< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
\\ Amd Ryzen 7 9700X - Msi MAG X670E Tomahawk WiFi - Gigabyte Rx 9070 XT Gaming OC 16Gb 256 Bit - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Seagate 500GB Firecuda 530 ZP500GM3A013 7000-3000MB/s M2 NVME PCI + 2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
|
|
Yanlışınız var. Androiddeki auto connect dediği 5g 4g 3G arasında gidip gelmesidir. Sizin ekranınızda 5g yazsa bile 5g sinyalini alıyor demektir. Ama internet 4g üzerinden sağlanır ihtiyaç halinde 5gyi kullanır şebeke nsa ise. İPhone da 5g yi forcelama olayı var. Hatta cihaz Samsung Avrupa cihazı ise bunu basitçe kanıtlayabilirim. Evet 150 mb hız yeterli. Ama önemli olan kota. Nasıl Amerika da sınırsız kota veriyor 5g sayesinde çünkü kapasite artıyor. Herkes 4g de kullansa aynı hızları ve sınırsız kotayı veremeyecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 23 Şubat 2025; 1:43:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam Amerika'da sinirsiz kota parasini odeyenlere var, ben ayda $20 dolar oduyorum tarifeme, en ucuzu, 10 GB kotam var. 5G falan da hikaye, Manhattan'da cekmesi cok zor gokdelenlerin arasinda. Ben 5 sene 5G istemiyorum, isteyen buyursun :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 23 Şubat 2025; 3:10:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
2.000 tl veririm sınırsız 5g’ye 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
ne kadar ticari terim 5.5G |
|