Şimdi Ara

Turk Telekom 100mbps vdsl basvuru sıkıntısi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turk telekoma 100mbps vdsl icin basvuru yaptigimda altyapiniz 60mbps destekliyor tanimlayamayiz diyorlar.Halbuki su anda turknetten dslam kilitli 88mbps aliyorum.(Kaldirmakta telekomda tanidik olmadikca cok zor.)Bu durumu belirttigimde boyle birsey olamaz diyorlar.Devre numarasini vereyim diyorum yanlisiniz var diyorlar.
    Turknete kizdigim icin fazla para odeme pahasina telekoma gecicektim.Bu durumu cozmenin bi yontemi varmidir?

• Direk bağlı olduğunuz türk telekom genel müdürlüğe gidip derdinizden analayan biri ile görüşmeniz gerekiyor başka türlü çözüm zor gibi görünüyor bu durum da

• Kopma yaşadınız mı Türknette ?

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Kopma kesinlikle yok.Snr 11~12.Turknett dslam kilidini telekoma cozduremiyor.88mbps kullaniyorum.Telekoma gecersem 50 den fazla vermiyor.Musteri hizmetlerine siz 100mbps tanimli abonelik yapin gelen hiza raziyim desem de olmadi.Telekom kurulum yapmaya geldiginde saha personeline yaptirilabilirmi bilemiyorum.Yani onlar hat degerlerini gorup santrale 100mbps tanimlatabilir mi?
  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Gecen gittim telekomda internetten anlayan kimse yok sonra ayiktim niye hala adsl kullaniyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vagabont07

Kopma kesinlikle yok.Snr 11~12.Turknett dslam kilidini telekoma cozduremiyor.88mbps kullaniyorum.Telekoma gecersem 50 den fazla vermiyor.Musteri hizmetlerine siz 100mbps tanimli abonelik yapin gelen hiza raziyim desem de olmadi.Telekom kurulum yapmaya geldiginde saha personeline yaptirilabilirmi bilemiyorum.Yani onlar hat degerlerini gorup santrale 100mbps tanimlatabilir mi?

Hocam modem arayüzünden indirme kapasiteniz nedir ? 110 ve üzeriyse 100 mbps deneyebilirsiniz. Altındaysa 50 mbps verirler.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Indirme kapasitesi 110 civarinda.Telekom mudurlugune gidip sansimi denicem.
  • Buna ne zamandan beri karışır oldular ki? ben 100lük paketi alırım ne hız gelirse versinler. Fazla para kazanacaklar bunu da mı istemiyorlar?

• vagabont07 V kullanıcısına yanıt

O zaman 50 verirler hocam. 100 mbps alabilmeniz için kapasite ile arada en az %30-%50 fark olması lazım. Yoksa çok kopma yaşarsınız. Ha kopmaları göze alıyorum sürekli ekip çağırırım derseniz yaparlar 100. Ama dediğim gibi sürekli kesinti yaşamanız olası. En sağlıklı 50 alırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.