Şimdi Ara

Türk Telekom Çekmeme Problemini Çözebilen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaklaşık 6 yıldır aynı dertten muzdaribim. Canıma tak etti. Yıllardır internet 2G de ve 2G DAHİ ÇEKMİYOR. telefon ara sıra hat kaybalıyor.

Burada Turkcell Vodafone müthiş çekerken bizim Türk Telekom yıllardır çekmiyor. Bıktım canıma tak etti.

Böyle bir sorunu çözdüm diyen var mı? Taahhüt olmasa 1 dakika dahi duramayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Çekmeme Problemini Çözebilen Var mı?

Türk Telekom'un çekmeme sorunu, yaygın olarak yaşanan ve kullanıcıları rahatsız eden bir durumdur. Bu sorunun çözümü için çeşitli adımlar atılabilir.

Öncelikle, çekim gücünün zayıf olduğu noktaları tespit etmelisin. Bu, belirli odalar, binalar veya bölgeler olabilir. Zayıf çekim alanlarını belirledikten sonra, modem ve router'ını yeniden konumlandırmayı denemelisin. Daha yüksek bir yere yerleştirmek veya açık bir alana taşımak çekim gücünü artırabilir.

Ayrıca, diğer elektronik cihazların modem veya router'a yakın olup olmadığını kontrol etmelisin. Mikrodalga fırınlar, kablosuz telefonlar gibi cihazlar sinyal parazitine neden olabilir. Bu cihazları sinyal kaynağından uzaklaştırmak çekim gücünü iyileştirebilir.

Modem ve router'ın yazılımının güncel olduğundan emin olman da önemlidir. Yazılım güncellemeleri genellikle performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri içerir. Güncellemeleri üreticinin web sitesinden kontrol ederek yapabilirsin.

Çekmeme sorunu devam ediyorsa, Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelisin. Müşteri temsilcisi, sorunun nedenini belirlemene ve çözüm bulmana yardımcı olabilir.

Bu adımları takip ederek Türk Telekom çekmeme problemine çözüm bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Farklı numaralardan şikayet etmek

En azından bi 10 kişi şikayet etsin çözerler

Ben memlekete zamanında öyle 3g getirtip kapsamayı çözdürttüm

• Heryerde boyle

• Ya çekmeyen hattı 6 yıldır nasıl kullanıyorsun? Hadi kullandın bir de taahhüt nasıl veriyorsun? Bence sen devam et böyle alismissindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 25 Haziran 2017; 7:22:24 >
  • Hicbir yerde cekmiyor sehir merkezleri disinda..berbat ama ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    Hocam şehirde çekiyor. O yüzden pek sıkıntı olmuyor.Yıl içinde genelde şehirdeyiz zaten.

Arada köye gidiyoruz. Canım sıkılıyor foruma gireceğim ama internet çok az çekiyor. TT yi aradığımızda 2G kullanacaksınız diyor. 2017de 2G kullanmaktan bıktım yahu.

Yani bütün derdim arada 3 hafta veya 2 gün kaldığımız yerde internet çekmemesi.

Turkcell'e geçtim bir ara ama TT de uygun tarife olunca geçtim. Şimdi taahhüttü de babamdan azar işitirim başka hatta tarife bulamamam diye uzattım.

6 yıl sürekli kaldığım evde çekmese nasıl kullanalım ki. sadece köyde çekmiyor işte o beni dert ettiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Farklı numaralardan şikayet etmek

En azından bi 10 kişi şikayet etsin çözerler

Ben memlekete zamanında öyle 3g getirtip kapsamayı çözdürttüm

Ben seninle beraber 6 hattan şikayet ettim sonuç alamadım hocam 1 senedir 😔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında Türk Telekom diğer operatörlerin yaptığı VoWiFi olayını yapsa olay çözülecek.

Birde kablolu telefonların saha dolaplarının içine baz istasyonu koysa çekmeme olayı kalmayacak..
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Biz bi sınıf dolusu etmiştik ya yatırımda vardı

Hem istasyon 3g ye kavuştu hemde yeni istasyon dikildi tabi onda 2 g 1sene sonra 3g oldu

Şimdi 4g bekliyoruz da zor

• bizim burdada Türk Telekom 3G , 20 haziran 2017 gününden itibaren şebeke aramada çıkıyor ..
    bende türk telekom 3g yi görmek için diğer vodafone hattımı türk telekoma taşıdım...
    türk telekom hattım 24 haziran günü açıldı ..
    sadece 3g seçeneği ile şebeke aramada türk telekom 3g köyümüzün neredeyse her yerinde çıkıyor ..
    sadece 3g yi seçiyorum ve üst barda türk telekom 3g yok ve hiç sinyal yok

acaba türk telekom 3g yakında gelirmi .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 26 Haziran 2017; 12:49:58 >
  • telekomun hedefi şehirler, köyde sorun yaşayan mecburen diğerlerine geçecek.ben şehirde olduğum ve sadece turizm merkezlerine gittiğim için telekom bana yetiyor. turistik yerlerde telekom 1800'den 4G verirken diğerleri genelde 800 den veriyor.
  • İşyerimde çekmiyor, çekiyor gibi görünüyor ama ulasilamiyordum. 2 defa kayıt açtım her seferinde yatırımlar devam ediyor, kontrol ettik sizin orda çekiyor, baz istasyonu diyebileceğimiz yeri bulun ekipelirmiz gelsin vb sağladılar. 22 temmuz Son. Taahhüt bitiyor ve Vodafone veya Turkcell e geçiyorum vodafone bodrum katında çekiyor Telekom 1. Kattan çekmiyor. Daha ne duracam Telekom'da.

• amanhem kullanıcısına yanıt
    Kapsama konusunda Türk Telekom'un en kötü operatör olma durumu devam ediyor. Vodafone, Türk Telekom dan daha iyi kapsama sağlıyor.

• Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersini gözlemledim. 4.5g den sonra Vodafone aşırı kalitesizleşti. Çekmiyor. Hat kopuyor

• halilcrs kullanıcısına yanıt
    Bölgesel farklılıklar olabilir. Vodafone'da TT'da en iyisi değiller. Kapsamada en iyisi şuan Turkcell.

• formula 1 kullanıcısına yanıt
    Turk telekomda boyle bir sorun var sanirim. Sebekeye uzak yerlerde listede gozukmesine ragmen baglanmiyor. Ben koyde tarattigimda cikiyordu ama baglanmiyordu. Turkcell ve vodafone tek dis dahi olsa baglaniyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çekmeyen kullanmaz bu kadar basit,ben henüz hiç bir sorun yaşamadım. ucuza kullanmak varken diğerlerine kazıklanamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.