Arkadaşlar bu serverda mid oynamak gerçekten zor 10 dakika sonra nedense herkes mide gelmeye başlıyo karşındaki oyuncuya üstünlük kursan daha iyi farm yapsan bile olay team fightlere dönüyo ne farm kalıyo ne birşey neden böyle birşey yapıyolar onuda bilemiyorum
Türk oyuncuları birazcok noob kardeşim. Aslında noob luktan değilde olay söyle :
adamın 1000 win var fakat farm nedir onu bilmiyor . Last hit yapmıyor ve lane'i pushluyor . Beni turret dive bırakıp sürekli bana saldırmaya çalışıyor . Beni öldürüp kill alıcak 400 gold alma derdinde adam. Ama oysa bilmiyor ki 15 minion = 1 kill . Yani 15 dk boyunca agresif takılıp 44 minionda kalıcaksan bi zahmet oynama .
Ne karşısındakine farm yaptırabiliyor ne kendisi yapabiliyor . Ben farm yapıyorum sürekli karşımdakide beni kesiyordu sürekli söyle diyim sana ben 0-3-1 oynadım karsımdaki katarina 4-0-2 oynadı 20 dk surrend verdiler leavelerden dolayı sonra paraya baktığımda 0 kill almama rağmen 2k üstündüm katarinadan .
Ha bide türkiye serverinde her 5 oyundan 3 ünde midde katarina var .
quote:
Orijinalden alıntı: Unseen Predator
Ve Her 5 oyundan 5 inde teemo var
Ne istiyonuz lan lane'imden de kovala onları. Şaka bir yana ben de KBT'ye öylesine girmiştim birkaç saatliğine de gerçekten direk all mid oluyor oyun birkaç dakika sonra.
biz türklerin metası farma dayalı değil açıkçası bende avrupa serverına geçmeden (west) last hitin önemsiz olduğunu sanırdımki level 30 550 win vardı. Adamların derdi kuleleri alalım düşmanı keselim kulelerden oyunu bitirirz derdi
oyundaki en önemli carry ad değil apdır adamlar seni o şekilde farmsız bırakıyor tabi bunu bilinçlimi bilinçsiz mi yapıyor bilemem.
Bu mantık oyuna çok kötü etki yapıyor, bence ilk 20 dakika kill ile kazanılan altın azaltılmalı yada benzer bir çözüm getirilmeli, arkadaşın dediği gibi metada farm yapmak var ama seni o yöne iten hiç birşey yok. Doğal olarak da TR'de allah allah diye dalıyor millet birbirine, işin kötü yanı her ne kadar bu mantık doğru olmasa da maçı kazanmak için geçerli bir yol :) Sonra insanlar maçlarda jungle yok sup yok diye ağlıyor, e nasıl olsun arkadaşım maç başladıktan 6-7 dakika sonra team fight a dönüyor oyun daha jungler gang yapacak adam bulamıyor ki :)
oyundaki en önemli carry ad değil apdır adamlar seni o şekilde farmsız bırakıyor tabi bunu bilinçlimi bilinçsiz mi yapıyor bilemem.
sakin ol bi ap carry late gamede oyunu taşıyamaz fakat ad carry taşır.
Supu geçtim jungler bile yok.Adama diom ormanda kas , orman exp vermiyor dior.
quote:
Orijinalden alıntı: iDNZCLK
Kendiside farmsız kalıyor ama ?
2 mizide devre dışı bırakıyor .
dakika 14 olmuş onun 34 benim 47 farmım var . killer 0-0
paşa paşa farmını yapsana zaten kill alamıyorsun ne bu baskı ?
quote:
Orijinalden alıntı: anolar
quote:
bir sezon 2 dünya turnuvasına bak bakiyim ap carryler takımda hangi görevi üstleniyor ilk kime focuslanılıyor istersen sana bir kaç örnek veriyim Sk- Oce takım kaptanı ap carry team dignitas-scarra takım kaptanı ap carry moscow f1ve- alex ich ap carry takım kaptanı iyi bir ap asıl latede taşır mp sorunu yok skilleri adamı haşat ediyor ve kasmış oluyor cdside kısalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: anolar
quote:
Diana bu olayın dışında bana göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Unseen Predator
Türk oyuncuları birazcok noob kardeşim. Aslında noob luktan değilde olay söyle :
adamın 1000 win var fakat farm nedir onu bilmiyor . Last hit yapmıyor ve lane'i pushluyor . Beni turret dive bırakıp sürekli bana saldırmaya çalışıyor . Beni öldürüp kill alıcak 400 gold alma derdinde adam. Ama oysa bilmiyor ki 15 minion = 1 kill . Yani 15 dk boyunca agresif takılıp 44 minionda kalıcaksan bi zahmet oynama .
Ne karşısındakine farm yaptırabiliyor ne kendisi yapabiliyor . Ben farm yapıyorum sürekli karşımdakide beni kesiyordu sürekli söyle diyim sana ben 0-3-1 oynadım karsımdaki katarina 4-0-2 oynadı 20 dk surrend verdiler leavelerden dolayı sonra paraya baktığımda 0 kill almama rağmen 2k üstündüm katarinadan .
önemli olan win saysısı değil w/l ratiosudur benim 550+ winim var 1200 winlik arkadaştan daha iyi oynuyorum
ap carry nin şu anda metadaki görevi vurabildigi kadar aoe dmg vurmaktır ve bunun yanında disable da diyebilirsiniz cc de diyebilirsiniz, bu tarz özelliklere sahip olmalıdır. ki baktıgınızda metada en fazla kullanılan ap carryler orianna, karthus, gragas, anivia, morgana bir şekilde bu özelliklere sahipler. ap carrylerin tek kötü yanı cooldown olayıdır skilleri olmadan bir hiçtirler. bu neden takımlarda ad carryler vardır özellikle 40.dk dan sonra en önemli özellikleri auto attacklarıdır yani sadece adamın üstüne sag tuş basmanız bile yeterlidir. görevleri ap carry tarafından canı azaltılanları öldürmektir. bu nedenle hangisi daha önemli gibi bir tartışmaya girmek yersizdir.
Normal game için konuşursak Türk serverinde seviye diplerde zaten. Ara ara iyi oyuncular geliyor onlar da diğerleriyle arada kaynıyor zaten. Smurfumu taşımıştım Westten. 2 defeat'ım var sadece 30-40 küsür oyun atmama rağmen. Zaman lazım TR'nin düzelmesi için. Ranked araması bile sorun, hem uzun sürüyor hem de takımları orantısız seçiyor. Mesela geçenlerde ranked girdiğimde takımımdaki alt sınır 1400 elo üst sınır 1800küsür eloydu. Karşıda da 1500civarı bir adam vardı en yüksek. Bu olay düzeltilmeli acilen.
Ap carry nin görevi alan damage vurmak, disable yapmak ve disable edilen adamı teamfight ta indirmek. bu adamın ad carry olması tercih edilir. yolda yakalasa ap carry ad carry'yi 3 saniyede öldürebilir ama teamfightta ap carry'nin focuslandığı kişi ad carry değilse ad carry sürekli hasar verdiğinden dolayı teamfightı kazandırır.
ayrıca metada disable yapabilen, alan damage vurabilen ap carryler çok önemlidir deniyor falan ama, hiç annie seçilmiyor. sebebini cidden merak ediyorum. üstüne karhus, fizz ve ahri'nin counter'ı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme