Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

Ankastre kutusu bomboş, binadaki herkes Superonline Fiber kullanıyor. Sabah 08:35'te Türk Telekom yetkilileri tarafından arandım. Bina numarasını vs. sordular.

O zaman sana fena kafayı takmışlar geçmiş olsun :)
  • türkneti seviyorum ( şimdilik)
  • Halihazırda kullandığım sağlayıcı Vodafone Net. TTNet değil hocam.

Bu Turknet ile yaşadğım ikinci hadise. Şu an BTK'ya ve ŞikayetVar'a yazıyorum. Bundan sonra işim olmaz bu firmayla.

Kullanacak olanlar da bu firmanın parayı alana kadar müşteriyi insan yerine koyduğunu bilerek başvursunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whole Lotta Rosie -- 20 Mart 2017; 13:11:56 >
  • AKN yok huzur var , düşünmeden 1080P film izlemek çok hoş bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wollowon kullanıcısına yanıt
    Yasal yollarla izliyorsundur umarım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

bodrumda yapa olsada türknetin altyapısı yoksa mağlesef akk siz internet olmaz . adsl vdsl fark etmez telekom paylaşıma açmış olmalı ve türknet kendi santralini kurmuş olamsı lazım. VDSL alabiliyorsan büyük ihtimal telekom altyapısı kullanıyorsundur ve paylaşıma açık değildir. türknetten bir sorgula 50 megabit üzeri vdsl alabiliyorsan mayıs ayında akk den sonra 24 megabite düşeceksin :D 24 megabit akksiz gibi düşünebilirsin.

Bugün arayıp başvurumu yaptım ve evraklarıda gönderdim. Adresi söylediğimde bana hattımın 75mbps'ye kadar desteklendiği ve YAPA sistemine dahil olduğum için kotasız kullanacağım söylendi. Sanıyorum bu haftaiçi bağlanır. Bakalım 60 liraya hem hızlı hemde sınırsız internetimiz olacak mı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    bende vodafone almıştım modem ücretini ilk aya ekletmiştim.ttnet te iken de aylık 2 lira felan eklemişlerdi. yani modem parasını ödersiniz. suan kullandığım vodafone da fiber modemi 70 tl'ye aldık.

ayrıca bağlantı ücreti var, onu da 12 ye bölünüp kalan ay kadarını ödüyorsunuz.(bunu internette bi sitede okudum)
  • Raven kullanıcısına yanıt
    Kota konusunda hatalı söylemiş olabilirler ama yinede kardasın :D 75 megabit kota olsada mayısta 24 kullanacağız. umarım sıkıntı çıkmaz çıkarsada anında çıkarsın :D taahütname olmadığı için rahat oluyor. İlçe telekom müdürlüğüne yakınsan yapa olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jhonyfth

quote:

Türk telekom 16 mbpsye kadar adsl kullanıyorum her ay 68 lira ödüyorum 100 gb akk var.
    Az önce müşteri hizmetlerini aradım altyapım 66 mbpsye kadar vdsl destekliyormuş, benim için 50 mbpsye kadar tarife önerdiler toplamda 92 lira buna geçmeyi düşünüyorum.

türk telekom vdsl kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

kesinlikle böyle birsey yapma. eğer sana sundukları tarıfeye gecersen 2 yıllık taahhüt imzalamıs olursun . mayıs ayını beklemelısın . fırmalar kampanya yarısına gırecek bence. hem 92 tl yerıne 59.90 tl ye turknetede gecebılırısn hemde hızı max olarak alırsın

çok güzel diyorsun ama yaklaşık 10 yıldır ttnet kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım.
    16 mbpsye kadar kullanıyorum 13 mbps civarında alıyorum, hızım 3 mbpsye düştüğünde de 2.60 mbps civarı alıyorum.

paketimi yükseltmek istiyorum ama ilk defa adsl'den vdsl'e geçeceğim kuşkularım var 50 mbpsye kadar olan pakette ne kadar alabilirim diye.

türknete geçmeyi bende isterim ama güvenemiyorum hız kısıtlaması vs yapıyorlarmış ve ping değerleri yüksek olursa hiç çekilmez sonuçta hepsi türk telekom altyapısını kullanıyor.

