Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 118LER VE DİGİTURKU MAHKEMEYE VERİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DİGİTURKTEN SÜREKLİ BENİ ARIYORLAR ABONE YAPMAK İÇİN HER GÜN ARIYORLAR DİGİTURK BENİM NUMARAMI NERDEN BULDU VE ARIYOR BAZEN BAŞKA FİRMALARDA BİŞEYLER SATMAK İÇİN ARIYOR TELEKOM VEYA 118LERLE ANLAŞMAMI YAPIYOR BU FİRMALAR ANLAMADIM ARTIK SIKILMAYA BAŞLADIM HERGÜN ARANMAKTAN ŞİKAYET EDECEğim BUNLARI

EDİT : TTNET BİLE SÖZLEŞMEM OLMADIGI HALDE SÖZLEŞME YAPMAK İÇİN ARAMIYOR 1 KERE ARADI İSTEMİYORUM DEDİM BİDAHA ARAMADI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 24 Ekim 2012; 8:24:38 >

• Ben 1 hafta kadar digitürkte çalıştım. teknik servis olarak. satıstan arkadaslar vardı, nerden buluyosunuz bu adamlarida arıyosunuz diye sormustum. adamlar sırf satıs yapıp prim almak icin internettn evini satan yeni tasınan adamları arıyomuslar. yani eger internette bi ilanın varsa gecmis olsun :) hic bırakmazlar valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awccuneyt

Ben 1 hafta kadar digitürkte çalıştım. teknik servis olarak. satıstan arkadaslar vardı, nerden buluyosunuz bu adamlarida arıyosunuz diye sormustum. adamlar sırf satıs yapıp prim almak icin internettn evini satan yeni tasınan adamları arıyomuslar. yani eger internette bi ilanın varsa gecmis olsun :) hic bırakmazlar valla

internette ev veya başka bir ilanım yok digiturklede bugüne kadar işim olmadı aramaya devam ederlerse şikayet edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Ben 1 hafta kadar digitürkte çalıştım. teknik servis olarak. satıstan arkadaslar vardı, nerden buluyosunuz bu adamlarida arıyosunuz diye sormustum. adamlar sırf satıs yapıp prim almak icin internettn evini satan yeni tasınan adamları arıyomuslar. yani eger internette bi ilanın varsa gecmis olsun :) hic bırakmazlar valla

internette ev veya başka bir ilanım yok digiturklede bugüne kadar işim olmadı aramaya devam ederlerse şikayet edeceğim

herhangi bi yerden illaki numaranı buldular. türk telekomla flan işleri olmaz bunların. ama sn illa sn yok ben anlamam şikayet etcem dersen sn bilirsin. kaybeden sen olursun. digitürkün elinde öle avukatlar varki haklıykan haksız duruma düsürürler adamı. bence bulaşma. hem para ve zaman kaybına yazık.

• quote:

herhangi bi yerden illaki numaranı buldular. türk telekomla flan işleri olmaz bunların. ama sn illa sn yok ben anlamam şikayet etcem dersen sn bilirsin. kaybeden sen olursun. digitürkün elinde öle avukatlar varki haklıykan haksız duruma düsürürler adamı. bence bulaşma. hem para ve zaman kaybına yazık.

İyi de hocam avukatları çok iyi diye hakkını aramamakta olmaz.

Onların her hafta ve ya ayda 2 defa falan arayıp istememenize rağmen ısrarla teklifte sunuyorlarsa, siz de bal gibi de şikayet edersiniz.

Açık ve basit; Teklifi kabul etmiyorum, ev telefonum benim kişisel iletişimim için kullanmama rağmen, kişisel araç gereçlerimi bile reklam amaçlı kullanıyorsa firma, inanın bana avukat falan dinlemem, kendim avukat kesilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunç*

quote:

İyi de hocam avukatları çok iyi diye hakkını aramamakta olmaz.

Onların her hafta ve ya ayda 2 defa falan arayıp istememenize rağmen ısrarla teklifte sunuyorlarsa, siz de bal gibi de şikayet edersiniz.

Açık ve basit; Teklifi kabul etmiyorum, ev telefonum benim kişisel iletişimim için kullanmama rağmen, kişisel araç gereçlerimi bile reklam amaçlı kullanıyorsa firma, inanın bana avukat falan dinlemem, kendim avukat kesilirim.

Tabide hakkın ama öle bi dava açsan digiturkün umrunda bile olmaz hatta bilmez bile koskoca firma. düşün yani adamlar gitti play-offu getirdi. hatta neler nelerde neyse uzatmim.

ayrıca o sni arayan adamın daha önce sni aradgndan bile haberi yoktur. onlarda evine ekmek götüren insan. sırf satış yapıp prim kazanabilmek için tüm gün herkesi arayıp ikna etmeye çalısıyorlar.

