< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 19 Kasım 2022; 11:11:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk telekom bakır ana hat kablosunu balkonun tepesine takmış.

-
-
O kabloyu kolay kolay koparamazsınız, takıldığı yerden çıkarsa sallanır sadece. Balkonu tamir edip onu daha sağlam bir yere vidalayın ya da asın bağlayın bir şekil. Türk Telekom düzeltmez çünkü sorun yok ortada, herkes internete erişiyorsa sorun yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz bence oradan taşının. İnterneti boşver deprem olsa ev başınıza yıkılacak gibi duruyor. Yemişim internetini kardeş, canından kıymetli mi?
-
Bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne dilekçe yazacaksınız şu minval üzerine;
"X X X adresinde ikamet ederim. Telekom a ait bakır hat kablosu binamızın üzerinden/yüzeyinden geçmektedir. Söz konusu tesisin binanın yüzeyinden sökülmesini talep ederiz. Binanın yaşı ve mevcut durumu sebebiyle çatıda oluşan hasar sebebiyle çatının her an düşme tehlikesi bulunmaktadır. Bu sebeplerden ötürü söz konusu tesisin zarar göreceği aşikardır. Tesisinizi binanın yüzeyinden alarak başka bir yere nakletmenizi talep ederiz"
Mesela tadilat yapacaksanız o durumu da dilekçe içerisinde belirtin lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Kasım 2022; 14:58:55 > -
Kanka sökülmesini istiyoruz, ikispries34 hocamın dediği dilekçeyi vermeyi deneyeceğim.
TürkTelekomun yapmadigini ben neden yapayim gelsin kendileri vidalasin ya da komple söküp gitsinler. İzinsiz zaten geçirmişler kabloyu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam benim ev değil babannemlerin evi. 90lı yıllarda inşa edildi ve muhiti acayip işlek, karşı ve çevresi rezidanslar marketler ile kaplı, zaten istesekte tasindirtamayiz 70 yasinda kadini.
Ayrica deprem olup olmamasi allahin takdiridir. Zaten depremin merkez üssü arka taraftaki ormanlık. Yani 6-7 deprem olsa o bina sağlam kalmaz merak etmeyin
Bina biraz sağlam depreme dayanikli ama şu telekom’da kablosunu sökse balkonu yapacağız.
Sen efsanesin nescafe express. Yerim seni
Bu ülkedeki her apartmanın üzerinden Telefon hattı geçer, sen istedin diye o kabloyu sökeceklerini sanmıyorum. Oradaki vidaları 5 cm daha üstten atarlar altını da sıvamanızı isterler ama komple söküp yer altına almakla uğraşacaklarını hiç sanmıyorum.
-
Bu hat sokak hattı ve sizin binanızla alakası yoksa kabloyu çektirebilirsiniz telekom müdürlüğüne talep/şikayette bulunarak. İster telefon, ister elektrik hattı olsun özel meskenden geçiremezler hattı bu şekilde izinsiz.
-
Deprem olup olmaması allahın takdiri derken? Yani biz çürük evde kalıp ölürsek bu allahın takdiri mi oluyor diyorsun? Eğer öyle ise o takdir süper bi takdir. Ben de takdir ettim şimdi. Kalın o evde arkadaşım. Sonuçta allahın takdiri. Kabloyu da bırakın öyle kalsın. O da allahın takdiri. Siz niye allaha karşı geliyorsunuz ki? Bırak nasıl bulduysan öyle kalsın.
-
Arkadaşım sana ev çürük diyen mi oldu,balkon çürük. Ayrıca deprem de Allahın takdiri,sağlam evde gider çürük evde,takdir-i ilahi bu kadar basit.
Estağfurullah :)
-
Önce tedbir sonra tevekkül denir bu gibi vaziyetlerde.
-
Eee ne oldu bu konu, söktüler mi kabloyu?
-
Kabloyu kesin gitsin yerine fiber gelir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka bir yana yeri gelmişken belirtmekte fayda var ki, haberleşmeyi engelleme suçu diye bir suç var yani Telekom ekipmanlarına zarar verdiğinizde çok çeşitli suçları işlemiş oluyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X