Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Ciddimisiniz hocam.Bana 1.5veriliyor upload

http://www.speedtest.net/result/6206733726 ip başlangıcı 159 ile başlıyor belki ondan olabilir
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Eski üyemisiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Eski abonemisiniz diyecektim yanlış oldu

• Turknet benim için pişmanlık olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Birincisi burada da yazıldığı gibi akşamüstleri ve pazar günleri hattım inanılmaz yavaşlıyor (36Mbps VDSL hattım ama 2 cihaz aynı anda 720p video izleyemiyor.) ve ping değerlerim 70 hatta 100msn leri buluyor ve buna çözüm yok diyor turknet.

İkincisi her ayın 26'sında AKN sıfırlama günü (yada artık fatura günümü nedir bilmiyorum) görünüyor mobil uygulamada ancak telefon etmeden hayatta 3Mbps den 36Mbps e çıkartmıyorlar hat öylece kalıyor 3 Mbps de. Ama 150GB dolmadan nasıl oluyorsa hemen indiyorlar 3Mbps e.

Birde daha interneti kullanmadan bedelini kredi kartından tahsil eden tek firma turknet. Şöyleki 26-mart ile 26-nisan arasındaki internet paketimin ücretini 8-nisan da kredi kartımdan çekiyorlar inanabiliyormusunuz? Yıllardır herkezin beğenmediği türktelekom kullanırım ayın 26 sında kullanıp bitirdiğim paketimin faturasının ödemesi sonraki ayın 6 sını bulur du. TURKNET resmen ön ödemeli, kontörlü sistem gibi çalışıyor anlamıyorum hiç , anlayan varsa aydınlatsın lütfen.

Kısaca sabrım tükeniyor başta herşey güzel görünüyor 150GB , 60TL felan ama kazın ayağı öyle değil ne yazıkki :(((((

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    İyi güzelde kardeş gidilicek daha iyi yer varsa bize söyle bizde gelelim:)
  • vdsl li arkadaşlar kota kaldırmak için servisini adslye çevirmesine gerek kalmadı, ben vdsl kullanıcısıyım adslye kota için geçmek için mh aradım adslye geçmenize gerek yok aynı kampanya vdslde de mevcut onay verirseniz kotasız/aknsiz/akksiz tarifeye geçirebilirim dedi, onayı verdim 3 iş günü içerisinde geçiş yapılacağını söyledi, tamam dedim ve telefonu kapattım, 30 sn. sonra uygulamadan kontrol ettiğimde geçiş işlemi gerçekleştirilmiş kota kaldırılmıştı.

Tavsiye : Ara sıra forumda görüyorum bazı arkadaşlar hala TurkNet de sorun yaşıyorlar, uzun uzun yazmak istemiyorum ama arkadaşlar sıkıntısı olmayan her hizmetinde %100 memnuniyet sağlayan firma ben görmedim, biraz sabırlı olmanızı tavsiye ederim, TurkNet deki çalışanlar inanın ellerinden geleni yapıyorlar bir sorun olduğunda, şuana kadar ben dahil 3 evi TurkNet bağlattım sıkıntı olmadı mı? oldu ancak gece 23:00 de açtığım arıza kaydını sonraki gün sabah 09:00 da beni arayarak sorununuz çözüldü internetin keyfini sürebilirsiniz diye özellikle arayıp haber verdiler, bilemiyorum sadece benim mi sorunlarım çözülüyor TurkNet de yoksa sizler(sorun yaşayanlar) mi çok fevri aceleci davranıyor acaba ?

Not: TurkNet çalışanı ya da fanı değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhey1an -- 11 Nisan 2017; 0:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuhey1an

vdsl li arkadaşlar kota kaldırmak için servisini adslye çevirmesine gerek kalmadı, ben vdsl kullanıcısıyım adslye kota için geçmek için mh aradım adslye geçmenize gerek yok aynı kampanya vdslde de mevcut onay verirseniz kotasız/aknsiz/akksiz tarifeye geçirebilirim dedi, onayı verdim 3 iş günü içerisinde geçiş yapılacağını söyledi, tamam dedim ve telefonu kapattım, 30 sn. sonra uygulamadan kontrol ettiğimde geçiş işlemi gerçekleştirilmiş kota kaldırılmıştı.

