Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 21 Temmuz 2023; 6:24:8 >

• Bildiğim kadarıyla hattını kapatmadan başvuru yaparsan, kimse gelip gitmiyor sadece modem de giriş bilgilerini değiştirip bağlanıyorsun. Bunun dışında ne kadar doğru olur onu bilmek zor, şans işi malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecis üzerinden:
    2 gün Gibirnet
    1 hafta Turknet

Suan yorumları okuduğumda gibirnet olumlu geliyor bana
    bende sizin gibi firma araştırıyorum gibirnet uzerinden konuşursam 2 gun icinde geçişi sağlıyormuş.

Turktelekom bazi kullanıcılara gecisi onaylamayip arayip ikna etmeye çalıştığı için siz 3 gun önceden işlemleri başlatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Evet doğru okumuşsunuz. Geçiş yaptığınızda ilgili firma Türk Telekom ile olan işlemleri sizin adınıza hallediyor. Geçiş tamamlandığında size kullanıcı adı ve şifreniz mesaj olarak geliyor. Onu girerek devam ediyorsunuz. Yani hiç kesinti yaşamıyorsunuz. Ben TurkNet kullanıyorum. Evraklar ellerine ulaştıktan 1 en geç 2 gün sonra geçiş işlemi tamamlanıyor. Hemen hemen tüm firmalarda bu süreç aynı. Ben taahhütsüz firmalardan hizmet almanızı tavsiye ederim. Size 100 mbps hizmeti Türk Telekom'un yarısı fiyatına verirler. Örnek tüp nette o hızı 95 TL'ye alırsınız. Hem de taahhütsüz. Şu an en uygunu gıbırnet diye biliyorum. Fakat açıkçası daha yeni kurulduğu için, ben pek güvenemiyorum. Bu tüp firmaların içinde en kurumsalı Türk nettir. Sonra millenicom ve netspeed gelir.
    Şikayetçi olanlar var elbette. Fakat insanların bu tip yerlerde o firmalardan şikayetçi olmasının sebebi şu. Bu tip firmaları genelde internet konusunda biraz daha teknik bilgiye sahip kişiler kullanıyor. Onlarda şikayetlerini bu tip yerlerde yazıyorlar. yoksa Ahmet amcanın Mehmet amcanın çok çok şikayeti var Türk Telekom ya da onun gibi firmalardan. Ama onlar burada yazamıyor. Sorunlar Yok değil tabii ki var. Mesela bu aralar Türk net net speed gıbırnet gibi firmalarda akşamları yoğunluğa bağlı olarak hız ve Ping sorunu yaşanıyor. Fakat bu sorunun asıl kaynağı Türk Telekom. Onun da yakında çözüleceğini düşünüyorum.
    Hangi firmaya geçersiniz geçin takıldığınız konuda yardımcı olabilirim. Aynı zamanda Turknet'e geçerseniz 1 ay ücretsiz kullanım için de davet kodu verebilirim.
    Bu arada aklınızda olsun, TurkNet şu anda ipv6 sistemini test etmeye başladı. Yakında devreye girecek.

Edit: Bu arada telefon hattından da bahsetmişsiniz, sabit telefon hattı da düşünüyorsanız Turknet 10 TL'ye yurt dışında bazı ülkelerde olmak üzere her yöne 1000 dakika veriyor. Bildiğim kadarıyla diğer firmaların telefon hizmeti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp_anka -- 15 Aralık 2020; 4:1:34 >

• Geçiş süresi boyunca internet sadece yarım saat kadar kesiliyor. Ben ttnetten turknete geçtim, komşuya kadar gitmiştim giderken ttnetti geldim bi baktım modem kullanıcı adı hatası veriyor. Turknet kullanıcı adımı girdim turknet bağlanmıştı bile.

• Peki tt adsl den, başka iss vdsl tarifesine geçmek ne kadar sürer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT den başka Superonline düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam öncelikle yüksek ücret ödüyorsunuz. Başka bir ISS geçmeniz tamamiyle geçeceğiniz ISS'deki arkadaşların hızına bağlı. Churn bir diğer adıyla transfer süreci başlatacaksınız. Geçeceğiniz ISS size kurye ile belge gönderir veya email olarak gönderip kargoya vermenizi ister. Belgeler ellerine ulaştıktan sonra sırayla işleme alınır ve TT tarafına bu aboneniz bize gelmek istiyor onay bildirimi gönderir. TT ise onaylar ve geçeceğiniz ISS size modem içine gireceğiniz kullanıcı adı ve şifreyi oluşturur işleminiz tamamlanır.

Başka bir ISS'den Türk Telekom'a geçiş sürecimi 2 aralıkta başlattım ve 12 aralıkta tamamlanmıştı. Özel indirimle 65 TL karşılığı 35 Mbps kullanırken şuan TT'de 50 Mbps tarifeyi 108 TL'ye kullanmaktayım. Sunu unutmayın TT dışında bir ISS tercih ederseniz arızalarda çözüm süreleri TT'ye göre yavaş kalabilir. Pandemi dolayısıyla ben gözü kararttım ve Türk telekom'a geçtim. Hatta spesifik bir sorun yaşarsanız buna çözüm bile bulamayabilirler.

Örnek vereyim, İstanbul'da yaşarken Netspeed firmasına geçmiştim. O zamanlar online tır simulasyonu oynardım. Oyuna aşina değilsiniz diye düşünüyor ve detaya girmiyorum sadece paket kayıpları yaşandı oyun özelinde ve oyundan süresiz banlandım. Netspeed tarafına bu durumu ilettiğimde onlarda şaşırmıştır ama çözüm bulamamışlardı. Bu sorunu yaşayan başka insanlarda görmüştüm. Karar sizin :)

• circassianman kullanıcısına yanıt

bir önceki yorumda yapılan işlemlere ek olarak size yeni bir port tahsis edilecek ve bina ankastrede yeni bir kablo. o kabloyu daireniz ile birleştirmeniz gerekecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.