• quote:

Tabide hakkın ama öle bi dava açsan digiturkün umrunda bile olmaz hatta bilmez bile koskoca firma. düşün yani adamlar gitti play-offu getirdi. hatta neler nelerde neyse uzatmim.

ayrıca o sni arayan adamın daha önce sni aradgndan bile haberi yoktur. onlarda evine ekmek götüren insan. sırf satış yapıp prim kazanabilmek için tüm gün herkesi arayıp ikna etmeye çalısıyorlar.

Haberinin olup olmaması beni ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren Digitürk firmasının, beni fazlasıyla rahatsız etmesi, ben eve ev telefonunu veya kendi cep telefonumu firmalar beni arayıpta rahatsız etsin, reklam sunsun, prim yapsın diye almıyorum.

Çok reklam koymak yapmak istiyorsa yasal bir şekilde yapsın işte. Zaten her tarafımız reklam olmamış mı?
    Benim telefonumu arayarak beni rahatsız etmeye kesinlikle ama kesinlikle hakları yok, mahkeme her türlü haklı bulacaktır.
    Eğer düşünceniz arayan kişinin haberinin olmaması ise; Bende o firmanın bir liste tutmasını ve o listeye göre aranan kişilerin belli bir süre boyunca aranmaması için kayıtların tutulmasını isterim.

Madem her şeyi böyle kolaylığa getirip beni arıyorsanız, o zaman adam akıllı yapıp düzgün bir şekilde, 3 ayda 1 veya en fazla ayda 1 kez arayıp (Eğer yeni bir kampanya yoksa ayda 1 kez bile aramamaları gerekiyor) rahatsız etsinler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Haberinin olup olmaması beni ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren Digitürk firmasının, beni fazlasıyla rahatsız etmesi, ben eve ev telefonunu veya kendi cep telefonumu firmalar beni arayıpta rahatsız etsin, reklam sunsun, prim yapsın diye almıyorum.

Çok reklam koymak yapmak istiyorsa yasal bir şekilde yapsın işte. Zaten her tarafımız reklam olmamış mı?
    Benim telefonumu arayarak beni rahatsız etmeye kesinlikle ama kesinlikle hakları yok, mahkeme her türlü haklı bulacaktır.
    Eğer düşünceniz arayan kişinin haberinin olmaması ise; Bende o firmanın bir liste tutmasını ve o listeye göre aranan kişilerin belli bir süre boyunca aranmaması için kayıtların tutulmasını isterim.

Madem her şeyi böyle kolaylığa getirip beni arıyorsanız, o zaman adam akıllı yapıp düzgün bir şekilde, 3 ayda 1 veya en fazla ayda 1 kez arayıp (Eğer yeni bir kampanya yoksa ayda 1 kez bile aramamaları gerekiyor) rahatsız etsinler.

Onların tek amacı prim almak. patronlar bile elemanlarını köle gbi görüyor. satışlar düsünce basıyor fırçayı. zaten haklısn kmse istemez sürekli aranmayı

• biz ettik sen etme verme bizi mahkemeye bir daha senin numaranı vermiyecegiz
  • quote:

DİGİTURK ÇOK BÜYÜK FİRMA OLSAYDI İNSANLARI HERGÜN HER HAFTA SÜREKLİ ARAYIP RAHATSIZ ETMEZDİ BEN HERGÜN DİGİTURKİ REKLAMLARINI DİNLEMEK ZORUNDA DEĞİLİM AYLIK VEYA ÇOK NADİR ARAYABİLİR BİŞEY DEMEM AMA HERGÜN HER HAFTA ARARSA ARTIK İNSAN TAHAMÜL EDEMEZ VE MAHKEMEDE BEN HAKLI ÇIKARIM ONLAR PRİM KAZANACAK DİYE BENİ HERGÜN RAHATSIZ ETME HAKLARI YOK VE BEN İSTEMEDİĞİM VE ALMAYACAĞIM BİR ÜRÜN İÇİN SÜREKLİ ARANMAK İSTEMİYORUM

EDİT TTNET BİLE SÖZLEŞMEM OLMADIGI HALDE SÖZLEŞME YAPMAK İÇİN ARAMIYOR 1 KERE ARADI İSTEMİYORUM DEDİM BİDAHA ARAMADI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 24 Ekim 2012; 8:24:00 >
  • quote:

SANA KATILIYORUM HAK VERİYORUM
  • Tamam kardes kusura bakma birdaha aramayacagim

• Eğer şikayet eder ve kazanırsan çok hayır duası alırsın.
    En azından benden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda bi nevi telefon sapikligi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

Aslinda bi nevi telefon sapikligi bu

öylede denebilir hergün insanları araması doğru değil ayda bir olabilir ama hergün arayıpta rahatsız etme hakkı yok mahkeme beni haklı bulur ve digiturke ceza verir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.