Sen doğru söylüyorsun süpernova. Biliyorsun başına gelecekleri. Gördüğüm kadarıyla 10 ile 20 liraya önem veren değilde haksızlığı kaldıramayan bir yapın var o sebebden, kendimi baz alarak vdsl'ye geçtiğimde hiç sıkıntı yaşamadığımı, senin modeminin yansıttığı değerleri bizimle paylaşmanı ve buna dayanarak sana ne kadar hız alcağını kesin dille söylemeye varım. Senin ilk yapman gereken modemin içine girip bize hat değerin olduğu sayfayı burada paylaşman. 50 mbps yi sayfanda görürsek o zaten garanti alacağın anlamına geliyor.

Şuan geçmedim tabi ama şuanda 16 mbpsye kadar adsl kullanıyorum 100 gb akn var

değerler aşağı yukarı böyle

Tamam, ııım hem teşekkür ediyorum cevabından dolayı birde yanlışım olursa düzeltilmesini forum kullanıcılarından rica ediyorum. Sizin şuan ki modunuz adsl ve hat zayıflamanız nerede ise yok denecek surumda. Bu şu anlama geliyor; siz vdsl ye geçiş yaptığınızda yüksek hız alacaksınız. 75 mbps alacak kapasiteniz var ki siz 50 mbps yi tercih edeceksiniz düşüncesindeyim. Sonuç Olarak saha dolabı dibinizde, vdsl moduna geçtiğinizde 50 mbps'yi kopma olmadan günlerce bağlı kalarak kullanabileceksiniz.

Hattım 66 mbpsye kadar vdsl desteklediğinden 50mbpsye kadar 200gb akn'li pakete geçii yapabiliyormuşum taahütüm olduğundan kampanyalı 82 lira dedi 92 değilmiş.

Ayrıca vdsl geçince 2 ile 15 gün arası internet kullanamayacakmışım.

Splitter kullanmıyorum şuan adsl'de direk telefon kablosu modeme takılı, valla 50 lik pakette 40-45 mbps alsam bana yeterli zaten akn dolunca 16 ya düşecek

hayır, saniyesinde modemden sinyal kesilip hattın vdsl ye geçiyor. ne 2 günü? Ben kendim iki defa yaptım iyice araştır. Ben bir telefonla vdsly aylar sonra yine bir telefon aramasıyla iki dakika içinde hattımı 50 mbps ye geçirdim. Düşün istersen benim ne yaptığım hakkımda.

Valla müşteri hizmetleri öyle dedi yeni pakete geçiş işlemleri 2-15 gün sürer bu sürede interneti kullanamazsınız dedi, bende dedim kendi kendime acaba vdsş kablolarını mı ayarlayacaklar saha dolabından vs çünkü bizim buraya yeni geldi bence vdsl çünkü 1-2 sene öncesine kadar yoktu bende ondan 16 mbpsye kadar kullanıyorum. Karşı caddedeki evde vdsl yok mesela bide ilçede oturuyorum evlerimiz 25 yıllık yani yeni bina da değil

Süpernova dur dur, modem değiştirmen gerekiyor o modemle bağlanamazsın. Modemini eline almadan işlemi yapma ya da modemi alacağın kesinleştiğinde yap. Elinde ki modem vdsl sinyalini okumaz. Bunu atlamadığımız iyi oldu.

Modemim vdsl ve vdsl2 destekliyor nasıl okumaz ?

destekliyorsa tamam. Zaten modemin modelini bilmeden yazıyoruz. Tam bilgi paylaşımı olursa böyle yazışmalarda doğmaz

• ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sıfır sıkıntı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: leotry

Arkadaşlar Az Önce Online İşlemlere Girip Kontrol Edeyim Dedim İşte Sonuç :)

Teşekkürler TURKNET.... :)

Arkadaşlar Turknet Ters Köşe Yaptı bana ..

