Şimdi Ara

Turk.net Rezaleti Kullanacak baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar değerli dostlar.

    Az çok takip edenler bilir, Turk.net piyasada şu an belki de en avantajlı kampanyayı yapıyor.

    60 tlye 150 gb AKK, 100megabite kadar, 1000 dk her yöne ve taahhütsüz bir paketi var zaten başka da paketi yok bir tek bunu veriyor sanırım. (Varsa da ben bulamadım, göremedim sitesinde)

    7 ay kadar evvel ilk kez bağlattım bu turk.net'i ( seneler evvel kullanmıştım o zamanlar müşteri hizmetlerine ulaşmak için 2-3 gün telefon başında beklemek gerekiyordu o zaman tövbe etmiştim ama bu kampanyayı görünce dayanamadım bir deneyelim dedik :D )

    Neyse 7 ay önce bir sorun yoktu, aradığımda ulaştım sonra hızlıca bağladılar filan. Zaten Turk Telekom alt yapısını kullandığı için sorun olsa da belli bir kaliteye sahipti açıkçası ben doğru dürüst sorun yaşamadım taaa ki evimi taşıyana dek.

    Zurna burda zırt demeye başladı dostlar, şimdi bu arkadaşların herhangi bir şubesi,temsilcisi ve sahada çalışan teknik elemanı yok. Bir tek İstanbul'da bir merkezleri var sanırım o kadar. Yani iletişim sadece telefonla ya da mail yoluyla. Bu sebeple internet bağlatısını turk telekom'un elemanları yapmakta iyi hoş. 7 ay evvel bu elemanlar evin içine kadar getiriyordu bağlantıyı ve sana modemi takıp internete girmek kalıyordu.

    Şimdi bir anlaşma yeniliği yapmış bu turk.net, neymiş efendim artık sadece apartmanın girişine yani ankastre denen yere kadar getiriyor bu turktelekomdan gelen elemanlar. Sonrasında ise NE HALİN VARSA GÖR tabiri caizse diyerek müşterisini bir başına bırakıyor bu şirket.

    Şimdiye kadar kaç defa internet bağlattım, taşıttım sayısını hatırlamıyorum ama böyle bir muameleye ilk kez maruz kaldım. Elektrikçi getirsen o da anlamıyor çünkü bu hattı ankastrede çakma ve diğer işlemler için sanırım özel bir pense ya da neyse o tip bir alet lazım. Çünkü öyle kabloları uç uca bağlayarak son derece güvensiz bir bağlantı oluşuyor. Ben de mecbur o şekilde bağladım ama bir daha kesinlikle TURK.NET'e bulaşmam!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.