Şimdi Ara

türk serverındaki acemiler okusun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • gözünüzü seveyim çatışırken takımdakilere mermi verin
    medic oldugunuzda yere saglık kutusu atın
    diyelimki yanınızda medıc oldu gıdın onun sılahını alın onu canlandırın
    snıp kullanmayın hemen , tekte almıyor
    hele hele uav hıc kullanmayın

bugün gına geldi , kusra bakmayın sövdüm sövüştürdüm

*türk serverında oynayan acemiler üstüne alınsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 3 Ağustos 2010; 0:02:42 >

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • Yeni başlayan oyuncular yakın dövüşten kaçınıyor.Magnum ammo açmadan snip kullanmak saçma oluyor.Bir de meraktan uav'ye atlıyorlar hemen daha kaldıramadan patlatıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 3 Ağustos 2010; 9:43:27 >

birbirlerine ateş ediyorlar

kimseye karışamam orası var tabide valla gına geldi , noob serverlara gidin lütfen türk serverlarda kıran kırana kapışalım

• sniper tekte almıyormu kafaya eteş edeceğinize ayağa ateş ederseniz ölmez tabi düşman ben pc de oynamıyorum xboxda oynuyorum ama tek birşey diyeceğim recon olanların yanında dogduktan sonra bam güm ateş etmeyin o güzelim pusulan yerlerin içine etmiş olursunuz

Orijinalden alıntı: dodocan

sniper tekte almıyormu kafaya eteş edeceğinize ayağa ateş ederseniz ölmez tabi düşman ben pc de oynamıyorum xboxda oynuyorum ama tek birşey diyeceğim recon olanların yanında dogduktan sonra bam güm ateş etmeyin o güzelim pusulan yerlerin içine etmiş olursunuz

acemi adam kafayı tutturursa eyw

• quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

sniper tekte almıyormu kafaya eteş edeceğinize ayağa ateş ederseniz ölmez tabi düşman ben pc de oynamıyorum xboxda oynuyorum ama tek birşey diyeceğim recon olanların yanında dogduktan sonra bam güm ateş etmeyin o güzelim pusulan yerlerin içine etmiş olursunuz

acemi adam kafayı tutturursa eyw

bakarsın şansa tutar hea

• Turk serverlarının Nickleri nedir ?

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
    seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bugün 5 kişi helikopter bekliyordu görünce dumur oldum

birbirlerine ateş ediyorlar

kimseye karışamam orası var tabide valla gına geldi , noob serverlara gidin lütfen türk serverlarda kıran kırana kapışalım

Sanırım Türk serverları babanın tapulu malı? Yeni oyuncuyum, Türk serverlerinde takılıyorum iyiki sen benim karşıma çıkmamışsın. Oyunu oynaya oynaya yaşaya yaşaya öğreniyoruz, hiçbirimiz oyunu pat diye öğrenerek bilerek gelmedik. Kendinizi bir b*k zannediyorsanız uçmayın

• tmm sen takıl o zaman napım yani

• quote:

Orijinalden alıntı: AzuRyhmer

Turk serverlarının Nickleri nedir ?

http://forum.donanimhaber.com/m_38499434/tm.htm

gözünüzü seveyim çatışırken takımdakilere mermi verin
    medic oldugunuzda yere saglık kutusu atın
    diyelimki yanınızda medıc oldu gıdın onun sılahını alın onu canlandırın
    snıp kullanmayın hemen , tekte almıyor
    hele hele uav hıc kullanmayın

bugün gına geldi , kusra bakmayın sövdüm sövüştürdüm

*türk serverında oynayan acemiler üstüne alınsın

• ben en cok heli leri alip direk ulasım aracı yada kalktıgı gibi yere cakanlara sinir oluyorum yanımda biri olsa walla kafa göz dalasim geliyor

Orijinalden alıntı: Rushest

ben en cok heli leri alip direk ulasım aracı yada kalktıgı gibi yere cakanlara sinir oluyorum yanımda biri olsa walla kafa göz dalasim geliyor

Ben Clan'dan arkadaşla konuşarak oynuyorum TS3'den Kamikazaaaa diye indiriyoruz . :)

Dipnot : Kamikazaaaa = Kamikaze

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
    seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Spot etmeyenlere Uyuz oluyorum birde her yerde sniper olmasına rağmen adamlar motion sensör atmıyorlar Bazen recon kalksa oyun ne kadar güzel olur diye düşünmeden edemiyorum. Gerçi bu seferde abakan'la snipercılık oynar bunlar.

Sniper+Gustav bazen gına getiriyorlar adama o yüzden gündüz oynamayı seviyorum genellikle oyunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.