Şimdi Ara

Türk oyuncularının son hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aral game'nin paylaşımlarını okudum , kendime tokat atasım geldi Bunlar nedir PES 13 diyen var Medal Of Honor airbone diyen var bir göz atarmısınız
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151228237098881&set=a.400076563880.167454.388274533880&type=1&theater

• Aral game beni facebook sayfasından banlamıştı artık düşün neden banladı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Aral game beni facebook sayfasından banlamıştı artık düşün neden banladı beni

Adam 2012 demiş MOH AİRBONE diyeni var yaw

Az önce gördüm wolfteam demiş biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnique -- 24 Aralık 2012; 20:25:46 >

• keşke tokadı atsaydın da şu konuyu açmasaydın.

yazan kişiler o oyunu oynamıştır,beğenmiştir.burdaki insanlar kadar oyun kültürü olmayabilir.(diğer alanlardaki kültür seviyesi daha iyi olduğu kesin).bu yüzden sizlere göre saçma sapan yorumlar internet ortamında var.yazanların çoğuda ilkokul öğrencileri.öyle 7-8 de değil.bunlar normal şeyler.sadece türk oyunculara da mahsus değil.

bizde internette oyunla ilgili rastladığımız herşeyin konusunu açalım burda.hergün açayım 50 tane konu.işte merlin de adamın biri uncharted en kötü ps3 oyunu dedi.açayım hemen buraya.haa bi önem arz eden bi konu olsa aç hergün 40 tane.biz de okuyalım.

burası da gereksiz yargılamalar bölümü değil.bu tarz konular açan arkadaşlar için gereksiz mesajlar diye bölüm açmış DH yöneticileri.orada serbest.

bu konuyu açan arkadaşada sen hep bu tarz konular açıyorsun demiyorum.genellikle bu bölümde takıldığımdan ve bu konuya denk geldiğimden gördüğümden bu başlık altında yazdım.

• aral benide banlamıştı oyun fiyatları çok fazla falan yazmştım hemen ban

çoğu yerde böyle. burdan bile black ops 2 diyen bir sürü kişi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

aral benide banlamıştı oyun fiyatları çok fazla falan yazmştım hemen ban

çoğu yerde böyle. burdan bile black ops 2 diyen bir sürü kişi çıkar

Beni banlamadı EA kampanyasında boşuna para veriyorsunuz spottan alın dedim banlamadılar hala mal
    gibi alanlar var mı yav ona yanıyorum ben
  • 14-15 yaşında veletler yazmış hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS Türkiye sayfasında da bunlar gibi tipler var.
  • bilekopsiki
  • Wolfteam yazan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

bilekop siki

Okurken yanlış okuyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnique -- 25 Aralık 2012; 1:28:43 >
  • Borderlands 2, Hitman: Absolution filan diyenler de var. Bardağa dolu tarafından da bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadShot467

keşke tokadı atsaydın da şu konuyu açmasaydın.

yazan kişiler o oyunu oynamıştır,beğenmiştir.burdaki insanlar kadar oyun kültürü olmayabilir.(diğer alanlardaki kültür seviyesi daha iyi olduğu kesin).bu yüzden sizlere göre saçma sapan yorumlar internet ortamında var.yazanların çoğuda ilkokul öğrencileri.öyle 7-8 de değil.bunlar normal şeyler.sadece türk oyunculara da mahsus değil.

bizde internette oyunla ilgili rastladığımız herşeyin konusunu açalım burda.hergün açayım 50 tane konu.işte merlin de adamın biri uncharted en kötü ps3 oyunu dedi.açayım hemen buraya.haa bi önem arz eden bi konu olsa aç hergün 40 tane.biz de okuyalım.

burası da gereksiz yargılamalar bölümü değil.bu tarz konular açan arkadaşlar için gereksiz mesajlar diye bölüm açmış DH yöneticileri.orada serbest.

bu konuyu açan arkadaşada sen hep bu tarz konular açıyorsun demiyorum.genellikle bu bölümde takıldığımdan ve bu konuya denk geldiğimden gördüğümden bu başlık altında yazdım.

Aynen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

bilekop siki

Okurken yanlış okuyor insan

öyle yazacaktımda malum her tıngırtıya uzaklaştırma atan bir yöneticimiz var şimdi hiç uğraşamam
  • Wolfteam mi?!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.