Tavsiye : Ara sıra forumda görüyorum bazı arkadaşlar hala TurkNet de sorun yaşıyorlar, uzun uzun yazmak istemiyorum ama arkadaşlar sıkıntısı olmayan her hizmetinde %100 memnuniyet sağlayan firma ben görmedim, biraz sabırlı olmanızı tavsiye ederim, TurkNet deki çalışanlar inanın ellerinden geleni yapıyorlar bir sorun olduğunda, şuana kadar ben dahil 3 evi TurkNet bağlattım sıkıntı olmadı mı? oldu ancak gece 23:00 de açtığım arıza kaydını sonraki gün sabah 09:00 da beni arayarak sorununuz çözüldü internetin keyfini sürebilirsiniz diye özellikle arayıp haber verdiler, bilemiyorum sadece benim mi sorunlarım çözülüyor TurkNet de yoksa sizler(sorun yaşayanlar) mi çok fevri aceleci davranıyor acaba ?

Ekliyim hemen 100% memnuniyet sağlayan firma görmedim demişsiniz ben kullanıyorum 14 yıldır gayette memnunum.

Daha yeni vdsl geçtim, evimiz eski olduğundan ankastreden eve gelen kabloyu değiştirecektim perşembe günü akşam 8 de aradım müşteri hizmetlerini ertesi gün 11.00 için randevu verdiler 10.55'de elit ekip kapımdaydı.

Vdsl geçmek için pazartesi gününü bekledim, telefonla aradım dedim vdsl geçmek istiyorum onayladık ettik işte 1.5 saat sonra dsl ışığım söndü(bende zannediyorum 3-4 gün sonra gelecek dsl ışığı çünkü forumda çoğu arkadaş öyle diyordu 2-15 gün süre veriyorlar çünkü) aha bir baktım 3. dakika dolmadan dsl ışığım geri geldi baktım modeme vdsl2 alıyorum.

Hızım 35 mbpsye kadar, hız testlerinde 34.90 gördüm. En düşük 33.80 falan görüyorum ve bu her zaman böyle 7/24 türknet gibi geceleri vs düşmüyor yani ping 6-7 upload ise sabit 2.30 :)

Kısacası forumda belki Türkiye'de çoğu kişi türk telekomdan memnun değil ama ben %100 memnunum.

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    ne mutlu size, keşke sizin gibi Türkiye'ninde büyük bir kısmı övebilse o malum firmayı, önemli olan sorun çıktığında karşınızda muhattap bulunabilmesi ve sorun ile ilgileniyor/sonuçlandırıyor olmaları, ben TurkNet de bunu gördüm ve gerçekten çok memnunum yaklaşık 6 yıldır taşındığımız adreste tt'dan aldığım maksimum hız 1 mgb di sadece ay başı 5 görebiliyordum o da 4 ya da 5 gün falan sonra 1 den yukarı çıkamadım o yüzden TurkNet'den aldığım hizmet gerçekten beni çok memnun ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 312 .

İyi güzelde kardeş gidilicek daha iyi yer varsa bize söyle bizde gelelim:)

Valla şu anda harıl harıl araştırma yapıyorum. Bir ara vodafone net 240GB 64Mbps 79TL ye vermiş ama şu anda vermiyor.

