Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM'DAN ŞOK CAYMA BEDELİ! 6.110 TL - BÜYÜK MAĞDURİYET! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3.5 ay sürdü sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zamangaribi Z kullanıcısına yanıt

Konuyu açalı 4 ay olmuş TÜRK TELEKOM'DAN ŞOK CAYMA BEDELİ! 6.110 TL - BÜYÜK MAĞDURİYET! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ödemeyi zamanında yapıp öyle mi şikayetçi oldunuz? Nedir prosedür?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Telekom servisi olarak cirit alan FRESHİO FUN adlı şu dolandırıcılık hakkında bilginiz var mı hocam?

Haber yapmışlar ve az önce dayımın hattına da musallat olup 200₺ çekmişler. Servisi iptal ettik ama ücret faturaya yansıyormuş.

yeniçağ gazetesi
    Telefonlarınıza gelen mesajlara dikkat edin. İptal ettirseniz de para iadesi yapmıyorlar
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/telefonlariniza-gelen-mesajlara-dikkat-edin-iptal-ettirseniz-de-para-iadesi-yapmiyorlar-618832h.htm

Sürüsüne bereket şikayetler:
    www.sikayetvar.com
    Freshio Fun - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/freshio-fun

Ne yapmak lazım TT destekli bu hırsızlığa karşı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Haziran 2025; 23:8:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Kurulan apk lara dikkat etmek ve

gelen mesajların ne olduğunu kimden geldiğini kontrol etmek .

Bilgim yok bu konuda maalesef TÜRK TELEKOM'DAN ŞOK CAYMA BEDELİ! 6.110 TL - BÜYÜK MAĞDURİYET! 

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ödemeyi yaptım Thh başvurdum hocam, cayma ücreti çok fazlaydı çünkü 6.100 TL çok şükür geri aldık

Hocam kaynak olması açısından kişisel yerleri silip thh karar örneğini buraya eklersen çok güzel olur. TÜRK TELEKOM'DAN ŞOK CAYMA BEDELİ! 6.110 TL - BÜYÜK MAĞDURİYET! 

• Aynen hocam. Belli ki herkese lazım olacak.

Evet hocam ek dosya olarak başvurulara eklenebilir

Hakem heyetine 3bhafta once vasvurdum, surec ne durumda hangu asamad anerden takip ediyoruz, thh ye girdigimde basvurumi yaptigim yerde tarih e var, orada sadece basvuru alindi yaziyor

• TÜRK TELEKOM'DAN ŞOK CAYMA BEDELİ! 6.110 TL - BÜYÜK MAĞDURİYET!

• Cayma bedeli babama da cikmis ,taahutun bitmesine 32 gun varmis toplam 1600 tl, turk telekoma yazdik, fatura dogru hata yok diyor

• Eskiden TAAHHUT yazıp 5555'e mesaj atınca taahhüt bitiş tarihlerini ve cayma bedelini sms ile yönlendiriyordu. Bunu kaldırdılar. Öğrenmenin iki yolu var ya müşteri hizmetlerini arayacaksınız ya da 9333'ü arayıp robottan/gelen sms'ten öğreneceksiniz.

Onun dışında artık son aya girince cayma bedeli ödememe olayını da bu sene kaldırdılar. Sebep olarak ise diğer operatörler de böyle yapıyor dediler ki haklarıdır buna diyecek bir şeyim yok. Ama bir üstteki cümlede bahsettiğim olayla beraber yapmaları insanları kandırmaya sebep olmakta. Düşünsenize taahhüt bozmaya mesela 20 gün kalmış. Gelen mesajda ceza bedeli yazmıyor. Ne düşünürsünüz? Cayma bedeli yok herhalde dersiniz. Sonra bir bakarsınız yüzlerce lira fatura gelmiş.

Bu iki değişikliğin (ceza tutarını öğrenememe ve son faturada ceza ödeme) aynı ya da benzer dönemlerde meydana gelmesi olayın dürüstlüğünü tartışılır hale getiriyor.

Kendi hattımdan bahsedeyim sene başında nasıl olsa ileride (6 ay kadar sonra) taahhüt yenileyeceğim zaman fiyatlar daha pahalı olur diye pahalı bir fiyattan 25+2 gb hediye olacak şekilde taahhütü yeniledim. Şimdi bakıyorum Turkcell'de daha ucuza benzer tarifeler GNÇ tarifesi de olsa var. Taahhütü bozsam 4 bin TL'den fazla ceza çıkarıyor. Bu son olanları da gördükten sonra TT'yi taahhüt bitince bırakmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Zira artık özel kampanyalar çıkarmadıkları sürece fiyatlar arasında pek bir fark da yok gibi.

Hocam eline sağlık, bunun üst kısmını da kişisel yerleri silip eklemen mümkün mü?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bitimine 3 gün kala taşısak diğer oğeratörde 3gün sonra açılacağı için yine bedel yüksek çıkarmı acaba bununda yolunu buluruz elbet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu akıllılar faturayı normal tarihinde mi kesecek? Bana hala çıkmadı 10 günü geçtik.

• alper_love kullanıcısına yanıt
    İp üstünde yürümek gibi olur. Belki 1 gün kala iptal olur vs bu sefer yine ceza yazarlar. İllaki yeni döneme girmeden önce geçeyim diyorsanız 1 gün önceden taşıma yapılabilir.

Turkcell yeni hat açılır açılmaz faturayı kesip yolluyor. Tt ise fatura kesim tarihini bekliyor. Bu yüzden varsa otomatik ödeme talimatını iptal etmememek gerek.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Bence etmek gerek çünkü kazık atma peşindeler. SMS ve çağrıda cayma bedeli yok demelerine rağmen cayma bedeli yansıtmışlar. Onu bekliyorum bende yansıtsınlarda THH BTK vs bi yardıralım :D

Önce cezayı ödeyip sonradan şikayet etmek gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim. Bol şans hocam ne diyeyim. Thh’ye güven olmuyor ama birinin cezasını iptal eder, başkasının iptal etmez garip bir kuruluş. Ben de zamanında TT’yi başka sebepten şikayet etmiştim cevap vermemelerine rağmen 6 ay sonra bizi haksız bulmuşlardı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.