Şimdi Ara

Türk Tarihi 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

DOWNLOAD

Ilk iki versiyonu 2007 yilinda yayinlanan programin, 434 konu ve 543 resimden olusan üçüncü versiyonu, yenilenen arayüzü ile uzun bir süre sonra yayinlanmis bulunuyor.
    Programin içerigini yeni kullanicilar için özetleyecek olursak; Türklerin geçmisteki tarihi olaylarini, kültür ve medeniyetini, önemli sahsiyetlerini resimleriyle birlikte anlatan ve Türkler ve Türk Tarihi hakkinda daha birçok nitelikli bilgiler içeren her Türk’ün bilgisayarinda bulunmasi gereken, vazgeçemeyeceginiz muhtesem bir yapim.
    Içindekiler:
    Türkler hakkinda genel bilgiler ve Türklerin ilk anayurtlari
    Tarihte kurulmus 16 Türk devleti
    Büyük Türk sahsiyetleri
    Türklerde Kültür ve Medeniyet
    Mustafa Kemal Atatürk’ün hayati, nutuklari ve hakkinda daha birçok bilgi
    Türk Tarihinin önemli olaylari
    Türklerde askerlik, denizcilik, edebiyat, sanat… hakkinda bilgiler
    150’den fazla isme göre sirali büyük Türk sahsiyetlerinin hayatlari ve bilinmeyen daha birçok yönleri
    Türklerde tarihte yasanmis önemli olaylarin hikayeli anlatimi
    Resimlerle desteklenmis mükemmel anlatimlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapindir -- 30 Eylül 2008; 21:22:08 >

• biliyorum bu programı Tarih dersinde çok işime yaramıştı zamanında

• böyle bir yazılımdan haberim yoktu...çok güzel bir paylaşım
    teşekkürler

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• Daha önce verilmiş olmasına rağmen görmeyenler için hatırlatman güzel olmuş.
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.
  • up
    Harika Paylaşım

tesekkurler

http://www.ce1egitim.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: feryat

eeee nasıl indriyoz? Link başka bir sayfaya açılıyor orada da tanıtım var download linki yok!

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://www.tamindir.com/program/14391/Turk_Tarihi.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 3 Ekim 2008; 10:38:29 >
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.
  • Çok güzel, çok teşekkürler.
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Teşekkürler, elinize sağlık...

kaptım ve indirdim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.