinceye kadar kayıt açmanız gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    4 ay önce açıldı
    Türk Telekom Modem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.