Şimdi Ara

Türk Pop DTS Müzik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
10.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grimser

Km Player ile açtım, sağ köşede dts logosuda çıktı ama ses yok arkadaşım.

Z5500 + Creative Xfi Gamer kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Parçaların tümü dts.wav formatındadır ve tamamı gerek DTS decoder özellikli Home Sinema sisteminde veya PC'de
    KMPlayer veya VLC player ile dinlenebilmektedir.
    Lütfen kendi sisteminizi kontrol edin.

Kolay gelsin

Orijinalden alıntı: iknashua

Parçaların tümü dts.wav formatındadır ve tamamı gerek DTS decoder özellikli Home Sinema sisteminde veya PC'de
    KMPlayer veya VLC player ile dinlenebilmektedir.
    Lütfen kendi sisteminizi kontrol edin.

Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    teşekkürler güzel çalışma olmuş

Orijinalden alıntı: bey_as

teşekkürler güzel çalışma olmuş

Alıntıları Göster
    Çok güzel çalışma,yok mu başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 1 Mart 2011; 20:42:35 >

Orijinalden alıntı: Muhendisbiri

Çok güzel çalışma,yok mu başka

Alıntıları Göster
    yokmu artıran club falan

Orijinalden alıntı: rochas_e

yokmu artıran club falan

Alıntıları Göster
    bu dts.ler cd olarak satılıyor mu , onlardan mı çekim ; yoksa pc ile programla falan normal cd kaydını dts.e çevirme gibi bir imkan var mı merak ettim.

Orijinalden alıntı: x_falcon_x

bu dts.ler cd olarak satılıyor mu , onlardan mı çekim ; yoksa pc ile programla falan normal cd kaydını dts.e çevirme gibi bir imkan var mı merak ettim.

Alıntıları Göster
    CD'ler de mevcut Wav formatındaki müzik , PC ortamında çeşitli programlar kullanılarak ve 5.1 ses sistemini teşkil eden herbir hoparlör için ayrı ayrı yeniden düzenlenerek DTS Müzik formatına çevrilmektedir. Web'de bu konuda çok sayıda açıklayıcı bilgi bulabilirsiniz. Bu formda bulunan tüm DTS müzikler açıkladığım şekilde oluşturulmuştur.

• quote:

CD'ler de mevcut Wav formatındaki müzik , PC ortamında çeşitli programlar kullanılarak ve 5.1 ses sistemini teşkil eden herbir hoparlör için ayrı ayrı yeniden düzenlenerek DTS Müzik formatına çevrilmektedir. Web'de bu konuda çok sayıda açıklayıcı bilgi bulabilirsiniz. Bu formda bulunan tüm DTS müzikler açıkladığım şekilde oluşturulmuştur.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim , mesajımı yazmadan önce araştırdım aslında. Hep dts to ac3 çevirici programlar ile karşılaştım. dediğinizi yapan bir kaynak bulamayınca sorma gereği duydum. buradan yada pm ile prog ismi verebilirseniz ben de kendimce çalışmalar yapmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: x_falcon_x

teşekkür ederim , mesajımı yazmadan önce araştırdım aslında. Hep dts to ac3 çevirici programlar ile karşılaştım. dediğinizi yapan bir kaynak bulamayınca sorma gereği duydum. buradan yada pm ile prog ismi verebilirseniz ben de kendimce çalışmalar yapmak isterim.

Alıntıları Göster
    Wav formatındaki müziği DTS formatlı müziğe çevirmek için '' Adobe Audition , Gold Wave gibi düzenleme programları ile Nuendo DTS Encoder , Surcode DVD-DTS encoder gibi 6 kanal olarak hazırlanmış sesleri DTS formatına çevirebilen programları kullanabilirsiniz.
    Kolay gelsin

• quote:

Wav formatındaki müziği DTS formatlı müziğe çevirmek için '' Adobe Audition , Gold Wave gibi düzenleme programları ile Nuendo DTS Encoder , Surcode DVD-DTS encoder gibi 6 kanal olarak hazırlanmış sesleri DTS formatına çevirebilen programları kullanabilirsiniz.
    Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    teşekkürler deneyeceğim. pc.nin optik çıkışından direk avr.ye veriyorum dinlemek için . bazı parçaları çözüyor bazılarında ise dts yazısı çıktığı halde ses yok. onun nedenini bulmaya çalışıyorum.

