Şimdi Ara

Türk Telekom Adına Dolandırıcılar Aradı !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba foruma yeni üye oldum herkese iyi akşamlar bugün abimi ttnet genel merkezinden aradıklarını söyleyerek daha ucuz ve hızlı bir tarife yapalım demişler abimde ben anlamam diyerek bana yönlendirmiş 021 824 0952 numarasından aradılar aynı şekilde türk telekomdan arıyoruz dediler bende yoğundum tamam felan dedim bir iki tane tarife önerdiler tt net ve turkcel superonline tarifesi bende turkcell olsun dedim tamam dediler ondan sonra adres bilgilerimi istediler adres bilgimi verdim bir kaç bişey söylediler ve t.c numaramın ilk 9 hanesini istediler bende söyledim ilk 9 hanesini sonra 15 dk sonra sizi arayacaklar aradıklarında başka aboneliğim yok deyin size abonelik başlatsınlar dediler bende tamam dedim telefonu kapattım ve araştırdım dolandırıcı olduklarını anladım geri aradılar bende istemiyorum iptal edin dedim işlem başladı iptal için 200 tl ödeme yapman gerekiyor dediler bende kaybol git dolandırı dedim telefonu kapattım şimdi benim adıma birşey yapabilirlermi nasıl bir yol izlemeliyim polise gittim ama hiç umursadı polisler

• Sende herşeyi söylemişsin be kardeş ne dedilerse he demişsin.
  • ya aşırı yoğundum ayrıca o kadarda bişey söylemedim ev adresimi ve t.c. numaramın ilk 9 hanesini söyledim
  • Sözleşme vs gelirse imzalama birşey olmaz normal şartlarda genede dikkatli ol.
  • aynen hocam zaten evinize modem göndereceğiz arkdaşlar kurulum yapacak sizin istediğiniz bir tarihte demişti çok akıllıca konuşuyorlardı ben müsait olduğum günü belirtiğimde geleceklerini söylediler şimdi eve gelen kargo vs. direk geri gönderirim de korkum şu bu t.c numaram ile felan bişey yapablirlermi birde bunlar bizi nasıl bulmuş hat sahibi abimdi onun numrasını nereden bulmuş bunlar
  • Bulurlar hocam sonuçta her yere numaramızı bırakıyoruz bi şekilde buluyorlar :) hiç bir şekilde kabul etmeyin sıkıntı çıkacağını sanmam.
  • vallahi içimi rahatlattın bana tanıdıklarım üzerine hat vs. çıkartırlar turkcelsporline hesabı felan açarlar dediler korktum vallahi numarayı internette araştırdım bazıları yorum atmış internet için aradılar ve internet geçişim oldu dolandırıcı değiller felan yazmışlar belkide kendileri yorum attılar bilmem gerçi orasını ama :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sizi etiketledim kusura bakmayın siz bu durumları daha iyi bilirsiniz arkadaşın içini biraz ferahlatın
  • @AMC çok sağolun ya :) iyi akşamlar bakalım diğer üstadımız ne diyecek
  • Rica ederim sizede iyi akşamlar :)
  • okankara68 O kullanıcısına yanıt
    Türk telekomdan arıyoruz deyip turkcell satıyorsa zaten dolandırıcıdır imza olmadan hiçbir şey yapamazlar. Zaten 14 gün cayma hakkınız var, hiçbir hizmet alınmamış. Telefonda onay verildiği anda internetin açıldığı nerede görülmüş her ihtimale karşı e devlet üzerinden aboneliklerinizi sorgulayın. En önemlisi, ben şuradan buradan arıyorum diyen hiç kimseye inanmayın, ayarı verip telefonu yüzüne kapatın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Geçmiş olsun, umarım bir problem ile karşılaşmazsınız. Benim de başıma böyle bir şey geldi aslında.

Biri annemin diğeri de ablamın kullandığı benim adıma 2 Türk Telekom telefon hattı var. Geçen (2 ay önce) kendisini Türk Telekom müşteri hizmetleri olarak tanıtan 2 arkadaş ard arda annemin ve ablamın telefonlarına arama yaptılar. Tabi bir şeyler anlatınca ikisi de telefonu bana verdi. Bana kullandığınız tarife şu, adınız soyadınız şu, kimlik numaranızın son 3 hanesi şu mu diye sordular. "Evet" dedim. Sonra size daha iyi tekliflerimiz var, kullandığınız tarife gelecek ay zamlanacak, o sebepten arıyoruz vs dediler. Ben de aslında onların aradığına inandım fakat çok yoğun olduğum için sizi daha sonra arasam olur mu diye sordum. Biraz mırın kırın ettiler ve biz sizi ararız deyip telefonu kapattılar. (Her 2 görüşme de aynı şekilde yaşandı.) Neyse ben bir sonraki gün internetten haberlere baktığımda, böyle bir şey gördüm. Yani Türk Telekom adına arayıp milleti dolandırıyorlarmış. Hatta haberde aradıkları telefon numaraları vardı.Akşam eve gidip baktığımda, hakikaten haberdeki numaralardan çağrı gelmiş.

Allah'tan o ara yoğundum ve kabul etmedim. Yoksa inanın ben de böyle bir duruma düşerdim. Yukarıdaki arkadaşımızın da dediği gibi, hangi konuda olursa olsun sizi aradıklarında kabul etmeyin. Gerekirse biz ararız müşteri hizmetlerini diyin.

Tekrardan geçmiş olsun.

Hayırlı günler.

Saygılarımla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk telekomdan arıyorum diyip turkcell abonelik satana inanacak kadarda saf olmayın bu devirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    yoğundum bir an dalgınlığıma geldi ertesi gün yine aradılar aynı şekilde tersledik kapattılar bir daha aramadılar türk telkomu aradım numralar hakkında hukuki işlem başlatıldı bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.