Bildirim
TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (37. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Beyler altyapımızın YAPA'yı destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim?
Müşteri hizmetlerine sordum abone olmadan bilgi veremiyoruz dedi
Not:Türk Telekom abonesiyim -
Şimdi, turknet kullanan arkadaşlardan samimi ve ciddi bir cevap bekliyorum.
Hattımın 50 mbps'ye kadar vdsl desteklendiği söylendi, normalde ttnet 16 mbpsye kadar adsl kullanıyorum.
Ping değerleriniz nasıl oyunlarda aşırı laglı pingli mi oluyorsunuz yoksa daha düşük mü?
Boşu boşuna geçip de ttnet taahhüt cezasını ödemeyeyim. -
Haberden sonra vdsl gecis islemi baslattim umarim memnun kalirim birde aradim musteri hizmetlerini suanlik mevcut abonelirimizden bazilarina uygulayabiliyorum dedi yakinda herkesin kotasini kaldirmak icin calisiyorlarmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arslan0058
Haberden sonra vdsl gecis islemi baslattim umarim memnun kalirim birde aradim musteri hizmetlerini suanlik mevcut abonelirimizden bazilarina uygulayabiliyorum dedi yakinda herkesin kotasini kaldirmak icin calisiyorlarmis
daha önce hangi tarifeyi kullanıyordunuz hocam?
benimde vdsl 50 mbspye kadar destekleniyor dendi ama pek inanasım gelmedi -
Attığım ss de cevabı yazıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ap055
Attığım ss de cevabı yazıyor.
Şimdi gördüm
Neyse bekleyeceğiz artık -
Ttnetin 25 mbps fiber internetini kullaniyordum 100 gb kota 70 tl di bunda 75be kadar hiz alacagim soylendi ve 150 gb kota 60 tl kotam kalkmasa bile daha iyi geliyor kulaga fiber e gecemiyecegimi soylediler vdsl e gectim bende daha gecmedim daha dogrusu belgeleri yolladilar pazartesi imzalayip kargolayacagim diger bakimda mayista akk yasasiyla 50 100 arasi olan kisimda degerlendirilirsem 24 veya 32 mbps e dusuyordu (tam hatirlamiyorum) bu bile daha avantajli
arkadaşlar bu mayıs benim ttnetle sözleşmem bitiyor ve türk-net bağlatmayı düşünüyorum . ama forumdakilerin çoğu türknet geç bağlıyor interneti diyorlar o sorun çözüldü mü eğer çözüldüyse ben de türk-net bağlatıcam .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ttnet ile olan taahhütüm bittiği gibi turk-net e geçiş yapıcam -
superonline ping bilgi sahibi olmak isteyenlere 8.8.4.4 ve 8.8.8.8 ikisine ayrı tracert attım [Mersin - 25 mbps fiber] FTTH
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 18 Mart 2017; 15:6:29 > -
Adslden daha iyi 100ken 70e indi ping.75e kadar destekliyor,speedtestte 50 çıkıyor kablolu deneme imkanım olmadığından daha yüksek alabilirmiyim bilmiyorum ama sizde 30-40 arası alırsınız büyük ihtimalle çünkü daha hızını tam alana rastlamadım.
Türk net e tebrikler, kullananlarda gülle güle kullansınlar.. son zamanlarda gördüğüm kadarıyla oldıkça müşteri odaklı hizmet veriyor umarım bozmaz
Turknetten memnun değildim ama son 2 aydır sıkıntı yalamadım.Vdsl farklı bişey adsl bende 24 mb desteklerken vdsl 75 destekliyor.Vodafone fiber sorgula sitesinden adresinizi sorgulayın görürsünüz alabileceğiniz hızı.
quote:
Orijinalden alıntı: Lxde
Konu patladı gidiyor ulan tt senden bir hamle gelmez ise çıra gibi yakıcam seni
oku oku bitmiyorum gözlerim doldu :D:D:D hepsi zihniyet esiri arkadaşlar. Alt yapı aklınızı durduracak derece kuvvetli. Zehinlerinde, istekleriyle arzularıyla kısıtlama getiriliyor. Elimizin tersiyle vurduk mu ağızlarına, dişleri döküldümü yiyemezler :) Sevgi saygı ile kısıtsız hat kullanmalar. -
quote:
Orijinalden alıntı: izmir85
quote:
Orijinalden alıntı: Lxde
Konu patladı gidiyor ulan tt senden bir hamle gelmez ise çıra gibi yakıcam seni
oku oku bitmiyorum gözlerim doldu :D:D:D hepsi zihniyet esiri arkadaşlar. Alt yapı aklınızı durduracak derece kuvvetli. Zehinlerinde, istekleriyle arzularıyla kısıtlama getiriliyor. Elimizin tersiyle vurduk mu ağızlarına, dişleri döküldümü yiyemezler :) Sevgi saygı ile kısıtsız hat kullanmalar.
Kendimi alıntılıyorum :D adalet bana kalsaymış vay haline olurmuş demek ki. Bundanda hoşlanmadım, o derece olduk ya ne yapalım. O elleri kırmazsak olacağı yok. Yalan mı? Bir cevap?
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperenxx
Turknetten memnun değildim ama son 2 aydır sıkıntı yalamadım.Vdsl farklı bişey adsl bende 24 mb desteklerken vdsl 75 destekliyor.Vodafone fiber sorgula sitesinden adresinizi sorgulayın görürsünüz alabileceğiniz hızı.
vodafone sitesinden telefon numaramı yazdım ve sonuçlar
fiber-vdsl : 65 mbps
adsl : 19 mbps
50 mbps vdsl geçsem ne kadar alırım tahminen ve pingim nasıl olur ? -
30-40 alırsınız.Turknette hızını tam olarak alana rastlamadım.
Fiber kullanıcılarının Büyük kısmı t.telekom da ..Onun da hızları 24mbit e kadar.Superonline 25 mbite kadar olduğu için 16, tt ise 8 e düşecek.Yani ortada %70 falan yok.
Ttnet ile mecburen anlaşma yaptım 2 yıl kötü oldu :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X