:(

Cuma Cumartesi Pazar Günleri Kota Sınırsız Yazıyordu Ve Bulundugum Yerde Yapa Sistemi de Var .. Telefonla Aranıp Kota Kalktı Diye Söyleyen Firma An itibari İle Tekrar Kota Koydu Müşteri Hizmetleri İle konuşma yaptım . Maalesef Şu anda desteklemiyor diye söylediler arandığımi hatta online işlemlerden baktığımda kota sınırsız olarak yazıldığını söyledim ama nafile işte sonuç ..

• leotry kullanıcısına yanıt
    tracert 8.8.4.4 :) ss etiketle yolla bu sonuçtan kesin emin olamayız ama yinede yardımcı olmamızı sağlayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hipersonic

Online işlemlerde aşağıdaki gibi bir ibare çıktı. Onay verdim. Ay'ın 1 i gibi güncellecek galiba. Benim hat 50mbit destekliyor bakalım ne kadar verecekler.

• Hipersonic kullanıcısına yanıt
    gerçek çıkarsa :D yok artık rakip firmada kaç tl ediyordu :D

• leotry kullanıcısına yanıt
    Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    kota yok deyip yeni abone yapılanları düşün birde. sadece yapa için adsl de kaldırıldı sonra vdsl bağlanacak aboneyede kota yok diyorlar. yapa olanında kotasını kaldırmıyorlar. sizin gibi kotasız olanıda geri alıyorlar. ondan sonra başlık KOTA KALKTI kime kalktı kaç kişi bunlar? reklam olsunda nasıl olursa olsun.

örnekler;
    quote:

2-3 gün önce bulunduğum bölgede AKK'siz internet alıp alamayacağımı sormak için aradım, satış bölümüne aktardılar. "Hizmet vermeye başlamadan göremiyoruz YAPA'nın olup olmadığı" dediler (tamamen satış yapmak için).
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124903413

turknetin canlı desteği;
    quote:

Aktif altyapımız, tıpkı fiber internette olduğu gibi, şu an her bölgede mevcut değil. Ama yatırımlarımız devam ediyor ve her gün altyapımızı genişletiyoruz. Altyapımız geliştikçe AKN’siz hizmet vereceğimiz bölgeler de artacak. Çok yakında web sitemizden altyapı durumunuzu sorgulayabilecek ve altyapınız uygunsa AKN’siz paketlerimizden satın alabileceksiniz.

cek cak. kotanın kalkması için altyapı şartı koşuluyorsa uzun beklemelere hazır olun yatırımı bekler durursunuz. mayıs ayında zaten tüm iss abonelerinde gece 02:00 - 08:00 arası AKN kalkıyor. Yapılan trafik AKN ye dahil değil. Mayıs ayını bekleyin iss değiştirmek için doğru zaman değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 22 Mart 2017; 13:5:27 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 1:23:6 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    http://www.speedtest.net/result/6146140109.png megabit başı 0,9 tl Tabi akşam yoğunluğunda 15 megabit :D (Telekom altyapısı türknet altyapısı yok)

• fatihto kullanıcısına yanıt
    Klasik cevap vermişler, her arayana her canlı bağlantı yoluyla iletişime geçene bu mesajı yolluyorlar
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Yav bırak kota kalkmasını ayın başında kotayı geçmediğim halde kotayı geçmiş gibi hıza maruz bırakıldım. Düzelttirene kadar 20 kere aramışımdır. Şimdi kotayı geçer geçmez hız tekrar düştü.
  • ben akn kalksın diye telefonda onay verdim ama nette online işlem merkezinde hala 150gb gorunuyor. Diğer onay verenler kontrol etti mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.