Şimdi Ara

Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker 5 Kg - 26,50 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
4.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.migros.com.tr/turk-seker-tarim-kristal-toz-seker-5-kg-p-3281b7

26,50 TL MİGROS

Şok ta 32,50 tl https://www.sokmarket.com.tr/turk-seker-kristal-toz-seker-5-kg-p-33214/

EDİT: 3M Migros dan az önce aldım bol miktarda vardı. Fiyatı gören hemen kapıyordu :)

Marketin girişinde stantta. Online adres sisteminde gözükmüyorsa en yakın mağazaya gidip bakabilirsiniz. Bundan daha ucuz bulmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 30 Kasım 2021; 16:43:50 >

• fiyat iyi. buna da zam gelir yakında %50 belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok yok.

• alabilen var mı herhangi birini?

• 5m migrosta bile görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stokta olacağını sanmıyorum hiçbir yerde.

• 3M Migros dan az önce aldım bol miktarda vardı. Fiyatı gören hemen kapıyordu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şeker bozulur mu? Bozulursa yaklasik ne kadar bozulmadan saklanabilir? Evde 10kg var bi 5 daha alsam mi bilemedim

• tazmannia T kullanıcısına yanıt

en fazla sertleşme olur onu bir yumrukla toz haline getirmek kolay.

Fırsat bulabiliyorsanız 5 değil 10kg bile almanız sizin faydanıza olur. malesef devir stok devri oldu.

• Vay be ne hallere düştük ...

10kg nedir ki? Çuval ile alınır köy yerinde 50kg. 1yıl kullanılır yerigeldiğinde.

Sizin kullanımınız nedir bilemem ama 10kg fazla gelmesi için evde şekerli çay içen olmaması lazım, pasta börek tatlı gibi şeylerin yapılmaması lazım ki 10kg fazla olsun.

• %100 kristal toz şekerin son kullanma tarihi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landwarior -- 30 Kasım 2021; 18:4:4 >
  • Eski fiyat . Zamsız satıyorlar demek ki Bulan kaçırmasın. Bu arada uygun koşullarda saklanirsa şekerin ömrü 3 yıldır.

• Bu ürünün devamlılığı yokmuş.Göstermelik sayılarla gönderiliyormuş. Siparişe kapalıymış.
    Amaç enflasyon rakamlarını düşük göstermekmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sauthern Man kullanıcısına yanıt

kaynak?

• 10kg aldim. Yarin teslim alicam.

• 1 hafta kadar önce burdaki migrosta bol miktarda vardı.2 gün durdu sonra kayboldu.Bidahada gelmedi.İstesem sınırsız alabiliyorken sadece 3 adet aldım.Pakette sözleşmeli tarım ürünüdür yazıyor.Gaçak göçek bir şeye benziyordu, pek güvenemedim ben.

Benimkilerden (3 adet 5 kg vardı) 1 tanesi 2 sene olmadan böceklendi bile. Nasıl oldu bilmiyorum ama her gören de hayret içinde kalmıştı. Öyle duruyor şimdi.

• Cbmızın dediği, ekonomik kurtuluş savaşı verdiğimiz stokçular buraya doluşmuş, başaramayacaksınız.

şekerin 1.5 liraya düşme durumu var, şekerlerinizi bozdurun arkadaşlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.