Şimdi Ara

Türk Telekom 200 Mbps uygun fiyata almak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Türk Telekom 200 Mbps uygun fiyata almak mümkün mü? 350-380 TL arası kampanya fiyatından, ancak taahhüt olduğundan sabit olarak taahhüt bitene kadar o fiyattan devam etmek istiyoruz.

Ayrıca bize verilen ZTE H298A router cihazına firmware güncellemesi gelmiyor galiba artık, çünkü Türk Telekom aboneliğinde değilim ve router'a müdahale edilemiyor.

• Bilgisi olan yok mu?

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu ay benim de Vodafone taahhütüm biteceği için bir aydır fırsatları araştırıyorum. Ama sizin dediğiniz o fiyatlara değil 200 mbps vermek, kapılarının önünden bile geçirmezler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Türk telekomdan bırak 200 ü 50 bile alamazsın bu fiyata piyasadan haberiniz yok heralde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JesseCuster kullanıcısına yanıt
    Gigaspeed'in İzmire POP'u var mı? Pinglerim artmasın istiyorum çünkü yani fiber hattımda pinglerim korunsun istiyorum. Didim'de yaşıyorum.

• Hızımı 200 mbps'e yükselttim mevcut tarifem devam ediyor ilk 5 ay 350 lira sonraki 10 ay 700 küsür. FTTH touter kirası vermiyorum. Tarifemin 4. Ayındayım. Router olarakta Huawei LG8245X6-50 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ispanak Namık -- 8 Haziran 2025; 16:21:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.