Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doominsert

En net bilgiyi Çağrı merkezinden alabilirsiniz Hocam 08502888080

çağrı merkezinin telefonu çalışmıyor. Bir el at :D
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    çökerttiniz mi?

şaka bi yana çalışıyor şuan test ettim :)
  • Hocam vodafoneda gozuken bu

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

Ama telefon ile sorgulayamiyorum sadece adres kodu ile sorguluyorum yapa sistemine bagli oldugum icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluees -- 23 Mart 2017; 16:30:38 >
  • Ben diyemem:) Ama TurkNet'i aradağınızda 75 demişlerse 60-70 arası görürsünüz diye tahmin ediyorum. benimki de 75. 68-70 görüyorum. Bazen 60'lara düşüyor.
  • Müşteri temsilcisi ile görüştüm. Bana ezberlediği en yakın paketin 3 katı internet sunduğunu söylemekten başka hiç bir şey söylemiyor. Ben mevcutta zaten 250 gb akk kullanıyorum ve yetmediği için aynı fiyata akk sız pakete geçmeyi düşünüyorum. Yani türknet bana 160 tl ve akksiz dese geçiçem fakat ezberlemişler aynı şeyleri çözüm olanağı 0. gidipte 8mb lik akksiz pakete para veririm benim için daha rahat. Yok vazgeçtim geçmicem. Türktelekom kazansın. Kumar mı oynucam önce geçiçem sonra yapa var mı diye bakıcaklar. Türktelekom da 15 senelik hattım var herkesten cok dha iyi indirim alıyorum.
  • zeqcain kullanıcısına yanıt
    Merhaba zeqcain,

Şu anda yapa altyapı kontrolü için sorgulama panelimiz için çalışma sağlamaktayız. 20 Nisan 2017 tarihinden itibaren sorgulama sağlayacağız.
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    En geç 20 Nisan'da net sorgulanabiliecek hocam.
  • Merhabalar sayın yetkili; TTnetten 27 aralık 2016'da 2 yıl taahhüt uzattım yeni ben şimdi bağlandım değilmi çözemem kendimi çözsemde ceza yerim işe bak ya taahhüt yenilemesek iyiydi birde modem aldım üstüne bedava diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Mart 2017; 16:43:56 >
  • Çok güzel haber, umarım diğer firmalar benzer uygulamayı başlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba zeqcain,

Şu anda yapa altyapı kontrolü için sorgulama panelimiz için çalışma sağlamaktayız. 20 Nisan 2017 tarihinden itibaren sorgulama sağlayacağız.

İyi haber En azından Aboneler kendileri kontrol eder
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Taahütüm bitti bu ayda dahil bir dahaki faturada ek olarak 40 tl ödüyorum taahhüt vermediğim için. Neden bekleyeyim ? Şimdi Türktelekom aradım böle hizmet veriyolar sizin teklifinizi merak ediyorum dedim. Aynı hattı 100mb ya çıkaracaklar 50mb den. Ve aylık 60 tl indirim veriyorlar 2 yıl söze. Sıf bu akk için taahhüt bekletiyordum bir de süperonline a bakıyım. Oturduğum semt turktelekom genel merkeze çok yakın olduğu için bugüne kadar sorun yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    network weather map de isteriz :D
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Güldürdünüz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wikebond W kullanıcısına yanıt
    Merhaba Wikebond,

Kademeli olarak mevcut müşterilerimizde uygulanmakta olup, tüm abonelerimiz için hizmet geliştirmeleri devam etmektedir.
  • bluees kullanıcısına yanıt
    VDSL e bağlısın zaten sakın geçiş yapayım diye uğraşma yanlışlıkla adsl atarlar falan :D sistemlerinde sorun vardır ondan seni adsl zannediyorlardır.
  • skurmus S kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş

• Madem sistemlerine okadar güveniyorlar bizde nasıl iyimi görelim deme :D
    Hocam en yuksek 13mb hiz goruyorum. Kullanici panelindede paketim 16mb gozukuyor.
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam bugün bi kez aradım inşAllah yarında geçiş için ararım

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.