Vay arkadaş parayla bile yükseltemiyoruz. |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (141. sayfa)

-
-
Mikro Kitapyoutube
Çocuklar İçin Çizgi Film Tadında Nasrettin Hoca Fıkraları Parayı Veren Düdüğü Çalar fıkrasının seslendirmesini sizlere sunduk. Nasreddin Hoca'nın Tüm Kitapları https://www.mikrokitap.com.tr üzerinden hızlı ve güvenli olarak sipariş verebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=yJBqrNI5gHc -
35 Mbit abonelerinden ses yok mu ? 12 oldu mu Uploadlar ?
-
Ben bişey merak ediyorum neden upload artınca kiminin artıyor kimine artmıyor bu nasıl saçma bi sistem. Piyango gibi kime denk gelirse artıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oluyormuş bu hafta
-
Şubattan bu yana upload artırıyorlar bı bizim artmadı hep 8192 kbps
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de öyle hocam ftth 100 mbps kullanıyorum bi de. Sizin hız kaç
Turknet VDSL abonesi olduğumuz bir noktada upload hızımız 12'ye yükseldi. 36 saat önce.
-
-
Hangi firma hocam bu?
Sorgulama yapılan mı?
jio.com.tr
-
128 daireden oluşan sitede bazılarında 0 mbps bazılarında 1000 mbps gösteriyor. Binada FTTB bağlantısı var. Başka altyapı sorgu siteleri ise 100 mbps gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 22 Kasım 2023; 23:5:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Çünkü tüm ülkenin hız değeri tek bir merkeze bağlı değil. Her bölgeye, bu bölgelerdeki farklı marka cihazlara ayrı ayrı güncelleme gidiyor, bu da işleri çok karıştırıyor. Bazı saha dolapları güncellenemeyince o sokaktaki tüm aboneler eski hızda kalıyor.
Bazen de sizin hızınız manuel moda çekilmiş oluyor, bu yüzden dolap güncellense bile sizin hızınız değişmiyor, elle yükseltilmesi gerekiyor.
-
1gbit kullananların upload hızlarında bir değişiklik var mıdır?
-
50 mbps e çıkarıldı.
Uzun zamandır öyleydi hocam o.
-
100/8 100/20 oldu az önce.
-
-
Hocam göstermese ya da hata olsa karşı komşuyuda göstermez. Bir ara bende de göstermedi sonra gösterdi. Sen ara ara bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X