Şimdi Ara

SÖZ VE MÜZİĞİ BANA AİT OLAN ŞARKILAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yapay zeka dünyayı değiştirmeye devam ediyor, son zamanlarda buna müzik sektörü de katıldı

öncelikle şunu belirteyim,yapay zeka aslında ücretsiz fırsat veren plak şirketi gibi, fakat öyle bir ortam oluştu ki herkes iki cümlenin yanında güzel bir enstruman çaldırınca güzel şarkı yaptığını sanıyor, güzelde olabilir 1 defaya mahsus güzel şeylerde yakalanabilir fakat şarkıyı siz besteleyip siz melodisini sözlerini yazmadıysanız gerçekten çok belli oluyor

işte burada önemli olan promt girip yapay zekaya şarkı yaptırmak değil bu çok karıştırılıyor sizden gelen şarkının özellikle nakaratı bestesi güzel olmalı,işte burada insan zihni gerekiyor.

güzel bir besteniz varsa yapay zeka alıyor orkestrayı eline bunu binlerce dolar harcayarak yapacağınız prodüksiyonu bedavaya veya çok ucuza elinize getiriyor. benim gibi gerçekten güzel şarkıları olduğuna inanan insanlara o fırsatı veriyor.

bazılarının promt girdirip yapay zekanın RANDOM yaptığı şarkılar melodiler emin olun bir yere kadar ve duygusuzdur.

peki ben ne yapıyorum?

gençliğimde ve çocukluğumda kendi kendime besteleyip mırıldandığım şarkılar vardı, tabiki herhangi bir müzik sektöründe olmadığım için bunları gün yüzüne çıkaracak fırsat teknoloji ile geldi..

peki yapay zeka burada ne rolü üstlendi ? orkestra oldu yer yer vokalistim yani ARANJMAN yaptı, bunları zaten gerçek şarkıcılarda yapmıyormu?

kendi kanalıma ve müziğime güveniyorum çünkü ne cover ne mix nede yapay zekaya yaptırılmadı bu şarkılar yapay zeka aranje etti...önyargısız dinleyip bana hak vermeyen olursa gelsin bizzat özelden sövsün o kadar eminim şarkıların güzelliğine

ŞU anda 25 civarı şarkım var kanalımda paylaştığım şu anda 5 şarkı var inşallah ilerleyen zamanlarda diğerlerini paylaşacağım.

GECE GÜNDÜZ

BESTE YILI: 2005/2006

ROCK/ALTERNATIF ROCK

DRONE2002youtube
    GECE GÜNDÜZ isimli bu şarkı bir zamanlar kendi kendime söylediğim ve bestelediğim bir şarkıydı.yapay zeka ve teknolojinin gelişmesi ile bu güzel şarkıyı yapay zeka vokal ve aranjesi yardımıyla hayata geçirip sizlere sunuyorum.klibide bana aittir. şarkıcı ismi olarak DRONE2002 ismini kullanıyorum çünkü kendi ismimi vermek istemiyorum müzik tarzı olarak tek düze değilim her türden müziğe aşinayım ve özellikle Türkçe rock,Türkçe pop, Türkçe slow ve Türkçe hareketli şarkılar Allahın izniyle yine burada olacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=uUoKCkwWKNY

NEDEN SEVEYİM?

BESTE YILI 2025

ARABESK/RAP

DRONE2002youtube
    bu yeni şarkının söz müzik ve bestesi tamamen kendime aittir, yani şarkı tamamen herşeyi ile özgün ve hiçbir yerden kopyalanmamış,mixlenmemişdir. bu şarkı rap,arabeks,Türkçe pop ve duygusal olarak bir harman gibi işlenmiş yoğun duygulara sahip güçlü bir anlatım vaad eder. kulağa hoş gelen ritim ve müziğin uyumu burada kendini gösterir. şarkının klibinde honda civic gibi otomobil görselleri olması şarkının ruhuna uygun olmasında kaynaklıdır, burada dinlediğiniz duygusal bir aşk şarkısı fakat her aşk iki insanın birbirine beslediği duygu değildir,futbol aşkı vardır,ilahi aşk vardır,araba sevdası vardır işte bu klipte bu açıdan yaklaştım ama izleyen kişin kendi benliğinde algısına uyumlu olacak kadarda iddialı bir şarkı. şarkı yoğun duyguları sitem ile dile getiriyor sürekli geçen zaman ve hızla değişen yozlaşan dünya gerçekten herşey sürekli değişmek zorundamı? ayrıca klibinde kullandığım video için @street65media youtube kanalına teşekür ederim orada bu tarz araba videoları var ziyaret edip izleyebilirsiniz. araba konusu ayrı bir mevzu şarkıya gelecek olursak merak edenler için şarkının sözleri: rap kısmı: Bak aynaya, ne görüyorsun kendinden başka? Kalpsiz demek iltifat kalır senin gibi vicdansıza Gözün yüksekte ama ruhun yerin yedi kat altında seninle girilir mi sonu olmayan bu aşka? Zehir katıp verdin her gün sevginin en hasına kapı duvar, kilitli Senin o kirli sevdana Söyle o taş kalbine, ben hangi birini sileyim? artık Benim dünyamda yerin yok şimdi, sadık kal o yalan sözüne nakarat: hadsiz kalpsiz seni ben neden seveyim battık bittik tükendik nereden bileyim çık git benden artık bende güleyim çok şey kaybettin ben artık böyleyim [outro] hani Hayat kısa dünya boş derler ya tamda öyle..... güzel olan ne kaldı geriye? Neden seveyim seni? yollar bitmiş, ağaçlar sökülmüş binalar yıkılmış bir film vardı hani beraber izlemiştik? unutulmuş...kimse bilmiyor... beraber gezdiğimiz o sokaklar değişmiş zaten en derinden koptuk... herşey unutuldu herkes unuttu nakarat hadsiz kalpsiz seni ben neden seveyim battık bittik tükendik nereden bileyim yıktın geçtin artık bende güleyim çok şey gördüm çok artık böyleyim
    https://www.youtube.com/watch?v=-eArO3ggL3k