• quote:

Arkadaşım öncelikle eline sağlık çok önemli bir iş yapmışsın bana göre.

bende kaynağı merak ediyordum orjinal cd den DTS e cevirdin öylemi. peki orjinal kaynak wav ın dğerleri neydi tam olarak bit, bitrate ve sampling rate.

paylaşım için çok teşekkür ederim bende akşam evde deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Arkadaşım öncelikle eline sağlık çok önemli bir iş yapmışsın bana göre.

bende kaynağı merak ediyordum orjinal cd den DTS e cevirdin öylemi. peki orjinal kaynak wav ın dğerleri neydi tam olarak bit, bitrate ve sampling rate.

paylaşım için çok teşekkür ederim bende akşam evde deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    Yeni müzikler yokmu yada link varmı?

Nette DTS müzik kaynağı çok az..

• quote:

Sevgi dolu duygularınız için teşekkür ediyorum.

Bir denememi daha size sunuyorum.

Müslüm Gürses - Kalbim
    http://hotfile.com/dl/90851950/d0e483a/05-Mslm_Grses_-_Kalbim.wav.html

bunu indirip denedim sorunsuz gayet güzeldi tebrik ederim.

yablız emin olmak için şimdi birtane daha indiriyorum bendeki orj DTS albümlere göre ses sanki biraz daha soluk gibiydi.

01.Nilüfer & Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz bunuda indirdim denicem yarın neticeyi yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Sevgi dolu duygularınız için teşekkür ediyorum.

Bir denememi daha size sunuyorum.

Müslüm Gürses - Kalbim
    http://hotfile.com/dl/90851950/d0e483a/05-Mslm_Grses_-_Kalbim.wav.html

bunu indirip denedim sorunsuz gayet güzeldi tebrik ederim.

yablız emin olmak için şimdi birtane daha indiriyorum bendeki orj DTS albümlere göre ses sanki biraz daha soluk gibiydi.

01.Nilüfer & Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz bunuda indirdim denicem yarın neticeyi yazarım.

Alıntıları Göster
    tebrikler tarkan sevdanın son vuruşu ve şebnem ferah erkekler ağlamazı dinledim..çok başarılı her sesi farklı yerlerden duymak çok hoş..ellerinize sağlık yeni çalışmalarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kyer

tebrikler tarkan sevdanın son vuruşu ve şebnem ferah erkekler ağlamazı dinledim..çok başarılı her sesi farklı yerlerden duymak çok hoş..ellerinize sağlık yeni çalışmalarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    Başka yok mu , süper bişi bunlar yaw

Orijinalden alıntı: Muhendisbiri

Başka yok mu , süper bişi bunlar yaw

Alıntıları Göster
    Türk ve Yabancı Müzikler
    Yeni DTS Denemeleri

Yasak olduğu ikaz edildiği için silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iknashua -- 17 Temmuz 2011; 13:44:52 >

Türk ve Yabancı Müzikler
    Yeni DTS Denemeleri

Yasak olduğu ikaz edildiği için silinmiştir.

Alıntıları Göster
    SELAMLAR.
    Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler
    ilk önce şunu belirtmeliyim ki dts ve Dd konusunda hiç bir bilgim yok yeni yeni bilgileniyorum anlayacağınız neyse...
    benim bir sorunum var ve buna mukabil de bir kaç sorum olacak
    PS3 de dts Dd müzik dinlemek istiyorum fakat beceremedim biraz araştırma yaptım ve 40 gb PS3 lerde dinleyemediğimizi yazan bir kaç yazı okudum umudumu hala yitirmedim tabii ama nasıl yapacağımıda bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
    bu arada bende Z5500 var PS3 e optik kablo ile bağlı

Sorular şunlar...
    1. PS3 40 gb de gerçekten dts yada Dd müzik dinlemek imkansız mı?
    2. Dinlene biliyorsa ne şekilde dinleriz yani usb bellekten mi yoksa cd ye mi yazmak gerekiyo dijital medyayı?
    3. PS3 te ne gibi ayarlar yapmak gerekiyo?
    4. Ses sisteminde negibi ayarlar yapmak gerekiyo veya gerekiyomu?
    5. Birde dijital medyaları cd ye nasıl hangi programlarla yazmamı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 14 Temmuz 2011; 18:20:23 >

• ilk mesajdaki linkler ölü

Orijinalden alıntı: enreka_tr

ilk mesajdaki linkler ölü
    Haklısınız. Ancak ilk mesajımda belirttiğim çalışmalar tatmin edici olmaktan uzaktı.
    Bu nedenle tümünü iptal ettim. 17 Aralık 2010 tarihli ve sonraki mesajlarımda yer alan
    linkler problemsiz çalışmaktadırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iknashua -- 14 Temmuz 2011; 20:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

pardon.tşk ederim o zmn :)
    şarkılar on numara iknashua ellerine sağlık gerçekten güzel çalışma olmuş yeni yabancı yada yerli parçaların olucakmı dört gözle bekliyoruz
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.