Şimdi Ara

Türk Polisini Onaylıyormusunuz...?(ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 3.7.2012)
Giriş
  • Zaman zaman polisin kullandığı orantısız güç gündeme gelmekte ....
    Bu konuda polisin darp etmeye hakkı yok diyen de var , hak ediyorsa dövsün diyen de .....
    genel anlamda polisin görevini uygulama şeklini polisin şuanki durumunu onaylıyormusunuz...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 20 Haziran 2012; 20:39:47 >

• Şiddetle hayır. Onun bunun torpiliyle gelen adamlardan, zerrece bir şey beklemem. Ama aralarında düzgünleri var tabi.
  • Polisi bu hale getiren içişleri bakanlığı.Sorgulanması gereken hükümet.
  • mevzu çok derin hepsini bir tutamayız, amirleri ne derse onu yapmak hükmünde onlarda kimi belki istemeden kullanıyor gücü kimide zevkten.

Adamına göre yani hepsini çarmıha germenin anlamı yok
  • Türk Polisini onaylıyorum, böyle şerefsizlik yapan Türk polislerini onaylamıyorum.
  • Polisliği sadece maaş için seçen bireyler. Genelde hayattan beklentisi olmayan ders çalışmayı boş zaman olarak gören insanlar oluyor. Böyle insanların eline de böyle bir imkan verince kendilerini üstün bulup neler neler yapıyorlar. Ben polis olmanın daha da zor olması taraftarıyım. Hakkınla yapacaksan polis ol, kendi zevkin için değil benim güvenliğim için görevini yap memur bey..
  • Evet 9% (2)
    Hayır 90% (20)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam o adamı canlı çıkartmazdım polisler haklı. az dövmüşler 2 kere copla vurdular en az 10 kere vurmaları lazımdı. sen kimsin ki polise yol vermiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Baykuş

ben olsam o adamı canlı çıkartmazdım polisler haklı. az dövmüşler 2 kere copla vurdular en az 10 kere vurmaları lazımdı. sen kimsin ki polise yol vermiyorsun.

Keşke ordaki baban ya da sen olsaydın!
  • ''Türk polisini onaylıyor musunuz'' ne? İfade etmeye çalıştığın sanırım şiddeti onaylamak. Sence aklı başında biri şiddeti onaylar mı? Her Türk polisi şiddet taraftarı olmadığına göre de şiddetle Türk polisini eşleştirmek yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: wıtchkıng

quote:

ben olsam o adamı canlı çıkartmazdım polisler haklı. az dövmüşler 2 kere copla vurdular en az 10 kere vurmaları lazımdı. sen kimsin ki polise yol vermiyorsun.

Adamın imzasına bak hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyftn -- 20 Haziran 2012; 19:45:07 >

• ayda yılda 2 olay olur..abartın abartın iyice..dünyanın her yerinde oluyor bunlar..azıcık gözünüzü açın be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

quote:

Orijinalden alıntı: wıtchkıng

quote:

Adamın imzasına bak hocam.

Tamam vurmayın ölü taklidi yapayım bari.

• Devlet için çalışan hiçkimseyi onaylamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

ayda yılda 2 olay olur..abartın abartın iyice..dünyanın her yerinde oluyor bunlar..azıcık gözünüzü açın be..

Yılda 2 olaymı? Yav he he. Anlaşılan psikopat polislere pek denk gelmedin.
  • Türk Polisini onaylıyorum İmanın ordusunu onaylamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Devlet için çalışan hiçkimseyi onaylamıyorum .

Anarşist gencimiz de geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

ayda yılda 2 olay olur..abartın abartın iyice..dünyanın her yerinde oluyor bunlar..azıcık gözünüzü açın be..

63styla sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

Hala hükümete yüklenenler var yuh size.Türkiye Cumhuriyeti'ne küfür eden polisleri siz polis olduğunumu zannediyorsunuz?Bunların hepsi terörist.Siz hala oyuna gelmeye devam edin.

zaten tv kanallarıda polisi kötülemek için yapıyor olayın başını anlatmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Zaman zaman polisin kullandığı orantısız güç gündeme gelmekte ....
    Bu konuda polisin darp etmeye hakkı yok diyen de var , durup dururken polis saldırmaz diyen de .....
    genel anlamda polisin görevini uygulama şeklini polisin şuanki durumunu onaylıyormusunuz...?

karşıdaki suçlu olmasa polis bir şey yapmaz zaten

ama siz istiyorsunuzki birisi suç işlesin ama polis bir şey yapmasın

olaylara adam gibi bakmasını başını sonunu iyi araştırmanız lazım

ama forumda çok sayıda pkk yanlısı polisi hedef almaya ve olayın başını görmemezlikten gelip polisleri fişlemeye çalışıyor

forum ne hale geldi

hocam bak polis orantısız güç uyguladığı zaman haksız demiyoruz , haklı da olabilir ama anlamadığın şey şu polisin ceza vermek gibi bir görevi yok olamaz da...
    Onun görevi beni adalet e teslim etmektir kısaca... Eğer ben direniyorsam yapacağı tek şey beni etkisiz hale getirip göz altına almaktır dövmek gibi bi hakkı kesinlikle yoktur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.