Şimdi Ara

Türk Telekom'da Başıma Gelen Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba forumda yeniyim inşallah kullanmaya da devam edeceğim. Konuya dönelim.
    Şuan da Türk Telekom kullanıyorum ortalama 1.5 sene oldu. Turkcell den buraya geçtim daha doğrusu geçmek zorunda kaldım. Çünkü Turkcell gitmem için zorladı gibi 3 GB internetli tarifeye 65₺ gibi bir ücret söyledi. Daha uygunu yok mu dediğimde ise en uygunu bu dediler. Sanırım Turkcell taahhüt bittikten sonra sizi pek umursamıyor. Vodafone'a geçemezdim çünkü oturduğum yer ve okuduğum üniversitede Vodafone interneti leş Türk Telekom çok iyi olmasa da Vodafone'dan iyidi. Arkadaşım Türk Telekom kullanıyordu 1000 dk 1000 sms 8 gb duran internet kullanıyordu ve aylık 29₺ veriyordu tarife bana uygun gelmişti ve geçerken bayiideki adama o tarifeyi istediğimi söyledim oda ancak faturasızdan faturalıya geçenler için olduğunu söyledi. Ama merak etme sen faturasızda 1 ay gibi bir süre kal emin ol seni arayıp faturalı için zorlarlar dedi. Bende öylesine bir paket aldım faturasız. Yaklaşık 1 ay 1 hafta sonra beni aradılar istediğim paketi teklif etmişlerdi fiyatı da 25₺ idi. Ancak ben internette araştırdım 1000 dk 1000 sms 10 GB internet veren 29₺ olan Faturalıda 10 GB paketini gözüme kestirdim ve teklifi reddettim. Birkaç gün sonra aradıklarında istediğim teklifi verdiler ve ben de kabul ettim. Bu olay 2019 şubatın başında oldu. 2019 ekime kadar sorunsuz kullandım. (Buradaki önemli olan şey istediğiniz teklifi edene kadar onların teklifini kabul etmeyin sırf faturalı olmanız için elinden geleni yapıyorlar birkaç kere reddettikten sonra adam akıllı teklif yapıyorlar. ). Ekim ayında beni aradılar Türk Telekom'un özel numarası sanırım normal şahsi numara gibi duruyordu. Telefondaki beyefendi eğer 1 yıl taahhüt verirsem tarifem 2020 Ekim ayına kadar %15 ekstra indirimli olacakmış. Yaklaşık 22₺ 23₺ geleceğini söyledi bende kabul ettim zaten tarife uygun geliyordu benim de işime geldi taahhüt uzatmak. İşte sıkıntı burda başlıyor telefondaki müşteri temsilcisi bana şubat ayında biten fsturamın 55₺ ye yükseleceğini söylemedi ve şubattan sonra mart güncel faturama bakınca fiyatın 43₺ olduğunu gördüm. Hemen Türk Telekom'u aradım durumu anlattım olan biteni öğrenmeye çalıştım. Karşıdaki hanımefendi bana şubat ayında 29₺ lik faturalıda 10 GB tarifemin taahhütü bittiği için indirimsiz haline(49₺) döndüğünü söyledi Ekim ayına kadar geçerli olan taahhüt %15 indirim sağlayıp 42-43₺ ye düşeceğini söyledi. Bende karşıdakine Ekim ayındaki arayan beyefendi bana bunu söylemedi, bana 2020 Ekim ayına kadar 23₺ den kullanacağımı söyledi dedim.Bends onları tehdit ederek ben sizin faturanızı ödemiyorum fatura benden habersiz artıyor. Onlara Turkcell e geçeceğimi söyledim. Oda o zaman ses kaydı incelemesi başlatalım, soruşturma yapacağız dedi ve telefonu kapattım. 2 gün sonra online işlemlere girip kontrol ettiğimde fatura eski haline inmişti bende tekrar arayıp öğrendiğimde hattıma ekstra %35 indirim daha uygulanmış ve tarifem tekrardan 22₺ olmuş. Daha sonra aradan 4 5 gün geçti beni Türk Telekom 3 defa aramış dersteyken bakamamıştım müsait olduğumda tekrar aradıklarında ise tekrardan teklif yaptılar ve tarifemde ekstra %25 daha indirim olacağını söylediler yani twrifem 13₺ ye düşecekmiş Ekim ayından sonra şubata kadar ise 41₺ olacakmış. Bende onlara kabul ediyorum ancak Ekim ayından sonra 41₺ yi ödemeyeceğim ekstra indirim olmazsa cayma bedeli verip çıkacağımı söyledim. Müşteri Temsilcisi ise merak etmeyin Ekim olmadan tekrar aranırsınız dedi.
    Başımdan geçen olayları anlatmak istedim. Yazı çok uzun oldu farkındayım bunun için özür dilerim değerli vaktinizi aldığım için. Ancak burdan bir ders çıkarırsanız sizin faydanıza. Türk Telekom'un en büyük korkusu sizin ordan çıkmanız onları tehdit ederek hattınıza ekstra indirim veya daha iyi tarifeler alabilirsiniz. Ancak hepsinde işe yaramayabilir. Aynı paketi kullanan arkadaşım benim yaptığım gibi yapmaya çalıştı ancak sonuç almadı. Yapmanız gereken şey ikna edici olmanız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir hata yapılmış, hatanın düzeltmesi yapılmış anladığım kadarıyla ama 13tl ye düşürmüşler. @Jazzalyn daha önce paylasmıstı 13tl ye düşen faturaları.

Edit; Tarifem ve Paketlerim kısmında tanımlanan indirimler gösteriliyor birde oranın SS olaydı keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Mart 2020; 18:47:8 >
  • Türk Telekom mobilde şuan FAVÖK'ten ziyade abone tabanına oynuyor sanırım. O yüzden abone kaybetmeye pek razı değiller görünen o ki. Pazar payları %30'u aşana kadar da devam edecek belli yani bu gidiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Anladım.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayda 40 50 tl verenler isyan eder tabi bu durumda.

• Türk Telekom'da Başıma Gelen Olay

Resim istemişsiniz resim burda ancak arkadaşımızın da dediği gibi insanlar isyan eder ve gösterdiğim arkadaşlarım isyan ediyor da. Ne kadar uygun kullansam da bu tarz şeyleri doğru bulmuyorum aynı tarifeyi kullanan arkadaşım 34₺ verdiği faturaya ben 14₺ veriyorum ve haksızlık oluyor.

Ben bu sistemi uzun süredir eleştiriyorum, kökten kaldırılmalı.

Al bi hattım. Burada nerede adalet.

26 Eylül depreminde yaşattığı rezilliği daha unutmadık

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.