Şimdi Ara

Türk Telekom'dan 512Kb lik ADSL hızı için açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nereye geçiosn 3gb ya. film indirmediin sürece gecmezsn..günde 10 tane sarkı cek tamam hatta 20 paşalar gibi yetio arada film bile çekiorm
    quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orjinalden alıntı: DrFuchs[TURKEY]

beyler nasıl geçiyosunz 3 gb ı ? film , oyun indirmediğiniz takdirde 3 gb size tepe tepe yeter.

hastamısın ya sadece günlük işlerini yapsan (mp3 indir, driver indir) 3gb'ı hayli hayli geçer, sen gelmiş 3gb geçilirmi diyorsun

bu tarifeleri hazırlayanlara allah akıl fikir versin. telekomun amacı belli zaten, baktıki altyapıları 512yi kaldırmayacak, dediler bari sürekli kullanamasınlarda yırtalım şurdan.. millet amerikada 10$'a sınırsız 1.5mbit alıyor birde bize bak..

• Bence de bu kampanya tam bi fiyasko.Göz boyamak için yapılmış bi şey sadece.
  • Ya bu telekoma demek filan yetmez ya Allah belasını versin bunların(Kusura bakmayın bunlar mübarek günde de insanı dinden imandan ederlar)Sırf millet fazla tepki vermesin diye şimdiye kadar bir açıklama yapılmadı.Olur ya önceden açıklasalar bir dolu laf duyacaklarını bildikleri için 1 Kasım'da uygulamaya geçilecek olan tarifenin ayrıntılarını daha yeni açıklıyorlar.Bu kadar şerefsiz olmasalar böyle bi şey yapamazlardı zaten onlara böylesi yakışırdı...
  • uuffff yaa bende 256 Adsl limitsiz war ewimde bende seviniyordum 512 olacak diye sadece benim bağlantı değismiyor way canına neyse iş yerimde 2048 Adsl war oradasıda yetmiyor ama neyse TT neden bukadar pahalı anlamıyorum yaaaa sadece bu ülkede bole yaaaa TT'ye
    Fransa'da ark 4 mbit'E 35 euro veriyor aylık bu ne yaaa kafayı yiyecem
  • beyler hiç merak etmeyin, telekoma tepkiler çığ gibi büyüyo. hangi dergiyi okusam bi eleştiri var. bu adamlar illaki düzelecek. yoksa birileri bunları yola getirir. son olarak şunu söyleyim:

bu telekomun yatacak yeri yok valla
  • Telekom yönetimi..
    Herif o yüzden öyle aptal aptal konuşup net birşey söylememeye çalışıyordu demek ki..

Mesele bağlantı, hız, vs. değil, insanları bu şekilde aptal yerine koymaları..

Türk milletini sürekli aptal yerine koyup sömürenler.. Mübarek günde diliyorum ki, Allah'tan layığınızı bulun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultranet -- 28 Ekim 2005, 2:13:17 >
  • şimdi bende 256 limilti vardı..bu 512 mi olacak??ben anlamadım bu işi..??
  • ya ozel sirketlerin adsl baglantilari ne zaman geliyor TT nin tek eline son veriyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora arpınar

Yahu sn.Ulaştırma Bakanı daha öncelerde açıklama yapıp 1 kasım itibari ile 256 lik bağlantıların kaldırılacağını 256 lik fiatı olan 49 ytl ye 512 lik sınırsız bağlantı fiatı olacağını hatta 1 ocaktan itibaren se 49 ytl ye standart bağlantının 1 gb olacağını açıklamışlardı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ayıptır.

1 ocaktan sonra 1 gb mi olacakmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: RS

şimdi bende 256 limilti vardı..bu 512 mi olacak??ben anlamadım bu işi..??

evet hızın 512k olacak ama limitin artmayacak 3gb kalacak
  • ÇOOOK İYİ OLUR
  • yaw bu telekom özelleştirilmemişmiydi? bu yönetim bu zihniyet ne zaman değişecek? hiç bir işi mi doğru düzgün yapamaz bi kurum ya, illallah ettik artık, yoluncak kazmıyız biz. tekel olduğundan geliyo bu işler başımıza, birkaç rakip firma olsa hem kalite artar hem tarifeler ucuzlar.
    TT
  • Diyor ki; "ADSL HİZMETİNİN GENİŞ KİTLELERE ULAŞTIRILMASI VE HİZMET STANDARTLARININ YÜKSELTİLMESİ AMACIYLA MİNİMUM ADSL BAĞLANTI HIZI 01.11.2005 TARİHİ İTİBARİYLE TEKNİK İMKANLAR DAHİLİNDE, GARANTİ EDİLMEMEK KOŞULUYLA 512/128 KBPS'E KADAR YÜKSELTİLMİŞTİR."

1-Ne hizmeti?Ne sınır yükseltmesi??

2-Minimum ADSL hızı 512'ye yükseltilmiştir ne demek? Minimum bu olduysa 256'nın hala aynı fiyattan ne işi var tarifede??!!

3-"Garanti edilmemek" koşuluyla ne demek?? Bir hizmeti ya verirsin ya vermezsin! İşportacı mısın sen??

Bu açıklamadan anlaşılan şu ki;
    Bunlar milletimizi insan olarak değil, sadece aptallar yığını ve yolunacak kaz sürüsü olarak görüyorlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultranet -- 28 Ekim 2005, 2:17:00 >
  • abartmayın yaw.. Elinizden alınan bişiy yok.. Ben dün de 256 sınırsız kullanıp aynı parayı veriyodum, yarın da aynı.. Niye durduk yere delleniyosunuz?

Ben bu ücreti ödedikten 1 ay soona millet bedavadan 128 den 256 ya geçti.. Şimdi aynı paraya millet 512 ye geçirilmedikleri için demediklerini bırakmıyolar..

Tamam tepki verin ama bir bakana ve çalışan tüm memurlara 'şerefsiz köpek' ya da 'aşağılık aptal' diyicek kadar ne var?

Şımarık çocuklar gibisiniz.

• Ben boşuna dememiştim, 1 kasımdan önce sevinmem die

Senin gibi telekomun ben,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaCHaY -- 28 Ekim 2005, 2:19:34 >
  • ya abi evet haklisinda millete eksik bilgi vererek sevindirdiler simdide goz boyayici bir kampanya ile geliyorlar bu bile TT ye kizmaya yeter
    quote:

Orjinalden alıntı: ronishark

abartmayın yaw.. Elinizden alınan bişiy yok.. Ben dün de 256 sınırsız kullanıp aynı parayı veriyodum, yarın da aynı.. Niye durduk yere delleniyosunuz?

Ben bu ücreti ödedikten 1 ay soona millet bedavadan 128 den 256 ya geçti.. Şimdi aynı paraya millet 512 ye geçirilmedikleri için demediklerini bırakmıyolar..

Tamam tepki verin ama bir bakana ve çalışan tüm memurlara 'şerefsiz köpek' ya da 'aşağılık aptal' diyicek kadar ne var?

Şımarık çocuklar gibisiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.