SANKİ

SLOW/ROCK

2004/2005

DRONE2002youtube
    SANKİ isimli bu şarkı bir zamanlar kendi kendime söylediğim ve bestelediğim bir şarkıydı.yapay zeka ve teknolojinin gelişmesi ile bu güzel şarkıyı yapay zeka vokal ve aranjesi yardımıyla hayata geçirip sizlere sunuyorum.klibide bana aittir. şarkıcı ismi olarak DRONE2002 ismini kullanıyorum çünkü kendi ismimi vermek istemiyorum müzik tarzı olarak tek düze değilim her türden müziğe aşinayım ve özellikle Türkçe rock,Türkçe pop, Türkçe slow ve Türkçe hareketli şarkılar yine burada olacaktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=EAdjOPu1SO0

AŞKINDAN

BESTE YILI:2002/2008

TÜRK SANAT MÜZİĞİ

eski Türk filmleri şarkısı tadında

DRONE2002youtube
    1970'li yıllar tadında retro klasik eski Türk filmleri tadında yeni bir şarkı o zamanın ruhunu taşıyan nostaljik bir bakış açısı ve yeni bir yorum.Şarkının söz müzik ve bestesi bana aittir yapay zeka yardımıyla vokal ve aranjesi yapılmıştır.Cüneyt ARKIN ve Filiz AKIN minnetle ve saygıyla anıyoruz,tüm yeşilçam oyuncuları ve sinemasının hatırasına bir armağan olsun.
    https://www.youtube.com/watch?v=rzmnFxdk4PY

GECE VE SEN

gece günzü isimli şarkının RAP versiyonu

2025

DRONE2002youtube
    şarkının söz müzik ve bestesi tamamen bana aitdir,daha önce paylaştığım gece gündüz isimli şarkının nakaratı kullanarak burada yeni bir şarkı ile türkçerap ve türkçerock müziğin duygusal ve içten samimi birde harmanlanmış bu yeni şarkı tamamen söz ve müziği ile bana ait, videoda gösterilen doğanslx (tofaş) tabiki kurgu ama önemli olan müziğin o ritmindeki uyum ve güzelliğin getirdiği samimiyet diyelim. şarkının sözleri: [Verse 1] Sokaklar sessiz ama kafamda gürültü Bulanık tüm resimler şimdi netleşir görüntü Düşsen de kalkman gerek hayat kanlı bir döngü Sahte suratlara karnım tok bana yapmayın övgü Yüzüme gülen o suret aslında koca bir yalan Geriye dönüp baktığımda elimde koca bir talan Kalbimi söküp aldın sanki sinsi zehirli bir yılan Sevgi değilmiş seninki sadece benden zamanı çalan [Chorus] Ben gece mi olsam Gündüz mü olsam Sesini duysam Aynı yalan Senin sesini duysam Elini tutsam Yüzüne baksam Aynı yalan Ben gece mi olsam Gündüz mü olsam Sesini duysam Aynı yalan Senin sesini duysam Elini tutsam Yüzüne baksam Aynı yalan [Verse 2] Sokaklar sessiz içimde isyan Geceyle dostum gündüz bana düşman Yalanlar konuşur gerçek hep susar Kalbim zırhlı artık kimse kolay ulaşmaz Dualar yarım kaldı umutlar sigara gibi Yaktıkça azalıyor külü cebimde birikti Her çizik bir ders her darbe bir hatıra Geçmiş sürekli peşimde gelecek ise sisli [Chorus] Ben gece mi olsam Gündüz mü olsam Sesini duysam Aynı yalan Senin sesini duysam Elini tutsam Yüzüne baksam Aynı yalan Ben gece mi olsam Gündüz mü olsam Sesini duysam Aynı yalan Senin sesini duysam Elini tutsam Yüzüne baksam Aynı yalan [Outro] Yanan şehir benim sanma Artık o yalana kanmam Toz oldu gitti tüm sırlar Şimdi bu kalbimde fırtına döner Git yoluna........
    https://www.youtube.com/watch?v=199-SRw_yeA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRONE2002 -- 23 Aralık 2025; 0:20:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR ŞARKI ARIYORUM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.