Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sazansavar

Yoğunluktan olabilir mesela peak saatleri denen akşam vakitleri bu düşüş olabilir. Tabi yanılıyor da olabilirim.

Yok o olabilir itirazım yok ama yoğunluktan dolayı ulaşılacak hız değişmesi gerek sadece benim aldığım hız değişmemesi gerek normalde tanımlana profil santralden belli olması gerek. atıyorum 50/4 tur ve benim aldığım hız sabit görünmesi gerekli veya 35/2 seçilir hattım 50 mbit gösterse dahi ben 35 alabilirim olması gerek. ama sanki değişken bir profil var ve bu hattın o anki durumuna göre sürekli değişkenlik gösteriyor. mesela fixnette 32 mbitlik paketi kullanıyordum benim aldığım hız modem ara yuzunde hep 32 yazar ama hattın desteklediği hız yoğunluğa göre değişirdi. Turknette her ikisi de değişiyor.
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Türkcell Süperonline gibi firma Türkiye'nin başına bir daha gelmez.
  • 7 aydır türknet kullanıyordum. 77 mb vdsl. Gayet de memnundum. Lâkin yeni eve taşındık orada da sadece 16 mb alt yapı varmış. Mecburen superonline a geçtim. 100 mb hız memnunum. Ama türknet de tuhadüt olmaması çok iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce ttnet ten aradılar bunlar da Superonline gibi Turknet i yalanladı. Onlarda da kota var dedi hanımefendi, kotasizlar 100tl den başlıyor dedi vs vs

Sunduğu paket fiber deği bana diyor ilk 3 ay 25tl sonra 54tl digoturk var yanında vs dedim superonline fiber veriyor o fiyata hayır olamaz vs kapandı hat sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Hocam superonline 100megabit hızın fiyatı nedir

Hocam resmen alenen yalan konuşuyo bunlar. Yaptıkları hiç etik değil.

Arayan ttnet değil, dolandırıcı merdivenaltı çağrı merkezi. ttnet tivibu dışında tv paketi satmaz. Arayan numarayı yazın ki milleti kandırmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Nisan 2017; 11:26:44 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    +90 312 955 0306

Ankara merkez binası ttnet ten arıyorum dedi bilmiyorum artık merdiven altı mı üstü mü.

İtimat etmeyin hocam bırakın

• Bayi :)

4 gün önce de vodafone genel merkezlermiş :)

http://www.kimbunumara.com/numara-sorgulama/03129550306

birde cevap yazmışlar:) koptum.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doominsert -- 3 Nisan 2017; 11:43:48 >

• doominsert kullanıcısına yanıt
    Hocam dolandırıcı bunlar sanırım.Ah zamanım olsada şunları tek tek şikayet etsem

Ss i yeni gördüm çok fena güldüm Allah affetsin

quote:

3129550306 hizmet aldığı işletmeci: ROİTEL TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.

Koskoca ttnet merkezi başka firmadan telefon hizmeti alır mı
    Şebeke elemanları o sayfalara methiyeleri düzüyorlar zaten dolandırıcı değil, çok memnun kaldım vs
    Yani, ayakta kalmak için çok agresif satış yapıyorlar mecburen. Orada da bir istihdam var sonuçta. Ama, yaptıkları yasa dışı. rekabete aykırı. Etik çalışan bayilerde var. Ancak bu şekilde çalışanlara kesinlik itibar edilmemeli.
    Valla etik çalışana ben denk gelmedim. Kullandıkları datalar yasadışı (TCK 135 ve 136'ya göre hapis cezası var), anlattıkları şekilde bir tarife/kampanya yok, telefonu açarken kendilerini ana firmanın müşteri hizmetleri olarak tanıtıyorlar (voip hattı kullanıp kendisini ttnet ankara merkez binası diye tanıtması ayrı bir ironi ). Hep bu prim kota sistemi yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Nisan 2017; 11:56:31 >
  • Arkadaşlar şimdi yaşadığım bir olay.
    Akn sonrası hızımız 3 mbit'e düşüyor malum.
    Ama ttnet'den geçtim Turknet'e 1 ayı geçti ttnet 3 mbit'i ile turknet 3 mbit'i arasında sanki 3 mbit'lik bir fark var
    Yani 2 yıldır telekom'da 3 mbit'e hemen düşüyor zaten 3 mbit sabit hızım diyim kota sonrası yine internet vs. giriliyordu
    şimdi bu turknet 3 mbit'i ile aşırı bir yavaşlık başladı.
    Aradım şimdi hız testlerinde de hep 2 ve 2.40 arası hızlar alıyorum.
    Aradım bu hız her yerde akn sonrası 3 mbit yazıyor niye hiç göremiyoruz bu hızı dedim.
    Yok o öyle değil 1 ile 3 mbit arası alırsınız akn sonrası satrale göre değişir falan dedi.
    Ne alaka dedim hiçbir yerde sözleşme de dahil 1 ile 3 arası diye birşey yok akn sonrası hızınız 3 mbit olur yazıyor dedim.
    Tekrar 1 ile 3 arasıdır o dedi. Ne diyorsunuz bu konuya?
    Kotalar komple değişicek 1 aya zaten ama nedir bu saçmalık anlamak zor.

Maalesef evet. Etik çalışanda bu sebeplerle vuruyor kilidi birkaç ay sonra.

Bu arada yeni taktikleri şu,

birkez arayıp kapatıyorlar. Ardından siz geri arıyorsunuz nedir bu diye? tak anons, sizi.... için aradık, ulaşamadık. En kısa sürede tekrar arayacağız. mis gibi izinli pazarlama talebini alıyor.

Bu yasanın önü arkası kapalı değil maalesef..
    Öyle bir onay şekli olamaz. Her şekilde ceza yemeleri lazım. Belki adam yanlış çevirdi numarayı, aradığı an veritabanına kaydetmesi yasal değil. Açıkça onay istemesi ve ret hakkı sunması şart (Onay için bile ticari iletişimde bulunması suç, müşteri arayıp onay verebilir, onlar müşteriyi arayamaz). Bunarın bu kadar gözünün dönmesinin sebebi, kanunun sadece kağıt üstünde kalması. Sistem üzerinde 113 şikayetim var ve ceza kesilen sayısı sadece 2. 2015'den kalma bazı şikayetlerim işleme bile alınmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Hocam superonline 100megabit hızın fiyatı nedir

3 sene tuhadüt, + Apple TV 32 gb + 100 mb hız + 75 kota + 36 ay boyunca hediye 5gb turkcell TV cep ve Apple TV den izlersen kota dan düşmeyen turkcell TV hediye.

Hepsi 79 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.