Dediğim gibi daha iyisini bulsam dakika durmayacağım yada büyük şehirlerde UYDU NET hizmeti veren bir yerde olsam saniye durmam geçerim uydu nete, ama ne yazıkki orta büyüklükte şehirlerde bile yok allahın cezası uydunet :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuhey1an

vdsl li arkadaşlar kota kaldırmak için servisini adslye çevirmesine gerek kalmadı, ben vdsl kullanıcısıyım adslye kota için geçmek için mh aradım adslye geçmenize gerek yok aynı kampanya vdslde de mevcut onay verirseniz kotasız/aknsiz/akksiz tarifeye geçirebilirim dedi, onayı verdim 3 iş günü içerisinde geçiş yapılacağını söyledi, tamam dedim ve telefonu kapattım, 30 sn. sonra uygulamadan kontrol ettiğimde geçiş işlemi gerçekleştirilmiş kota kaldırılmıştı.

hocam vdsl kullanıyorsun ve akn kalktı diyorsun ekran görüntüsü alsana hızınıda görelim :)

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük şehirde de yok merak etmeyin.
    İstanbul şehir ortasındayım buraya hizmet vermek ile alakaları yok.
    Onlarda sadece parasının peşine düşmüşler hizmet derdinde değiller.
    Bakın altyapısına hep olduğu yerler siteler vs.
    Oralarda otursanız zaten fiber var o tarz yerlerde.
  • bende akn kaldırmayı bırak, ekstra akn satma menüsü eklemişler.

25 GB 10 TL
    50 GB 15 TL
    100 GB 20 TL
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    ben sana atayım bir resim bu konu üzerinde eski yorumlarda bulabilirsin paylaşan kişiyi ben sadece bu resmi kaydetmiştim arkadaşa göstermek için

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • turk telekomda taahhütüm bitiyor internet+telefon 71 tl ödüyordum.Turk.net te ikisi beraber 59 tl sanırım.Taahüt 13 Mayıs'ta bitiyor ne zaman iletişime geçmeliyim?
  • arkadaslar lutfen okuyun ve yardımcı olun cok onemli

arkadaşlar 1. ayın 10 da ttnet tahattutumu yenileyip 3. ayın 10 da iptal ettirmiştim.iptal ettirmeden once turk nete geçiş yapacağım icin ne kadar ceza cıkar diye ttnet i aramiştim.33 tl lik bir tahattut bozma cezasi cikar demişlerdi.bende turk nete gectim.bugun ttnet ten fatura geldi.tam 180 tl.tahattutumu bozdugum icin.ttneti aradım.müşteri hizmetleri skandal gibi cevap verdi.yukarda yazdıklarımı soyledim.33 tl lik fark cikacagını soyledim.adamlar bizden tahattunuzu bozdugunuz icin tum bilgilerinizi ve fatura orneklerinizi ttnet kaldırmış ayrıntılı bilgi goremiyoruz dediler.444 1 444 den arancaksiniz itiraziniz icin dediler.beynimden kaynar sular dokuldu.bu nedir arkadaşlar.hakkımı nasıl ararım?
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 41gokhan41,

Taahhüdünüz tam olarak bittikten sonra çağrı merkezimizden veya İnternet sitemizden başvuru sağlayabilirsiniz.
  • aliakrep kullanıcısına yanıt
    Aynen,arayüz güncellemesi olmuş.Ekstra AKN satıyorlar.
  • Hız sorunu yaşayan arkadaşlar muhakkak modeme direk kabloyla bağlanıp wireless i kesip öyle hız testi yapın

Wireless hızı çok düşürüyor. Benim hızım 55mbit, wireless ile 35-40 alıyorum, kabloyla direk modeme bağlanınca full 55 alıyorum.

Sorun TurkNette olmayabilir emin olun :)

• Yaklaşık 1 yıllık turknet abonesi olarak gerçekten memnunum.Herkese tavsiye ederim.

Zaman zaman, başlangıçta olsun daha sonra olsun bazı olumsuzlukları ben de yaşadım ama yine de kesinlikle tavsiye ederim.

Kesinlikle iyi niyetli ve müşteri yanında bir firma.Olumsuzluk hepsinde var ama burada iyi niyetle çözmeye çalışıyorlar.

Ayrıca "AKN yi kaldırmak" lafını diğerlerinden duymadan lütfen biraz insaflı olalım.Çünkü diğerleri bunu ağzına dahi almazken turknet fiilen başlattı...

Teşekkürler Türk-Net...
  • Bir yandan AKN'yi kaldrııyorsun bir yandan da millete yeni AKN paketleri çıkarıyorsun turknet ne iş

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.