Şimdi Ara

Türk sanat müziği seven var mı benim gibi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana rep pop falan nedense çok boş geliyor :) Müzik deyince ben özgün müzik ve türk sanat musîkisi anlıyorum.

Gerçekten huzur veriyor insana dinlemek. Dinlendiriyor gerçekten. Birde Osmanlı musikisi çok seviyorum.

Şuanda arşivliyorum baya bir indireceğim inşallah.

15 gb geçince kota düşmezdir inşallah çünkü akşama kadar arşiv yapmayı düşünüyorum bi 10-15 gblik.

Bende 18 yaşındayım çok severim Türk Sanat Müziğini ama tüm müzik türlerinden hoşuma giden var daha çok özgün,slow parçalar hitap ediyor banada..
    DH Kaybedenler Klübü!
  • yaş 17 hocam , ama öyle ergenlikle karıyla kızla ilgili değil bunları dinlemem.

Bilmiyorum bana küçüklüğümden beri hep daha çok keyif vermiştir türk sanat müziği dinlemek. Sanki dinledikçe keyif alıyorum o dinlediğim şarkı hiç bitmesin istiyorum.
  • Ben de çok severim Türk Sanat Müziği'ni. Onun dışında huzur veren enstrümantal müzikler de hoşuma gider. Açıkçası sanat ve müzik deyince aklıma hep eskiler geliyor, şimdikiler hem anlamsız hem sanat değeri taşımıyor hem de insana o duygu yoğunluğunu yaşatmıyor.
    Nedense kültürümüze sahip çıkıp, türk sanat müziği dinleyince havalı olunmuyor herhalde ?
    Bende çok severim ve dinlerim.
    Daha Fazla Göster
  • Rap ve metal hariç her müzik türünü dinlerim.

TSM arşivim sağlamdır, severim.Ben de nedendir anlamadım eski şarkılara karşı bir ilgi var.Nostalji müzik arşivim, günümüz şarkı arşivinden daha fazla.

İncesaz ve benzeri gruplar özellikle hoşuma gider.

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Maalesef özenti gençlik böyle düşünmüyor..
    Nedense kültürümüze sahip çıkıp, türk sanat müziği dinleyince havalı olunmuyor herhalde ?

özenti gençlik anca ne zaman dinler biliyor musun hocam..?

anca sevdikleri dizilerde bi sahnede çalar ancak ozaman severler.sevmeleride sırf diğer özenti arkadaşlarına hava yapmak ondan once dillere dolandırmak amacıyla..hep aklıma ezelde çalan bir ihtimal şarkısı gelir..yada kv deki türküler..ama bu bir ihtimal parçasını normal bi günde dinletsen kızlar alaycı gözle bakar arkadaşların alay eder..ama o dizide çalınca parça bir kıymete bindi bir kıymete bindi.aman yarabbi

herkes bende vardı zaten bu ben dinlerdim olum senden önce biliyodum ben bu şarkıyı diye birbirlerinin egolarını tatmin etmektedirler

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.

• Bende çok severim :) .Bana göre aileden kaynaklıyor...

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Maalesef özenti gençlik böyle düşünmüyor..

özenti gençlik anca ne zaman dinler biliyor musun hocam..?

anca sevdikleri dizilerde bi sahnede çalar ancak ozaman severler.sevmeleride sırf diğer özenti arkadaşlarına hava yapmak ondan once dillere dolandırmak amacıyla..hep aklıma ezelde çalan bir ihtimal şarkısı gelir..yada kv deki türküler..ama bu bir ihtimal parçasını normal bi günde dinletsen kızlar alaycı gözle bakar arkadaşların alay eder..ama o dizide çalınca parça bir kıymete bindi bir kıymete bindi.aman yarabbi

herkes bende vardı zaten bu ben dinlerdim olum senden önce biliyodum ben bu şarkıyı diye birbirlerinin egolarını tatmin etmektedirler

Aman hocam dinlemesinler havalı olmaz, kızlar bakmaz değil mi
    Metal dinlesinler hem çok havalı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: *GoDFatheR*

Ben de çok severim Türk Sanat Müziği'ni. Onun dışında huzur veren enstrümantal müzikler de hoşuma gider. Açıkçası sanat ve müzik deyince aklıma hep eskiler geliyor, şimdikiler hem anlamsız hem sanat değeri taşımıyor hem de insana o duygu yoğunluğunu yaşatmıyor.

Katılıyorum hocam sanat gerçekten eskide kaldı.İnsanı sakinleştiren,ruhuna hitap eden,duygulandıran müziklerdir sanat eseri.Şuanki müzikler(rap,metal) tam aksine insanı hırçınlaştırıyor.Kulağa hoş gelmiyor değil fakat bence sanat ürünü değil.

Hasret kaldım gözlerinin rengine.
    Gel mehtabım gel sevgilim
    gel yineeeee
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.